- 3 Ağustos 2020
- 1.065
- 1.627
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.341
Hiç güleceğim yoktu canımBen bunu yaparım bak çok güzel olur
Ama hiç detay vermemişsin avatar olmaz ki böyle
Süt ne kadar sıcak olacak?
Peynirin türü fark eder mi?
Market peynirleri olur mu?
Mayaladiktan sonra yoğurt gibi sarıyor muyuz?
Bir de peynir uyandırma olayı var öperek uyandırma gibi nazik nazik
Peyniri öpecek miyiz?
Bu arada kızlar hastaydı nasıl oldular?
Sevindin canım geçer bir kaç güne artık . Labneyi ben bim de satılan süzme peynirler var ya onda mayalıyorum ama hazır süt kullanmıyorumTeşekkür ederimAvataravatar canım döküntüler solmaya başladı kaşıntı için şurup veriyorum rahatlıyor biraz ..ev yapımı sirke valla zor bulurum ilaçlara devam ..bu arada labne için yazdığın tarifte tuzsuz beyaz peynir mi karıştıracağız acemiyim hiç bilmiyorum bu tarifleri
Kız anacım ne gazı artık askere gidecek yakındaGaz bitmez bacım sancıları bitersede etkilerini yine çekiyorsun. Mesela benim oğlanı mama yedirirken 2-3 kez gazını çıkartmadan yediremiyorum. Tamam o kıvranma kalmadı belki ama yinede tam mamanın ortasında gaz çıkarmaya uğraşmak zorluyor çünkü diğer elde kıza yediriyor oluyorum
Kim ??Vallaha geçmediğine bende aşırı mutluyum. Sadece renkleri hassas. Şu eski ip örme yelekleri bile giydiremiyorum. İllaha yumuşak fosur fosur yada bebe ipi olacakHemen kabarcık kabarcık oluyorlar
Ve bilin bakalım o yeleklerden kim getirmiş bi ton.
Aynen canım sağlık her şeyin başı gerisi her türlü olurunu buluyorGenetik faktörler çok etkiliyor. Ne denirse densin ne eksiği ne fazlası oluyor. İstedikleri kadar yesin kilo almayan insanların varlığı gibi su içse yarayan insanların yavrusu sonuçta onlardaBöyle böyle büyüyecekler.
Sağlıklı olsunlar, hayırlı evlât olsunlar inşallah cümlemizin evladıGerisi gelir
Kız anacım ne gazı artık askere gidecek yakında
Kim ??
Amin cnm bnm beni nede guzel anliyorsun iyi ki varsin allh razi olsunSon zamanlarda zaten herkes üstüne geliyor birde kendi kendine yapma. Kilolu olur hastalıktan başını kaldıramaz cılız olur dipçik gibi sapasağlam olur. Yada tam tersi bunu öngöremezsin. Allah sağlıklarını versin hepsinin yeter
Benimkiler 3 aylik ayni anda agladiklari zaman panik oluyorum hala alisamadim sakin kalmaya ya, deliksiz uyursun bacim ne zaman ki mama veya memeyi kesiyosun deliksiz uyuyolar, ben bayadir deliksiz uyuyodum o yuzden 2 bebe birden zorladi, daha bugun esime dedim 2 sene sonra deliksiz uyicam yine az kqldi diyeDeme ben 3. Yaşı bekliyorum. kreşe gidecekler ikisiyle birlikte kavga dövüş olmadan etkinlik yapacağım oyun oynayacağım en önemlisi geceleri deliksiz uyuyabilecegim diye umut ediyorum. Çok zormuş çok ikiz üçüz çoğul bebe analari cennet kat kat ayaklarımız altındabenimkiler sendromda daha konuşmadan sendroma girdiler böyle yüzüme bakıyorlar birden ağlıyorlar
Canım kimsin bilemedim ama geçmiş olsun neden ameliyat olmuştu kaç yaşında idiCok sukur kuzum sorunsuz gecti cok korktuk doktor viliyorsun annesi bu cocuklarin narkoz almasi tehlikeli eger olaki ameliyat esnasinda her hangi bir komplikasyon yasarsak ve nefessiz kalirsa bogazini delebiliriz aklinda bulunsun dedi öldüm öldüm dirildim o ameliuat süresi boyuncageldi odaya ameliyattan sonra bogazina kaadar da cekmisler mi örtüyü kortugum mu oldu yoksa diye titreyerek açtım örtüyü cok sukur birsey yoktu ane güzeli de ameliyattan 1 saat sonra anne duyuyorum dedi bütün aci ve ağır yük kalkti şükür rabbime
Sagolasın kuzumRego araya kaynamışsın geçmiş olsun kuzum. O durumu hem kızda hem oğlanda olarak 2 kez yaşayan biri olarak şuan bebeler ya kucağımda yada örümcekteler.
