- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.581
Fayda etmiyor ya kendi psikolojik olarak ıyi olmak istemiyor çünküCano psikolojik destekle gitseniz nasıl olur? Bir yerden sonra aile yetemiyor telkin ve teskin edebilmek için.
Profesyonel desteğe ihtiyaç duyuyorsun.
Hatta hasta bakanlar içinde aynı durum söz konusu.
Çok ağır biliyorum her bünye kaldıramıyor yaşananları ve hayatına fazla yansıyor bu durum farketmeden.
Önceden bulaşık makinesi mi varmışSen sen şu yaramazlaraşimdiki çocukların ilgi alanı bulaşık makinesi
Hasta psikolojisi berbat bisey babam oyleydi iyilesene kadar, surekli ben olucem zaten doktora gitmeme gerek yok diyip bizi uzuyordu, oleceksin dediler 6 yil oldu yeter ki iyi dr ciksin karsimizaFayda etmiyor ya kendi psikolojik olarak ıyi olmak istemiyor çünkü
Mutsuzlutan zevk alıyor gibi anlamadım da
Fiziksel ıyi ruhsal kötü olmak istiyor
Önceden bulaşık makinesi mi varmış
Fayda etmiyor ya kendi psikolojik olarak ıyi olmak istemiyor çünkü
Mutsuzlutan zevk alıyor gibi anlamadım da
Fiziksel ıyi ruhsal kötü olmak istiyor
Önceden bulaşık makinesi mi varmış
Hasan bey mı koydu adlarını ,cidden bomba...Kız durdun durdun bombayı patlattın haİyiki sormuşsum dur daha neler çıkacak bakalım
Bende bişey itiraf ediyim madem benim bebelerin doğum anında konan göbek adları aşağıdaki gibidirNüfusta yazmıyor ama
Eki Görüntüle 3039539
Hasan bey mı koydu adlarını ,cidden bomba...
Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için yaptırmaya karar verdim şifa olsun evlatlarımıza.Rica ederim canım aşı değil zaten ağız damlası. Ben diğer aşılarla beraber yaptırdım birde yan etki yaptıysa bile hissetmedim araya kaynadı. Hastalığı çok ağır oluyor ishal, istifar, yüksek ateş ve genelde evde hallolmayan bir şekilde seyrediyor.
Benim yeğenim 10 gün hastanede yatmıştı bu hastalık yüzünden. Ondan aksatmayacağım bir aşıydı ve hep aklımdaydı. 18 yıl önce bu kadar bilindik değildi yaptırmamıştık ağır geçirmişti. Keşke yaptırsaydık demişliğimiz var o dönem çok kilo verip, yeme bozukluğu oluşmuştu. Korkutmak gibi olmasın tabi ben sadece başımdan geçtiği için atlamadım.
Benimkilerİn adı daBana bakın 2021 anneleri gece gece tam uykuya dalıcam aklıma geldi. Bunu yazmadan uyuyamam
Çoğunuzun bebeklerinin isimlerini bilmiyorum. Bana ya özelden ya burdan yazın ayar etmeyin. Zaten üç kuruşluk uykum var. Onda da aaa ismi neydi biliyor uyum unuttum yoksa hiç mi bilmiyorum tribine sokmayın.
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp hem
Sabah ilk işiniz bu olsun. Başka mesaj atıp mesajımı kaynatanı döverim
Yaa elo senin doğumunu hatırlıyorum 31 haftalikken aniden suyun gelmiştiBenimkilerİn adı da
Amine
Abdullah
Biz de tek isim kullandık. Soyismimiz de uzun
Göbek adları da Bayram ve Şevval. Ramazan bayraminda teşrif ettikleri için
Evet nossYaa elo senin doğumunu hatırlıyorum 31 haftalikken aniden suyun gelmişti
Yoğun bakımda çok zor günleriniz oldu hepsi geçti çok şükür
Selam kızlar baya sayfa yazılmıs ancak okudum. Benim bebeler huzursuz, istahsız uykuya gecemiyorlar onlarla ugrasıyorum
Mi-Ok Yun yavrumm benim oglan dis cıkarıyor bugun tam belli oldu uc vermis 200. Gunu bekliyodum
ve isim sormussun bizimkilerin isimleri Uraz ve Meyra
Deme yaaKuzu uzun bir süre uğraşacaksın malesef. Demir'in diş yarıladı hala huysuz, mutsuz, huzursuz,iştahsız, gece uykusu bölünüyor. Çıkınca iş bitmiyormuş yani
200.güne anca çıkar bende kaç gündür kızı bekliyorum kabarıklık olalı ucu çıkalı 10 gün oldu patlayamadı bir türlüİki huysuzla uğraşmak çok zor
Deme yaabende uc verince rahatliyorlar diye dusunuyordum yarıladiginda benimde kizda dis baslayabilir off yandık yani benim kızda seninki gibi daha huysuz oglana gore o nasil olur diste bilemiyorum. Biz bi huysuz digerinide uyutmayarak onu da huysuz yaptı gerci suan iki huysuzla ugrasiyorum
Önceki nick neydi ya ben bilemedimŞölee hoşs yagusukluu beni temsil edebilecek bir isim bulamadim be masalimson zamanlar da kimsesiz hissediyordum halada gecerlide dedim kimsesiz olsun adim
Sen sordun da biz mi söylemedikBana bakın 2021 anneleri gece gece tam uykuya dalıcam aklıma geldi. Bunu yazmadan uyuyamam
Çoğunuzun bebeklerinin isimlerini bilmiyorum. Bana ya özelden ya burdan yazın ayar etmeyin. Zaten üç kuruşluk uykum var. Onda da aaa ismi neydi biliyor uyum unuttum yoksa hiç mi bilmiyorum tribine sokmayın.
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp hem
Sabah ilk işiniz bu olsun. Başka mesaj atıp mesajımı kaynatanı döverim
Benden de +1 aminBizimkiler
Miran
Mira Nur
Büyük oğlumda
Remzi Miraç
İnşallah tanıdık çıkmaz buralardan
Kızlarımız adaşmiş ama bizim bir de gülce miz varBenimkilerİn adı da
Amine
Abdullah
Biz de tek isim kullandık. Soyismimiz de uzun