- 19 Ocak 2017
- 6.971
- 20.226
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.621
Şimdiden o kadar sıcakmı yaBiz halen 3 4 derece olsa seviniyoruz hava iyi diye faturayı görseniz aklınız şaşar.
Terleme olayı biz de çok kötü ya sırılsıklam uyanıyorlar her seferinde . Doktora sordum genetik bir geçiştir diyor . Benve de öyle biz de çok terlermişiz bebekken . Sanırım bu yüzden de çok çabuk hasta oluyorlar .
Sorma ya nasıl olacak biz de bilmiyoruz bu kadar da olmaz ki yani elektrik te 917 TL cik gelmiş . Depolar 1000 TL ye doluyor . Geçen sene 400 e doluyordu . Artık yaşamadı çok zor bir ülkemiz var. Allah yardım etsin olmayan ne yapacak bu şartlar da çok üzülüyorum.O neydi kiAmanın nerdeyse bir asgari ücret sadece ısınmaya Hayat çok zor Gittikçede zorlaşıyor
Daha iyi gunlerin nossFoşur foşur terleyip yatakları çarşafları sırılsıklam etmeseler belki uyurlar
Terlemeseler zaten bi çözüm arayışına hiç girmeyegim ama 33-34 derece de az değil biz o sıcakları temmuzun ortasında iki gün görüyorduk
Beni de o korkutuyor şimdiden böyleyse temmuz ağustosta ne olur bilemiyorumDaha iyi gunlerin noss
Genellikle donsuz geziyor herkes diyormuşummBeni de o korkutuyor şimdiden böyleyse temmuz ağustosta ne olur bilemiyorum
Ben nisanda atarım benimkileri suya hiç acımamGenellikle donsuz geziyor herkes diyormuşummşaka şaka klimanin gözünü yanagini yani kople ger yerini sevesin öpesin geliyor mayisa girelim asil o zaman yanmaya baslicaz benim misafir odamda var oturma odam muflak bir amerikan mutfak bu bir avantaj ikiz annesi olunca daha da sevdim neyse orda da var dun yatak odasina da taktirdik anlican evin dış cepheden her yani klima kasasiyla dolu adananin sicagiyla boyle baş edebiliyoz bacim yaylamizda yok varda yok kayinvalide ile görüşmüyoruz ondan dolayi işte bizimde yaylamiz evimiz bu sene 3 bebe ile denize gidecez allahin izniyle nasıl olur hic bilmiyorum
O bile fazla gelirO iş yaş artık Rego çıplanıp oturcanBir takım mikini yollayım sana istersen
Yaa nosssBen nisanda atarım benimkileri suya hiç acımam
Bacım bizde de 4 tane klima var ama onlar çalışırken elektrik sayacını düşünüp duruyorum
Memur maaşıyla faturayı ödeyebilmek için böbreğime alıcı bulmakla uğraşmak istemiyorum bi de
Nos benim kızım sadece bağırıyor saatlerce bağırıyor başım çok aprıyo oğlum korkuyo ağlıyor bağırmayı bu kadar seven görmedimBenimkiler anca çığlık atsın
Maşallah yavruya
Yaptırdım bir hekim olarak özel aşılardan özellikle rotayı ısrarla öneririm.Arkadaşlar merhaba 2022 ikiz annelerindenim bebeklerime rota aşısı yaptirmakta kararsızım aranızda yaptıran oldumu sizce yaptırmalımiyim şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Yarasin teyze balına ❤
Niye tüp günah mı onlara göreYada bebeler patlar korkuları olan tipler mi Boşver öğrenirler sende diken üstünde yaşamazsın daha iyi olur.
Hem elalem ne derle yaşayan kaldı mı ya hala ülkedeEğer öyleyse söyleyeyim sanada onları hiç bir zaman memnun edemezsin. Hep konuşacak birşeyini bulurlar.
Maşallah yavruya
Benim kızım hala erkek gibi shdndjsaçı yok zati hala tek elbise almadım fırsat olmadı
Aynen bizde de durum öyle. Aileler dahil
Onları memnun etmek için değil de çocuklarımı onların saçma düşüncelerinden korumak için canım.
Başkasının çocuğu gözüyle bakıyorlar tüp olayina
Ben daha yeni okuyabildim Mi'cimBana bakın 2021 anneleri gece gece tam uykuya dalıcam aklıma geldi. Bunu yazmadan uyuyamam
Çoğunuzun bebeklerinin isimlerini bilmiyorum. Bana ya özelden ya burdan yazın ayar etmeyin. Zaten üç kuruşluk uykum var. Onda da aaa ismi neydi biliyor uyum unuttum yoksa hiç mi bilmiyorum tribine sokmayın.
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp hem
Sabah ilk işiniz bu olsun. Başka mesaj atıp mesajımı kaynatanı döverim