- 3 Ağustos 2020
- 1.065
- 1.627
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.661
Bizimki de dün itibari ile çıktı . Kardeşini 32 yi tamamlamadan yakalarsa iyi diyodumBenim çançinçonlardan diğeri de diş çıkardı çok şükür
Ceremesini 3 ay çektik
Mübarek ayda çıktığı için dişin adını Ramazan koydum
Şimdi nasıl durumlar canım halen uyurken ağlıyorlar mı ?Ben uyku eğitiminden sonra anladım ki 7 ay hiç uyutmamışım kucağımda yorgunluktan ve sallanmaktan sersemleyip bayılmışlar
Sen de mi eğitim aldınGünaydın kizlar gecemizden bahsetmek istiyorum ama. Akşam saat 21.00 da uyuttum bebislerimi sahura kaltim ve inanamadim ben uyanmamisim 4 de kadar kizlarda hala uyuyor sahurumu yaptim 04.30 da nisa uyandi hemen uykusu acilmadan aldim emzirdim uyudu geri yatirdim zeynep uyuyordu ama onuda aldim emzirdim uyurken hemen geri yatirdim sabah 07.30 da uyandilar alt degistirme vs yapildi emzirdim vs simdi tekrar uykuya gectiler kalkincada kahvalti yapacaklar bu uyku saatlerini belirleme uyku egitimine gecmek ne kadar rahatlatti beni insallah hep böyle devam eder
Ya ne değişik türler var . Ne zaman nedir ? Allah ne zaman verirse o zamanNe zamanlardan geçmişiz Allahım cidden akıl tutulması.
Bizde de benim çok istediğimi bildikleri için ne zaman ne zaman diyip duruyorlardı. En sonunda eşime sustur şunları yoksa birine nasıl yapıldığını bilmiyoruz göstermek ister misin dicem rezil olacak demiştimBitane daha güzel fikrim vardı ama burda söyleyip banlanmıyam şimdi durduk yere
Uykuya kendi kendileri mi geçiyor , başlarda umutluydum ama şimdi kendi kendilerine uyuyacakları konusunda hiç umudum kalmadı . En son çare ayakta sallama ile bile zorla uyuyorlarGünaydın kizlar gecemizden bahsetmek istiyorum sizlere . Akşam saat 21.00 da uyuttum bebislerimi sahura kaltim ve inanamadim ben uyanmamisim 4 de kadar kizlarda hala uyuyor sahurumu yaptim 04.30 da nisa uyandi hemen uykusu acilmadan aldim emzirdim uyudu geri yatirdim zeynep uyuyordu ama onuda aldim emzirdim uyurken hemen geri yatirdim sabah 07.30 da uyandilar alt degistirme vs yapildi emzirdim vs simdi tekrar uykuya gectiler kalkincada kahvalti yapacaklar bu uyku saatlerini belirleme uyku egitimine gecmek ne kadar rahatlatti beni insallah hep böyle devam eder
Aynısını ben de söyledim hiç umudum ypktuBizimki de dün itibari ile çıktı . Kardeşini 32 yi tamamlamadan yakalarsa iyi diyodumAnnem diyo ki bunun kafası mökkem ( sağlam ) o yüzden zor çıkardı . Şimdi diğerinin kafası mökkem değil mi 4.5 aylık ken çıkardı canım anam iyi bir şey mi dedi kötü bir şey mi anlayamadım
Gecen hafta bu konuyu sordum ben deŞimdi nasıl durumlar canım halen uyurken ağlıyorlar mı ?
Benimkilerin biri daha güzel adabte oldu bu sürece ama diğeri biraz daha geç uyuyor ona göre . Hastalık dönemlerinde biraz ara veriyorum çok huzursuz oldukları için o yüzden mi acaba halen tam anlamıyla alışmadı ? Ya da bunun süreci ne kadar ne zaman ağlamadan uyuyacaklar . Gerçi çok çok ağlamıyorlar biri öyle zaman oluyor ki 2 ya da 4. Dakkada uyuyor diğeri bazen 7 8 bazen de 10 . Dakkayı geçebiliyor .
