2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Hiç güleceğim yoktu canım
Aynı yoğurt mayalar gibi yapıyoruz sarıp sarmalıyoruz süresi biraz uzun 12 saat kalmalı . Ben şu Bim in süzme peynirleri var ya onlarla yapıyorum . Öpmeye de gerek yok canım internette de tarifi var aslında bak bi .
Kızları hiç sorma şekerim biri yine grip oldu hafif geçiriyor gibi diğeri de bugün ateşlendi yine umarım diştendir İlacı daha yeni bitti ya nasıl hasta oluyorlar anlamıyorum ki bu kadar bakıma itinaya vallaha oğlanlara bu kadar dikkat etmiyordum ne yalan söyleyeyim . Ateş devam ederse yarın hastanedeyiz umarım yine bronşit falan olmaz

Sevindin canım geçer bir kaç güne artık . Labneyi ben bim de satılan süzme peynirler var ya onda mayalıyorum ama hazır süt kullanmıyorum Nosking canım az önce sana yazarken unuttum sütü söylemeyi açık alıyorum sütü

Kız anacım ne gazı artık askere gidecek yakında

Aynen canım sağlık her şeyin başı gerisi her türlü olurunu buluyor

Amin cnm bnm beni nede guzel anliyorsun iyi ki varsin allh razi olsun

Benimkiler 3 aylik ayni anda agladiklari zaman panik oluyorum hala alisamadim sakin kalmaya ya, deliksiz uyursun bacim ne zaman ki mama veya memeyi kesiyosun deliksiz uyuyolar, ben bayadir deliksiz uyuyodum o yuzden 2 bebe birden zorladi, daha bugun esime dedim 2 sene sonra deliksiz uyicam yine az kqldi diye

Canım kimsin bilemedim ama geçmiş olsun neden ameliyat olmuştu kaç yaşında idi

Sagolasın kuzum bende o durumdayım yere bile etrafna yastkla koyuyorum korkumdan Allah korusun minik yavrularimızi
Ahahha nasil.ogrenmisler kuzu ya bizimkilerede gostersinler

Sagolasın kuzum bende o durumdayım yere bile etrafna yastkla koyuyorum korkumdan Allah korusun minik yavrularimızi
Ahahha nasil.ogrenmisler kuzu ya bizimkilerede gostersinler

Amin kuzum ikiz bakmanın en zor kısmı bence bu zaten. Korumaya çalışmak

Vallaha geçen gün oğlanın gazını çıkartmak için oturttum mendile uzanırken bıraktım baktım düşmüyor bir iki üç dört saydım durdum daha duruyor. Dur kıza bakayım dedim o daha iyi çıktı Demir'in üst vücudu biraz uzun ondan arada devriliyor ama kızımın maşallahı var bana mısın demiyor
Nasıl yaptılar bana bir açıklasalar öğretmesi kolay

Canım kimsin bilemedim ama geçmiş olsun neden ameliyat olmuştu kaç yaşında idi

Bende sana birini soracaktım Kilya ama daha aramızda sürekli nick değiştiren ballı, kahvem olarakta tanınan Efenin_Annesi i tanıyamadın Onu hatırlıcan mı acaba
Seninle aynı zamanda tüp bebek transferi olmuş topiğinizde denk geldim son mesajlarına. Sabr-Sukur-Dua nicki haberin var mı naptı? Oldu mu bebeği, yada buraya tekrar başka nickle üye oldu mu?

Nosking kuzu aynı kişi seninle de dua grubundaymış bilgin var mı? Çok severdim kendisini yemek topiklerinde görüyordum. Sonra tam transfer zamanı kayboldu

Tanıyorum canım ama haberim yok valla ne yaptığını bilmiyorum
Topik sahibesine soralım sweetgirlcandy sen biliyor musun canım haberin var mı arkadaştan?

Benim oğlanda öyle donuyor firfir güya, ama yüzüstü gelince sanki kolunu koparıyormuşuz gibi bağırıyor anlamadım ben. Ne zaman gececek bu ağlamalar

Senin bebe kaçtan bacım kafam gitti

Valla ben şu ara biraz rahatladım 3 ay önce tövbe ettigim 3.cocuk fikri aklıma gelip duruyor
Şeytan kulağıma fısıldıyor ikizler 2 yaşına gelmeden yap bi tane beraber büyüsünler diye
Doğal olmaz muhtemelen yine tüple de uğraşır miyim bilmiyorum da
Gerçi doğal da uğraşır miyim onu da bilmiyorum
Neyse üçüne birden kocam bakarsa yaparım neden olmasın

Büyük kaşınıyorsun

Büyük kaşınıyorsun
Nolcak kız bi ay hamile kalsam ki imkansız
Bebe doğana kadar ikizler 18 aylık olur
4 ay doğum izni üstüne 12 ay da ücretsiz alsam ikizler 34 aylık
Onları kreşe veririm bebeye de bakıcı ayarladık mı tamamdır
Yalnız bana bi tane psikiyatr lazım bi de günah keçisi lazım
Bunaldigimda çatabilecegim agzima geleni sayabileceğim

Kiz da yaramaz ama evet duz duvara tirmaniyor oglan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…