2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Aynen kuzum dün yine sanki beti benzi attı gözler gitti gibi oldu ama tam uykusu geldiği zamandı birazda geç yatırayım diye bekletiyordum işin açığı. Uyku yüzünden mi yaptı yoksa tekrar aynı şeyi mi yaşadı emin olamadım 🤷‍♀️ Hatta ben mi paranoya yaptım, annelik iç güdüsü mü delirmek üzereyim 😩
Eşimin işi bu ara yoğun haftaya kesin doktora gidicem ama yinede içim rahat etmeyecek gibi. Ailemede soramıyorum hemen gel diyecekler diye ablamın eşi hastane yöneticisi bu tarz konuda çok pimpirikliler birde geçmiş hastalık hikayelerinden biri hapşursa hastanedeyiz normalde 🤦🏼
Kuzu ne kasık mama mı veriyosun o mu yapıyor acaba 🤔
Bu arada kizlar hipp organik bebe biskuvisi kullanan oldumu oglanda alerji yapti sanki 😐

Kuzu ne kasık mama mı veriyosun o mu yapıyor acaba 🤔
Bu arada kizlar hipp organik bebe biskuvisi kullanan oldumu oglanda alerji yapti sanki 😐

Yok kuzu tıklandığında normal sma mamalarını yiyordu. Diğerindede yemeğinin üstünden 2 saat geçmişti 🤷‍♀️ 2 gündür bişey yok 🤦🏼 Sanırım ikincisini ben abarttım 😂
Bebe bisküvisini geçen hünnap aldım ağızlarına sürmediler. Klasik kullanıyorum vallaha anam babam usulü 🤦🏼 cicibebe

Kızlar benim minik kızımin kundak istemesi normal mi ya. Bazen uyutmaya çalışıyorum çok ağlıyor. Kundak yapmak için battaniyeyi aldığım gibi susuyor. Sararken de kahkaha atıyor. Sonra hemen gozlerini kapatıp uykuya geçiş yapıyoruz. Genel de de uzun uyuyor böyle. 😅

Kızlar benim minik kızımin kundak istemesi normal mi ya. Bazen uyutmaya çalışıyorum çok ağlıyor. Kundak yapmak için battaniyeyi aldığım gibi susuyor. Sararken de kahkaha atıyor. Sonra hemen gozlerini kapatıp uykuya geçiş yapıyoruz. Genel de de uzun uyuyor böyle. 😅
Kiz normal tabiki kimi bebek seviyor kundagi buyuse de 😍

Biraz büyüseler düzelir diyorum burayı okuyunca umutlanma diyorum 😅 annemlere geldim iki ayı geçti buradayız. İşte dönerim artık ama bu kadar insan zorlanıyoruz ne yakacağım bilmiyorum hiç. Bebek bakmak hele ikiz her koşulda zordur da uyku düzenleri yok yemeleri yok mız mızlıkları çok ondan dolayı ben korkuyorum baya 😑
Ben de öyle 2 ayı geçti annemdeyim.Yavaştan sıkılmaya başladım ama kendim nasıl bakarım bilmiyorum.Şuan hep ağlıyorlar,kucak istiyorlar,herşeye direniyorlar.1 yaşından sonra umudum var ancak😂

Yok bu sefer mama sonrası değildi 🤦🏼 Diğeri mamayla oynamayı seviyor senin dediğin gibi püskürtür ağzının içinde geveler genelde o yapsa belki derdim ama kız direk yer hiç polemiğe girmez normalde 😞 Bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek şimdilik tek isteğim anlık olmuş olsun altından bir sorun çıkmasın 🤲
İnşallah kuzum ya 🤲🏻

Allah korusun canım insallah mama kaynaklıdır ve tekrarı yaşanmaz
Ama o paranoya hali kadar normal bir şey yok hangi anne yaşasa aynı şeyleri düşünürdü
Masalın dediği gibi biraz rahat olmak lazım aslında kendi akıl sağlığımız için

Bacı benim şimdiye kadar rahat ettigim tek dönem emekleme öncesi oturma zamanlarıydı
En fazla birbirinin elinden oyuncak alıp saç çekiyorlardı
Şimdi ninja gibi her yere tırmanıyorlar bi bakıyorsun biri mmutfak çöpüne gitmiş diğeri tv ünitesine çıkmış
Evde her şeyi tehlike olarak görüyorum
Dün biri gözümün önünde kafasını deldi dolaba vurup
Ah ya geçmiş olsun nasıl peki kuzucuk ?