Aynı yollardan geçtik , sabır ve ilgilenme fazla, dikkati başka tarafa çekmeye çalış . Geçiyor kısa sürede . Bizde öyle oldu en azından . Kızlardan biri korkup ağlıyordu sizin gibi . Ama o çığlıklardan sonra bazı kelimeler ve heceler çıkmaya başladı .Nos benim kızım sadece bağırıyor saatlerce bağırıyor başım çok aprıyo oğlum korkuyo ağlıyor bağırmayı bu kadar seven görmedim
Huu huu hu eee eee eee diye bir ninni var onu aciyorum isiklar kapaniyor ikisini besige katiyorum hafif hafif salliyorum hemen uykuya geciyorlarUykuya kendi kendileri mi geçiyor , başlarda umutluydum ama şimdi kendi kendilerine uyuyacakları konusunda hiç umudum kalmadı . En son çare ayakta sallama ile bile zorla uyuyorlar
Uykuya kendi kendileri mi geçiyor , başlarda umutluydum ama şimdi kendi kendilerine uyuyacakları konusunda hiç umudum kalmadı . En son çare ayakta sallama ile bile zorla uyuyorlar
Ben hiçbir şeyle uğraşmak istemiyorum ya emzik dışında her şeyi bıraktım
Biz hiç söylemedik , zaten uzun süre çocuk düşünmediğimiz için bende sürekli bir sorun olduğunu düşünüyordu erkek tarafı, çünkü ordinaryüs olduklarından uzaktan bakarak anlayabilme yetenekleri vardı. Birde bu konulara girip hiç açıklama yapmak istemedim . Sadece annemler ve bir kaç yakın arkadaşım biliyordu .
Onlarla ayni kisiden mi aldin sen de
Bir ben değilim yani zorlanan dimi, bazen herkesi memnun etmeye çalışmaktansa tek kalayım daha iyi diyorum ama sonra gözüm korkuyor, destek almak da sanıldığından daha zormuş gerçekten. Benim dışımda herkes şikayet halinde, ben pozitif davranıyorum diye de ayaklarımı uzatıp keyif yapıyormuş gibi bir muamele görüyorum, sanki herkes beni perişan halde görmek istiyor gibi anlamıyorum gerçektenBn 2bucuk ay 3yas kizima ve ikizlere kendim baktım akil sagligimi yitiriyorfum nerdeyse kaynanamin evine geldim 3 gaftadr burdayim, kocam çalıştığımız sehirde kaldi
Şikâyet eden enerjini sömüren kimseyi tutma yanındaBir ben değilim yani zorlanan dimi, bazen herkesi memnun etmeye çalışmaktansa tek kalayım daha iyi diyorum ama sonra gözüm korkuyor, destek almak da sanıldığından daha zormuş gerçekten. Benim dışımda herkes şikayet halinde, ben pozitif davranıyorum diye de ayaklarımı uzatıp keyif yapıyormuş gibi bir muamele görüyorum, sanki herkes beni perişan halde görmek istiyor gibi anlamıyorum gerçekten
Sen level atlamissin ayrica uyku egitiminede kafa atmissinBen hiçbir şeyle uğraşmak istemiyorum ya emzik dışında her şeyi bıraktım
Koyuyorum yatağa gidiyorum ne sallama ne pışpış ne ninni
Gece yarısı kalkıp bi de gözüm kapalı yutupta ninni aramak da istemiyorum
Emziği de ben vermiyorum yatağa 8 10 tane emzik attım bazen bakıyorum iki elinde birer emzik bi tane de ağzında uyumuş
Hayir cnm arkadaslarim soyle yap boyle yap diye bildiklerini aktardilar banaOnlarla ayni kisiden mi aldin sen de
Kaç saat gündüz uykularıAynısını ben de söyledim hiç umudum ypktu
Onların kafası mühim degil bizimkiler mökkem olsun ki ekmeğin arasına koyup yemeyelim
Gecen hafta bu konuyu sordum ben de
Bir sürü soru sordular kacta yatırıyorsun kacta kaldırıyorsun kaç kere besliyorsun gece mama veriyor musun vs
Gündüz uykusu benimkilere fazla geliyormuş o yüzden yatırınca ağlıyorlarmış
Uyku sürelerini yeniden düzenledik ağlamalar kesildi
Gündüz bazen şu işi de yapayım öyle alayım diyorum yarim saat fazladan uyusalar gece agliyorlar