İlkinde kız düştü anakucağından daha kıpırdamadıkları dönemdi. Oğlan kucağımdaydı çocuğu yere attım mı bıraktım mı hala o sahne yok bende tabi oda korkudan basmıştı çığlığıİkincide yeni dönmeye başladığında kanepeden attı oğlan kendini onda tecrübe sahibi olmuşum herhalde ki panik yapmadığımdan hemen sakinleştiler.Bu ikisinde Allah korudu ama benim halim perişandı Doğal olarak yere koymaya bile korkar oldum artık. Neyse ki kendi kendilerine desteksiz oturmayı öğrenmişler Nasıl oldu anlayamadım ben bu çocukları oturtmadan
Sagolasın kuzumbende o durumdayım yere bile etrafna yastkla koyuyorum korkumdan Allah korusun minik yavrularimızi
Ahahha nasil.ogrenmisler kuzu ya bizimkilerede gostersinler
Canım kimsin bilemedim ama geçmiş olsun neden ameliyat olmuştu kaç yaşında idi
Tanıyorum canım ama haberim yok valla ne yaptığını bilmiyorumBende sana birini soracaktım Kilya ama daha aramızda sürekli nick değiştiren ballı, kahvem olarakta tanınanEfenin_Annesi i tanıyamadın Onu hatırlıcan mı acaba
Seninle aynı zamanda tüp bebek transferi olmuş topiğinizde denk geldim son mesajlarına. Sabr-Sukur-Dua nicki haberin var mı naptı? Oldu mu bebeği, yada buraya tekrar başka nickle üye oldu mu?
Nosking kuzu aynı kişi seninle de dua grubundaymış bilgin var mı? Çok severdim kendisini yemek topiklerinde görüyordum. Sonra tam transfer zamanı kayboldu
Tanıyorum canım ama haberim yok valla ne yaptığını bilmiyorum
Topik sahibesine soralımsweetgirlcandy sen biliyor musun canım haberin var mı arkadaştan?
Benim oğlanda öyle donuyor firfir güya, ama yüzüstü gelince sanki kolunu koparıyormuşuz gibi bağırıyor anlamadım ben. Ne zaman gececek bu ağlamalarSagolasın kuzumyerede koyuyorum ama dönüyor tam emekleyemedigi icin sinirleniyor bagırıyor ne yapcagımı sasırdım. Bide bu bebelerin asırı bagırmaları ne zaman biter ya bas falan kalmadı surekli bagiriyorlar bazen biri dinleniyor digeri bagiriyor bazende ikisi koro seklinde bagiriyor oynatmaya az kaldı doktorum nerede
Senin bebe kaçtan bacım kafam gittiBenimkiler 3 aylik ayni anda agladiklari zaman panik oluyorum hala alisamadim sakin kalmaya ya, deliksiz uyursun bacim ne zaman ki mama veya memeyi kesiyosun deliksiz uyuyolar, ben bayadir deliksiz uyuyodum o yuzden 2 bebe birden zorladi, daha bugun esime dedim 2 sene sonra deliksiz uyicam yine az kqldi diye
Valla ben şu ara biraz rahatladım 3 ay önce tövbe ettigim 3.cocuk fikri aklıma gelip duruyorBenimkiler 3 aylik ayni anda agladiklari zaman panik oluyorum hala alisamadim sakin kalmaya ya, deliksiz uyursun bacim ne zaman ki mama veya memeyi kesiyosun deliksiz uyuyolar, ben bayadir deliksiz uyuyodum o yuzden 2 bebe birden zorladi, daha bugun esime dedim 2 sene sonra deliksiz uyicam yine az kqldi diye
Valla ben şu ara biraz rahatladım 3 ay önce tövbe ettigim 3.cocuk fikri aklıma gelip duruyor
Şeytan kulağıma fısıldıyor ikizler 2 yaşına gelmeden yap bi tane beraber büyüsünler diye
Doğal olmaz muhtemelen yine tüple de uğraşır miyim bilmiyorum da
Gerçi doğal da uğraşır miyim onu da bilmiyorum
Neyse üçüne birden kocam bakarsa yaparım neden olmasın
Nolcak kız bi ay hamile kalsam ki imkansızBüyük kaşınıyorsun
Kiz da yaramaz ama evet duz duvara tirmaniyor oglanSeninki düz duvara mı tırmanmaya çalıştı naptıEn sevdiğin vazo mu gitti, yoksa tüm dolapların içi yerlerde mi
Yoksa benim kız yeğen gibi tüm mutfağın halısını ve kendini Kırkpınar güreşçisi misali yağladı mı
Bak kıza uslu dersin birgün böyle bir manzarayla karşılaşırsınUmmadık taş hesabı