- 8 Ağustos 2020
- 799
- 1.525
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.841
Cuma gidiyorum artık evime.Annem her hafta gelirim pazartesi cuma dönerim dedi.şimdilik böyle karar verdik bakalım inşallah düzene hirer ve öyle gider.oğlan koyunca direkt uyuyordu faranjitti diş çıkarma derken azıcık düzeni değişti.kız kucakta pışpışla uyuyor.eve geçince kendi kendilerine uyuma düzenine de geçicem mutlakacanım.kocam sonunda isyan etti delirtmeden gitmek lazımBen en başından beri kendim bakıyorum bacım . Hafta da bir annem geliyor o kadar . Oğlanlar okuldan geldikten sonra yardımcı oluyorlar o da çok kısa bir süreliğine. Dersleri var çünkü . Her şey bana bakıyor .En azından sen sadece ikizlere bakmakla sorumlusun tabi ki evde de iş güç var illaki. Koltukta oturmayı özledim At gibi ayakta uyuyorum bunu söylerken çok ciddiyim .Espri falan değil . Ramazan dan önce bi komşuya kahveye gittik millet konuşuyor fıldır fıldır bende öyle mal mal bakıyorum . Ne konuşulduğunu bile anlayamıyorum . Uykum geldi gözlerim kapanıyor uyudum uyuyacam. Bir günümü anlatsam haline şükredeceksin eminim . Sabah 7 den gece 1 e kadar full koşturmaca . Tek rahat ettiğim şey kızlar artık kendileri uyuyorlar sallamak yok artık . Sen nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama uyku eğitimini kesinlikle vermelisin . En azından oturup uyutmakla uğraşmıyorsun . Bir kere senin hemen evine gidip düzeni kurman lazım . Çocuklar çokta küçük değil artık 7 aylık olmuşlar . Ay bir de o kadar zaman annenlerdesin kocam iyi dayanmış maşallah . Benim ki olsa bir daha gelme der asla müsaade etmez o kadar zaman . Yani senden daha çok sıkıntıda olanlar var haline şükret