- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.361
Atesle oynama zumremNolcak kız bi ay hamile kalsam ki imkansız
Bebe doğana kadar ikizler 18 aylık olur
4 ay doğum izni üstüne 12 ay da ücretsiz alsam ikizler 34 aylık
Onları kreşe veririm bebeye de bakıcı ayarladık mı tamamdır
Yalnız bana bi tane psikiyatr lazım bi de günah keçisi lazım
Bunaldigimda çatabilecegim agzima geleni sayabileceğim
Çok tatlılar ama yaAtesle oynama zumrem
Nolcak kız bi ay hamile kalsam ki imkansız
Bebe doğana kadar ikizler 18 aylık olur
4 ay doğum izni üstüne 12 ay da ücretsiz alsam ikizler 34 aylık
Onları kreşe veririm bebeye de bakıcı ayarladık mı tamamdır
Yalnız bana bi tane psikiyatr lazım bi de günah keçisi lazım
Bunaldigimda çatabilecegim agzima geleni sayabileceğim
Kiz da yaramaz ama evet duz duvara tirmaniyor oglan
Film izleyip kitap okuyacak vakit bulursam haklısınİmkansız diye bir şey yok...
Yamulmak istiyorsan deneBen günah keçin olurum ayıpsın
Bebeleri toptan kreşe verirsin belki grup indirimi yaparlar daha karlıAh şu mesleki deformaston beni ne hale getirdin
Psikiyatrı boşver ben bir kaç kitap okudum bir kaçta dizi izledim onuda hallederiz aramızdaKader motifini kırdın mı tamamdır Kafayı kırarsan olmaz yani
Film izleyip kitap okuyacak vakit bulursam haklısın
Sana kıyamam kız güzel kalbine kötü söz nasıl sokam
Dizi izleyebiliyor musun?En fazla bende yamulurum nolcak seninkinin yanında devede kulak kalırİyileşince geçer
En son dua topiğindeyken gitmişti daha da gelmedi sanırım haberim yok maalesefTanıyorum canım ama haberim yok valla ne yaptığını bilmiyorum
Topik sahibesine soralımsweetgirlcandy sen biliyor musun canım haberin var mı arkadaştan?
Dizi izleyebiliyor musun?
Ben bu geri dönmeye çalışıyorum yavaş yavaş evdeki işleri düzene koyarsam
My name diye bi netflix dizisi izledim sıradışı bi diziydi
Kore standardını aşmış şaşırdım tavsiye ederim vaktin olursa
En son dua topiğindeyken gitmişti daha da gelmedi sanırım haberim yok maalesef
Amin inşallahÜzüldüm inşallah sizin gibi, bizim gibi oda evladına kavuşmuştur
Daha da tatlanacaklar zumrem neler neler heyecanli zamanlarÇok tatlılar ama ya
Bütün gün pestilimi çıkartıyorlar ama akşam olunca sürekli videolarını izliyorum
Ne kadar hızlı büyüdüklerini düşünüp hayretler içinde kalıyorum
Ellerine bakıyorum sık sık doğduklarında miniciklerdi kibrit çöpü gibi
Duygulandım yine zümrem
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah
Tam 10.5 aylıktan sesleniyorum..
Artık herşeyi anlıyorlar. Gel , al , ver , ye , komutlarından.. yakalicam deyince çil yavrusu gibi dagılıyolar.Aciktiklarinda mama diye dolaniyolar. Birine bir şey yedirirsem diğeri de koşa koşa geliyor hı hı diye istiyor.
Yaramazlık full. Oğlum çok aktif bir şekilde her yeri karıştırıyorbencede oğlanlar baya fenaa. Kızım da telefonla konuşurken lafa giriyor. Kendince birseyler anlatıyor. Bugün dışarı çıktık. Yanımızdan geçenlere bile birşeyler söylemeye calisiyor. Gittikçe güzelleşiyor her şey. Ama yorgunlukta bir o kadar artıyor bence
Gecmez gecmez. Yurumeye baslayimca dustuk diye aglayacaklar boyle devam ederBenim oğlanda öyle donuyor firfir güya, ama yüzüstü gelince sanki kolunu koparıyormuşuz gibi bağırıyor anlamadım ben. Ne zaman gececek bu ağlamalar
Kesinlikle haklısınBu anlattıklarin bence bütün yorgunluklara değer
Ay 3. Muuuu Allah isteyen herkese versin , ben bu iki bebeyle gözümü kaybettim 3. Olsa herhalde neler olur bilmem.Valla ben şu ara biraz rahatladım 3 ay önce tövbe ettigim 3.cocuk fikri aklıma gelip duruyor
Şeytan kulağıma fısıldıyor ikizler 2 yaşına gelmeden yap bi tane beraber büyüsünler diye
Doğal olmaz muhtemelen yine tüple de uğraşır miyim bilmiyorum da
Gerçi doğal da uğraşır miyim onu da bilmiyorum
Neyse üçüne birden kocam bakarsa yaparım neden olmasın
Cidden ya dikkat çekmeye çalışıyor, valla onu hep kucağa alistirdilar, hep kucakta gezem , hiç kendim oynamayam, hep ağlayam modunda kendisiGecmez gecmez. Yurumeye baslayimca dustuk diye aglayacaklar boyle devam eder
Aynisi bugun bizimki yaptı kendini geriye ceviriyor canı isteyince ama ceviremiyor gibi basladı aglamayadikkat cekmek istiyorlar sanirim
3 dene anam 3 dene, ilki tek diğerleri ikizSenin bebe kaçtan bacım kafam gitti
Kız biz hep 3 istiyoduk ama teker tekerValla ben şu ara biraz rahatladım 3 ay önce tövbe ettigim 3.cocuk fikri aklıma gelip duruyor
Şeytan kulağıma fısıldıyor ikizler 2 yaşına gelmeden yap bi tane beraber büyüsünler diye
Doğal olmaz muhtemelen yine tüple de uğraşır miyim bilmiyorum da
Gerçi doğal da uğraşır miyim onu da bilmiyorum
Neyse üçüne birden kocam bakarsa yaparım neden olmasın
Şimdi olmasa ilerde bi bebe daha isterim kesin kendimi biliyorumKız biz hep 3 istiyoduk ama teker tekerneyse bida ameliyat masasina yatmicam en azindan, insan her şeyi unutuyor ve istiyor eger ki hevesliyse bi bebege daha, katı olanlar hep kati ama