- 3 Ağustos 2020
- 1.065
- 1.627
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.421
Buçuk muAhh ahh keşke kırabilsem ama benim yapıma ters be bacım. Kendim bin parça olurumda yinede kıramam. Ha çocuklarımla ilgili bişey olursa o zaman ayrıZamanında panter emel vardı vallahide ona dönüşürüm alayını un ufak ederim
Yalan yok bu ara koca 1 gün gece çalışıyor 1 gün evde yani bebelere 1,5 kişi bakıyoruzArada güzellik yapıyorum o buçukluğun hatrına
Eşimin arkadaşı doğum yapalı 4 ay oldu
Telefonda görüşüyoruz çok zor hiçbir şeye yetişemiyorum diyor
Bi de utanmadan bana diyor
Biz ne edek benimkilerin ikisi de kolikti
Darisi saanaa diyim kuzumOoooo ballısın ne diyim bacım . O sahanın attır tozunubak olmayan var
Kız şimdi böyle yazıyorum diyeceksiniz ki ne azgın karı bu böyledeğilim gerçekten ama arada da olsun yani ne öyle haftada bir olmaz ki Zaten adet günüm 10 gün olmaz yani
11 aylık biri 12 aylıkken diğeri yürüdü. Yani 9 10 aydır yürüyorlar. Çok hareketli iki bebeğim var. Yürüdükleri andan itibaren bebek arabasına binmeyi red ettiler. Öncesi de sıkıntıya gelemiyorlardi zor biniyorlardi da yürüyünce hiç binmek istemediler. Geçen yaz yine zorla iki ay bindirdik. Eylül den beri boşta. Puset yine aynı şekilde bebek olmalarına rağmen 2 . Ay dan sonra o da bitti ne bilim kuduruklarYurumeye basladilar mi, bazi seyler zorlasir yuruyunce ama sen daha rahat etmis olursun en azindan.
Korkutsaydın kız birazNosking canım annen nasıl bulabildiniz mi doktor .
Öyle desem heralde Ramazan boyu yemeğimi yapar heraldeKorkutsaydın kız biraz
Çocukları sana yatıya göndercem ramazanda diyeydin beşini birden
Bence yapar sonra da her yerde anlatır avatarın dolmalarını ben yaptım oğlum ac diye
Anneme doktor bulduk canım çok şükür
Bugün mr çekilecek sonuçlarla beraber 3 farklı doktora gidecekler
Tek istediğim boşa umutlandırmayacak gerçekleri söyleyecek bir doktor
Hayatini böyle geçirecekse lafı dolandırmadan söylesinler 2 yıldır düzelecek diye umut etmekten tükendik hepimi
6. Ayın başında desteksiz oturmaya başladılar , çok yıkıldılar geriye ben arkaya yastık koydum onlar yana düştü filan derken artık nadirde olsa düşünce tepki vermiyorlar , bende ya hoppp diye gittin mi diye gülüyorum ağlayacak olsalar Bile gülüyorlar hemenSagolasın kuzumbende o durumdayım yere bile etrafna yastkla koyuyorum korkumdan Allah korusun minik yavrularimızi
Ahahha nasil.ogrenmisler kuzu ya bizimkilerede gostersinler
Benim oglan kolik bacim anam agladi artik kiz da gazli ama oglum bambaska, zerre azalma olmadi, 3ay bitince rahatlarim diyodum simdi 4e cikti beklentimEşimin arkadaşı doğum yapalı 4 ay oldu
Telefonda görüşüyoruz çok zor hiçbir şeye yetişemiyorum diyor
Bi de utanmadan bana diyor
Biz ne edek benimkilerin ikisi de kolikti
Oyle oyle yürüyünce araba istemiyorlar cidden hele bi 2 yas gelsin ben kendim ben kendim donemi baslicak11 aylık biri 12 aylıkken diğeri yürüdü. Yani 9 10 aydır yürüyorlar. Çok hareketli iki bebeğim var. Yürüdükleri andan itibaren bebek arabasına binmeyi red ettiler. Öncesi de sıkıntıya gelemiyorlardi zor biniyorlardi da yürüyünce hiç binmek istemediler. Geçen yaz yine zorla iki ay bindirdik. Eylül den beri boşta. Puset yine aynı şekilde bebek olmalarına rağmen 2 . Ay dan sonra o da bitti ne bilim kuduruklar
Benimki de anasının yemeklerine hastaÖyle desem heralde Ramazan boyu yemeğimi yapar heraldeBak orda haklısın bir Erzurum a yayın yapar e bacısı da çok ama oğlum aç diyemez çünkü biliyor oğlu yemeklerini beğenmez
Annen için sevindim inş iyi haberlerle gelirler bizi de haberdar et
Zumrem rabbim sifa versinKorkutsaydın kız biraz
Çocukları sana yatıya göndercem ramazanda diyeydin beşini birden
Bence yapar sonra da her yerde anlatır avatarın dolmalarını ben yaptım oğlum ac diye
Anneme doktor bulduk canım çok şükür
Bugün mr çekilecek sonuçlarla beraber 3 farklı doktora gidecekler
Tek istediğim boşa umutlandırmayacak gerçekleri söyleyecek bir doktor
Hayatini böyle geçirecekse lafı dolandırmadan söylesinler 2 yıldır düzelecek diye umut etmekten tükendik hepimiz
Üç ay var yavaştan hissettiriyorlar oğlan iki akşam önce elimi itti merdivenleri kendim çıkacağım diye gülesim geldi. Demir korkuluklardan tuttu dedeler gibi yavaş yavaş çıktıOyle oyle yürüyünce araba istemiyorlar cidden hele bi 2 yas gelsin ben kendim ben kendim donemi baslicakkapiyi aciyorum mesela ben kendim acicam diyo kapatip geri aciyo
Kızım duruyorda oglan koca kafali yigiliyor saga sola6. Ayın başında desteksiz oturmaya başladılar , çok yıkıldılar geriye ben arkaya yastık koydum onlar yana düştü filan derken artık nadirde olsa düşünce tepki vermiyorlar , bende ya hoppp diye gittin mi diye gülüyorum ağlayacak olsalar Bile gülüyorlar hemen
Benimkiler anca çığlık atsınTeyzeler biz iki kelime öğrendik anne ve gel
Kiz evde cok cene var bizimkilerin abilerinin dk basi anne demesinide göz önünde bulundurursak kacinilmaz son ilk kelimeleri anne oldu bugun de gel gel demeye basladilar ven tekrar ediyorum hafi prensesler sizde sira diyorum gell diyolarBenimkiler anca çığlık atsın
Günaydın güzel anneler
Teyzeler biz iki kelime öğrendik anne ve gel
Benimkiler anca çığlık atsın
Aynn cnlarim bizimkiler de oyleydiÇığlığa +1Çıldırıcam oğlanın tiz çığlığı yetti bu ara. Konuşma öncesi şeysi mi acaba bu