Regen_ Regen_ Naptın diş işini yarın 200.günü oğlanın 😂😂
Bu arada bugün Defne'de kaşık testini geçti artık dişi var kızımında 🥰 24 gün var aralarında tam haberin olsun 😂😂
Gözün aydın canım, bizim memoş da bugün kaşık testinden geçti ilk dişimiz geldi 😍 tam 1 ay var bizimkilerin de arasında 🤭

Gözün aydın canım, bizim memoş da bugün kaşık testinden geçti ilk dişimiz geldi 😍 tam 1 ay var bizimkilerin de arasında 🤭

Memoşumada hayırlı olsun dişi 😍 Seninde kriz günün desene 😂😂 Sürekli mızırdayan bir tip geziniyor evin içinde 🤦🏼 Yine Demir'im hiç sıkıntı çıkarmamış onu anladım 😂😂 Senin hangisi daha dayanıklı çıktı?

Memoşumada hayırlı olsun dişi 😍 Seninde kriz günün desene 😂😂 Sürekli mızırdayan bir tip geziniyor evin içinde 🤦🏼 Yine Demir'im hiç sıkıntı çıkarmamış onu anladım 😂😂 Senin hangisi daha dayanıklı çıktı?
Sorma mıkır mıkır sabahtan beri.Sürekli ağlayarak uyanıyor ya 😅 ikisi de aynı bizimkilerin ya ne eksik ne fazla 😂

Bence harika tercih meselesi diye düşün elocum

Belirli bir aydan sonra istemez diye düşünmüştüm ama. 11 aylık isteyen görmemiştim 🙈 normal diyorsanız tamam bu iş 😅 ben de bol bol kundaklarım

Elo Allahtan daha ne istiyorsun acaba mis gibi şiii vermiş sana 😂
Bizimkilerde anca elini kolunu oynatsın, emziği çıkarsın, kendini uyandırsın.
Bi ara kundak yapayım yettiyse yetti demiştim de 3.dünya savaşı çıkmıştı evde 😁
Hazır yaptırıyor yap işte sıcak sıcak uyusun minnoş 😘

Elo Allahtan daha ne istiyorsun acaba mis gibi şiii vermiş sana 😂
Bizimkilerde anca elini kolunu oynatsın, emziği çıkarsın, kendini uyandırsın.
Bi ara kundak yapayım yettiyse yetti demiştim de 3.dünya savaşı çıkmıştı evde 😁
Hazır yaptırıyor yap işte sıcak sıcak uyusun minnoş 😘
Ben zaten kundakciyim uzun süre kundakladım. Ama o zamanlar istemiyorlardı. Zorla yapıyordum. Büyüdüler diye bırakmıştım. Benim kız uyumadan önce çok aglamalara başlayınca bir yapayım dedim. Bir mutlu oldu ki sormayın. 🙈 Yapayım madem reddedene kadar.
Benimkiler emzik pek istemediler. Bende üstüne durmadım. Allah'tan bu konuda çok rahatım. Emziksiz yaşam 😅 arama derdi yok. Emzik düştü ağzına ver derdi yok. Bir ara emdi ilk diş çıkarma döneminde ama şuan sıfır.

Regen_ Regen_ Naptın diş işini yarın 200.günü oğlanın 😂😂
Bu arada bugün Defne'de kaşık testini geçti artık dişi var kızımında 🥰 24 gün var aralarında tam haberin olsun 😂😂
Uç verdi disi yavrumun 🤗 kaşığı ısırıp bırakmıyor hatta 😂 bende kıza bakıyorum henüz gelen bisi yok ama 24 gün diyosan bekleyeyim o zaman 😂 seninle ayni gidiyor bebelerimiz 🤗

X