2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Yavrum olsalar bi dert olmasalar bi dert ben annemi hic istemedim mesela ama o gidince baya zor oldu 14 gunkukken gittiler. Kaynanam gelecek yanima bundan sonra 1 bucuk yasa kadar yardim eder sonra krese yazdiririm

Peki kaç saat uyumadı gerekiyormuş bu ayda ki çocukların
8-9 Ay arası sabah uykusu en azla 45 dakika
Öğlen uykusu en fazla 2 saat olmalıymış ki gece uykusu için yeterli yorgunlukta olsunlar
Az uyurlarsa çok yorgun oldukları için, çok uyuduklarında da uykuları olmadığı için ağlıyorlarmış

Benim bebeler ters anacım gündüz uykusunu 4 saate çıkartıp gece uykusunu 10 saate çektiler. Uyuma ve uyanma saatlerini de 1 saat geri aldılar. Kendi kafalarına göre takılıyorlar Fazla bağımsız yetiştirdim ben bunları herhalde

Kiz 4 saat uyumalari icin napiyonuz deyin hele

Kiz 4 saat uyumalari icin napiyonuz deyin hele

Tüm sabah 4 saat Genelde 1.5 saat yada 2 saat uyudular mı 2 uyku uyuyorlar 1 saat 1.5 saat uyurlarsa 3 uyku bir tanesi 30 dk 45 dk arası şekerleme oluyor 4 saate tamamlıyorlar ama gecede ağzımıza tükürüyorlar Eskiden yarımşar saat uyudukları günleri arıyorum

Geçicidir muhtemelen arada öyle minik şakalar yaparlar
Egitimden bagimsiz tamamen uykuyu sevmeyle alakali o neymis ya masallah
Uyku eğitiminden önce toplam gündüz uyku süresi 1 saati bile bulmuyordu zümrem
Böyle bıraksam uyurlar daha kendilerinin uyandığını görmedim

Onu tabiki anladim toplam oldugunu onu diyorum helal olsun guzel uyutuyosunuz

Yok daha neler gerçekten bende şok oldum şu an , oğluna orada öyle demeni kabul edememiş hemen yılan gibi sokmış

Ay bunu bende deneyeceğim inşallah bir çözüm olur bana da .

Mari Mari o bataklığa düşme Benimkiler 6.aya kadar beyaz gürültü dinliyorlardı tüm gece. Kapattığım an uyanıyorlardı. Kabus gibiydi. Artık duyarsızlaşmıştık ama yinede beyin meyin kalmıyordu. Bak sana daha iyisini önereyim.
Fazla uzun sürmüyor ve nazarada iyi geliyor Ama kısık seste dinleyeceksiniz. Yüksek değil

Noscum peki bu eğitimdekiler düzeltilmiş aylarına göre mi söylüyorlar bu saatleri yoksa doğduklarına göre mi?
Ya benim oğlanlardan biri uykuyu hiç sevmiyor ya gündüz uykularını 2ye düşürdü resmen ama 2. Bile 30-40dk

Normalde düzeltilmiş aya göre hesaplayın diyor
Ama belli bi aydan sonra gerek yokmuş duzeltilmişi hesaplamaya
Ben doğdukları tarihe göre hesapladım gelişimleri doğum tarihleriyle uyumlu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…