2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Atesle oynama zumrem

Atesle oynama zumrem
Çok tatlılar ama ya
Bütün gün pestilimi çıkartıyorlar ama akşam olunca sürekli videolarını izliyorum
Ne kadar hızlı büyüdüklerini düşünüp hayretler içinde kalıyorum
Ellerine bakıyorum sık sık doğduklarında miniciklerdi kibrit çöpü gibi
Duygulandım yine zümrem
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah

İmkansız diye bir şey yok...
Yamulmak istiyorsan dene Ben günah keçin olurum ayıpsın

Bebeleri toptan kreşe verirsin belki grup indirimi yaparlar daha karlı Ah şu mesleki deformaston beni ne hale getirdin

Psikiyatrı boşver ben bir kaç kitap okudum bir kaçta dizi izledim onuda hallederiz aramızda Kader motifini kırdın mı tamamdır Kafayı kırarsan olmaz yani

Film izleyip kitap okuyacak vakit bulursam haklısın
Sana kıyamam kız güzel kalbine kötü söz nasıl sokam

En fazla bende yamulurum nolcak seninkinin yanında devede kulak kalır İyileşince geçer
Dizi izleyebiliyor musun?
Ben bu geri dönmeye çalışıyorum yavaş yavaş evdeki işleri düzene koyarsam
My name diye bi netflix dizisi izledim sıradışı bi diziydi
Kore standardını aşmış şaşırdım tavsiye ederim vaktin olursa

Ben izliyorum bu ara vallaha
Bebeler yatınca kendime ayırdığım zamana verdim. Çünkü diğer türlü 3.'yü yapacaz yanlışlıkla
My name' e başlar gibi oldum sonra ne olduda bıraktım bilemiyorum Dur bi devam edeyim madem

Daha da tatlanacaklar zumrem neler neler heyecanli zamanlar
Amin zumrem aminnn

Tam 10.5 aylıktan sesleniyorum..
Artık herşeyi anlıyorlar. Gel , al , ver , ye , komutlarından.. yakalicam deyince çil yavrusu gibi dagılıyolar. Aciktiklarinda mama diye dolaniyolar. Birine bir şey yedirirsem diğeri de koşa koşa geliyor hı hı diye istiyor.
Yaramazlık full. Oğlum çok aktif bir şekilde her yeri karıştırıyor bencede oğlanlar baya fenaa. Kızım da telefonla konuşurken lafa giriyor. Kendince birseyler anlatıyor. Bugün dışarı çıktık. Yanımızdan geçenlere bile birşeyler söylemeye calisiyor. Gittikçe güzelleşiyor her şey. Ama yorgunlukta bir o kadar artıyor bence

Bu anlattıklarin bence bütün yorgunluklara değer

Benim oğlanda öyle donuyor firfir güya, ama yüzüstü gelince sanki kolunu koparıyormuşuz gibi bağırıyor anlamadım ben. Ne zaman gececek bu ağlamalar
Gecmez gecmez. Yurumeye baslayimca dustuk diye aglayacaklar boyle devam eder
Aynisi bugun bizimki yaptı kendini geriye ceviriyor canı isteyince ama ceviremiyor gibi basladı aglamaya dikkat cekmek istiyorlar sanirim

Ay 3. Muuuu Allah isteyen herkese versin , ben bu iki bebeyle gözümü kaybettim 3. Olsa herhalde neler olur bilmem.
Gecmez gecmez. Yurumeye baslayimca dustuk diye aglayacaklar boyle devam eder
Aynisi bugun bizimki yaptı kendini geriye ceviriyor canı isteyince ama ceviremiyor gibi basladı aglamaya dikkat cekmek istiyorlar sanirim
Cidden ya dikkat çekmeye çalışıyor, valla onu hep kucağa alistirdilar, hep kucakta gezem , hiç kendim oynamayam, hep ağlayam modunda kendisi

Kız biz hep 3 istiyoduk ama teker teker neyse bida ameliyat masasina yatmicam en azindan, insan her şeyi unutuyor ve istiyor eger ki hevesliyse bi bebege daha, katı olanlar hep kati ama

Kız biz hep 3 istiyoduk ama teker teker neyse bida ameliyat masasina yatmicam en azindan, insan her şeyi unutuyor ve istiyor eger ki hevesliyse bi bebege daha, katı olanlar hep kati ama
Şimdi olmasa ilerde bi bebe daha isterim kesin kendimi biliyorum
Doğurduktan bir hafta sonra dedim çünkü bi tane daha yaparım diye hamileyken asla diyordum
Ikizden sonra tek bebe rahat gelir bence ya hamileliği de öyle olur diye tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…