2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İnsallah uslu bebisler olurlar aynen canim tek yatakta 3 ay en fazla yatarlar ben 2 tane aldim

Bunlar da bizimkilerin besikleri dolap sifonyer ve odalarindaki yataklari olacak. Benim kayinpederim marangoz hepsini o yapiyor. Besiklerde yegenimizden ve kuzenimizin cocugundan.

Eklentiler

• FD3BC9EC-58C8-427F-A145-72D6C1D76594.jpeg
    122 KB · Görüntüleme: 34
  • 9AD30C0A-0171-43D5-BEDD-C6367FC08843.jpeg
    89,8 KB · Görüntüleme: 33
  • 49A3F9A1-6FFF-4CEB-B21F-2EDEA1B603BC.jpeg
    48,4 KB · Görüntüleme: 27
  • 75EC62AA-478C-40A1-9534-D576AC39896E.jpeg
    75,6 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için:) yıkadım şimdi bir posta yumuşatıcı kullanmadım sadece durunun beyaz sabun tozunu kullandım misler gibi koktu :)

Çok duygulandım ya. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin :)

Kurutacak yer buldukça hepsini yıkayıp hurclara koyacağım. Utu de var tabii. Hiç düşünemedim adamların 2 hafta sonra teslimat yapacaklarını

Arkadaşım dolabını da çok beğendim Allahım güle güle kullanmanizi nasip etsin

Eklentiler

• 20210105_202154.jpg
    125 KB · Görüntüleme: 39
Kendime de ufaktan aldım biseyler pijamam kaldı alınacak.2900 e aldık canım dolabı almila mobilya dan İzmir'den . Teşekkür ederiz teyzesi
Güle güle kullansınlar inşallah kendine neler aldın canım ben de alayım yavaştan çantaya neler koyayım bilemedim bir gece kalırız muhtemelen hastanede bir takım pijama yeter bence ama bilemedim de

Güle güle kullansınlar inşallah kendine neler aldın canım ben de alayım yavaştan çantaya neler koyayım bilemedim bir gece kalırız muhtemelen hastanede bir takım pijama yeter bence ama bilemedim de
Ben 1 tane dizalti düğmeli gecelik aldım ilk ameliyattan çıkınca giymek için,2 adet hamile kulodu emzirme atleti çorap terlik 1 takımda pijama alıp koyacağım.Fotograf için aldığım ekru renk geceliği de goturcem o anki duruma göre taburcu öncesi resim cekinirim diye düşündüm kizlarimla.İnsallah planlı ve sağlıkla kavuşuruz hemen kucağımızda olurlar.

Kızlar ben beşik olarak şunlardan 2 tane aldım hem sallanıyor hem sabitleniyor... Biri ağlarsa diğerini başka odaya götürmek de kolay olur dedim Kendi odalarındaki yatakları da montessori yaptım

Eklentiler

• F68398CC-180C-4D32-98E3-1BE02ED61F16.jpeg
    125,4 KB · Görüntüleme: 58
  • 64F301B9-40A1-4DE9-95E2-D71B25C1C922.jpeg
    103 KB · Görüntüleme: 57
Bir de çamaşırlarını ne kadar erken yıkayıp ütülerseniz o kadar iyi. Çünkü gerçekten ben artık nefes alamıyorum 30dan sonra.. Hastane çantamı bile anneme ben söyledim o yerleştirdi. İkiz gebelik gerçekten 30dan sonra çok zor. Bir de ben deterjan olarak uni baby sıvıyı kullandım çok güzel kokuyor Yumuşatıcı kullanmadım

Kızlar ben beşik olarak şunlardan 2 tane aldım hem sallanıyor hem sabitleniyor... Biri ağlarsa diğerini başka odaya götürmek de kolay olur dedim Kendi odalarındaki yatakları da montessori yaptım
Yataklara bayıldım çok iyiymiş ama yerden yüksekliği ne kadar ki tam yapışık mi

Ben bir tane lohusa takımı koyayım diyorum ameliyat olduğu için üst değiştirmek zor olacak bir kere değişince foto çekerim yedek koyarım olmadı ama ihtiyaç kalmaz gibi bir de çıkış için güzel bir eşofman takımı istiyorum aslında

Canım bu anne yanı beşikten bende düşündüm ilk sonra da diğerine dönüş yaptık daha uzun süre kullanılır belki diye. Sağlıkla kullansın yavrularimiz

Canım bu anne yanı beşikten bende düşündüm ilk sonra da diğerine dönüş yaptık daha uzun süre kullanılır belki diye. Sağlıkla kullansın yavrularimiz
Seninki de mantıklı kuzum ben deneyeceğim bakalım 6 aydan sonra odalarında yatacaklar mı çok yakın odaları odama. Ondan böyle portatif birşey aldım güzel güzel yatsın hepimizin kuzucukları

Seninki de mantıklı kuzum ben deneyeceğim bakalım 6 aydan sonra odalarında yatacaklar mı çok yakın odaları odama. Ondan böyle portatif birşey aldım güzel güzel yatsın hepimizin kuzucukları
Benimde hemen yatak odasının yanı çocuk odası ama evi büyütme fikrimiz var bebekler toparlanınca anca ev değişme işine kalkisirim oraya direkt odalarındaki yataklarını getirtirim diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…