2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Cok haklisin simdi kizlari gorunce ikiz bide oglum cok cok akilli va sakin bakimi kolay bi bebekmis diyorum cnm yapin 3 bebeli beni birkmayin tek

Yaş sıkıntı olmasa bende kendim gibi bir çocuk isterdim. Ablamla 11 abimle 9 yaş fark var aramızda Evin en küçüğü olmak mükemmel bişey ama annem zaten beni doğurduğunda benim şuanki yaşımdaydı. Ben aynısını yapsam 46 yaşında doğurmam gerek

Yaş problemine döndü olay Mi'nin yaşı annesinin kendini doğurduğu yaşı kadarken diye gidecek sanırım

Enerjiii kaynagimm

Hamilelikten de bir sey anlamadik ki
Yok kanama yok serviks yok sancı derken doğdular mi doğacaklar mi derdi bi de
Bileydim böyle olacağını dogurana kadar kalkmadan yatardım

Hamilelikten de bir sey anlamadik ki
Yok kanama yok serviks yok sancı derken doğdular mi doğacaklar mi derdi bi de
Bileydim böyle olacağını dogurana kadar kalkmadan yatardım

Heheh ben yaptım onu hep yattım Hiç içimde kalmadı. O yüzden sanırım hamileliği pek sevmedim.
Sevdiğim tek yanı tekmeleriydi Şimdide dışardan atıyorlar onuda öyle tamamlıyoruz

Heheh ben yaptım onu hep yattım Hiç içimde kalmadı. O yüzden sanırım hamileliği pek sevmedim.
Sevdiğim tek yanı tekmeleriydi Şimdide dışardan atıyorlar onuda öyle tamamlıyoruz
Bi de şey çok güzeldi
Doğunca tanışıyorsun ya bebeklerle
Bunlar mıymış içimdekiler diyorsun

Bi tanıdığın öyle olmuştu tüp bebekle ikizleri oldu sonra doğal ikizleri oldu
Çocuk öncesi rahatlığı ararsa çok zorlanıyor insan
Durumu kabullenince alışıyorsun

Bende geçen ınstada gördüm çift ikiz annesi kabus gibiydi Durumu istediğin kadar kabullen ikizin zorluğuda çifte katlanırsa durumu aklımdan geçirmeye korkuyorum Ve bunun başıma gelebileceği yüksek ihtimalken 3.'ye hayatta olmaz diyorum. Polikistiğim hep iki üç yumurta çatlatmaya çalışıyor. İstemediğin ot burnunda biter, korktuğun başına gelir diye atalar söylemiş dinlememek olmaz

Bi de şey çok güzeldi
Doğunca tanışıyorsun ya bebeklerle
Bunlar mıymış içimdekiler diyorsun

Onu fazla demedim. 3 boyutlunun aynı çıktılar. La ben sizi görmüştüm zaten demiş olabilirim anestezi kafasıyla

Yaa tahmin ettim aslında o olduğunu da kimsesizi yine de emin olamadım ameliyat filan diyince . Maalesef sabr dan haberim yok geldi ise de ben bilmiyorum yavrum

Kesinlikle parmaginda oynatirsin her seyi var yaaaa, ben bunlar dogunca dedim ki tek bebekte niye zorlanmisim ki ben

Bugun rota asilari vardi hemsire diyor ay keske benim de ikizlerim olsa, deme oyle deme dedim yaninda 3 kisi daha senle olacaksa de yoksa deme dedim
Aynen biz öyle baktık ailelerle dönüşümlü 16. Ay evime geldim yardımcı ile baktım. Yeni bugün eşim ile tek bakmaya başladık. Çalışıyorum birde o okula getiriyor ben geri eve çıkarıyorum bakalım zor bir süreç bizi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…