- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #3.701
İnsallah uslu bebisler olurlarAklımda var park yatak güzel, kullanışlı evet ama ikiside aynı uyumalı, biri diğerini uyandırır mı ki acaba diye düşünüyorum iki park yatak için odam küçük bu arada...inşallah çok çok uslu olurlar nereye bıraksak orda uyurlar..
Evet kuzum bakalım ne zaman geleceklerAy az kaldi senin masallah
Güle güle kullansınlar inşallahKendime de ufaktan aldım biseyler pijamam kaldı alınacak.2900 e aldık canım dolabı almila mobilya dan İzmir'den . Teşekkür ederiz teyzesi
Ben yumuşatıcı kullandım canım. Deterjan olarak da unibaby sıvı deterjan kullandım. Granül sabunları.sevmiyorum ben tam temizleniyor.Kızlar çok teşekkür ederim başlayacağım birazdan. Yumuşatıcı kullandınız mı? Yoksa sadece beyaz sabunla mı yıkayayım?
Ben 1 tane dizalti düğmeli gecelik aldım ilk ameliyattan çıkınca giymek için,2 adet hamile kulodu emzirme atleti çorap terlik 1 takımda pijama alıp koyacağım.Fotograf için aldığım ekru renk geceliği de goturcem o anki duruma göre taburcu öncesi resim cekinirim diye düşündümGüle güle kullansınlar inşallahkendine neler aldın canım ben de alayım yavaştan çantaya neler koyayım bilemedim bir gece kalırız muhtemelen hastanede bir takım pijama yeter bence ama bilemedim de
Bende park yatak aldım canım iki tane sonra ikeanin büyüyen yatağını alırım belkiBen park yatak aldim canim. Bos dolabimiz vardi simdilik onu kullanicaz
Yataklara bayıldım çok iyiymiş ama yerden yüksekliği ne kadar ki tam yapışık miKızlar ben beşik olarak şunlardan 2 tane aldım hem sallanıyor hem sabitleniyor... Biri ağlarsa diğerini başka odaya götürmek de kolay olur dedimKendi odalarındaki yatakları da montessori yaptım
Tam yapışık değil canım biraz mesafe var. Korkuluklar yüksek olsun istedim ki düşme tehlikeleri olmasınYataklara bayıldım çok iyiymiş ama yerden yüksekliği ne kadar ki tam yapışık mi
Ben bir tane lohusa takımı koyayım diyorum ameliyat olduğu için üst değiştirmek zor olacak bir kere değişince foto çekerimBen 1 tane dizalti düğmeli gecelik aldım ilk ameliyattan çıkınca giymek için,2 adet hamile kulodu emzirme atleti çorap terlik 1 takımda pijama alıp koyacağım.Fotograf için aldığım ekru renk geceliği de goturcem o anki duruma göre taburcu öncesi resim cekinirim diye düşündümkizlarimla.İnsallah planlı ve sağlıkla kavuşuruz hemen kucağımızda olurlar.
MantıklıTam yapışık değil canım biraz mesafe var. Korkuluklar yüksek olsun istedim ki düşme tehlikeleri olmasın
Canım bu anne yanı beşikten bende düşündüm ilk sonra da diğerine dönüş yaptık daha uzun süre kullanılır belki diye.Kızlar ben beşik olarak şunlardan 2 tane aldım hem sallanıyor hem sabitleniyor... Biri ağlarsa diğerini başka odaya götürmek de kolay olur dedimKendi odalarındaki yatakları da montessori yaptım
Evet bir de ben biraz orta yolu bulayım dedim 70-180 ölçüleri ben girdim sığdımMantıklıçocuklar da bayılıyor montesori yataklara tam oyun alanı
Seninki de mantıklı kuzumCanım bu anne yanı beşikten bende düşündüm ilk sonra da diğerine dönüş yaptık daha uzun süre kullanılır belki diye.Sağlıkla kullansın yavrularimiz
Benimde hemen yatak odasının yanı çocuk odası ama evi büyütme fikrimiz var bebekler toparlanınca anca ev değişme işine kalkisirim oraya direkt odalarındaki yataklarını getirtirim diye düşündüm.Seninki de mantıklı kuzumben deneyeceğim bakalım 6 aydan sonra odalarında yatacaklar mı çok yakın odaları odama. Ondan böyle portatif birşey aldım güzel güzel yatsın hepimizin kuzucukları