2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Benim doktorun hedefi 34 canım 34 ü görelim yeter diyor bu arada çok geçmiş olsun sen izne ayrıldın değil mi canım çalışmıyorsun
Yok canım çalışmıyorum 20+4 ten beri idari izinliyim evdeyim.Benim doktorun hedefi 36
37 yi görürsek cok iyi diyo 🙈

Canım ben bir haftadır yıka ütüle hastane çantası hazırla onunla uğraşıyorum hem erken gelme ihtimaline karşı hem de ilerleyen haftalarda daha ağırlaşmış olacam sen de yap canım ya da yakınların yardım etsin sen yorma kendini ben oturduğum yerde ütüledim yavaş yavaş yaptım
Sadece battaniyelerini yıkayıp kaldirabildim.Kiyafetlerini de eşimle halledicez artık annemler İzmir'de ona da kıyamadım iş gordurmek için.Bu h.sonu hallederiz bizde etiketlerini söktüm ters çevirdim hazırladım da yıkayıp kurutup ütülemek kaldı 🥰
Çanta için erken diye düşündüm aslında bı yanımda hazırlıklı olmak gerek diyo.

canim sana da cok cok gecmis olsun, haftalar ilerledikce rahim agzi uzunlugu kisaliyor, hayirlisiyla cikarsin bugun insallah hastaneden. dun benim de kontrolum vardi, daha ciger gelistirici igne yapilmadi bana. bebeklerden biri 1 hafta geriye dusmus,nstde ikisinin de hareketleri iyi gorunuyordu, sanci da cikmamisti. ama doktor hemen perinatolojiye yonlendirdi doppler icin, kan akisinda sıkıntı cikarsa doguma alacaklardi geriden gelen bebegin oksijensiz kalma riski var diye. apar topar perinatologa gittik, dopplerde normal haftalarinda gorunduler cok sukur, kan akisinda da sorun cikmadi. diyecegim o ki, perinatolog 33 hafta ikiz gebelikte cok iyi bir hafta, acil dogumu gerektiren bir durum yok simdi ama suyun gelir sancin baslar, doktorunu da zorlama dogumu durdurmak icin, birak gelsinler, kisa bir sure kuvezde kalip cikarlar, kuvezi öcü gibi gormeyin, ikizlerde cok nadirdir kuveze girmeden eve donen, rahat olun dedi. beklemek istiyorlarsa da beklerler belki 36-37yi bile gorursun, ama gunasiri nst yi, bebek hareketlerinin takibini ve haftalik kan idrar tahlillerini aksatmaman gerekir, bir ayagin surekli hastanede olacak dedi. rahat ol sen de canim, haftan cok iyi senin, insallah hayirlisiyla cikarsin zamaninda kavusursun miniklerine sen de.
Çok şaşırdım gün aşırı tahlil nst belli haftadan sonra öyle mi oluyormuş demek canım

Sadece battaniyelerini yıkayıp kaldirabildim.Kiyafetlerini de eşimle halledicez artık annemler İzmir'de ona da kıyamadım iş gordurmek için.Bu h.sonu hallederiz bizde etiketlerini söktüm ters çevirdim hazırladım da yıkayıp kurutup ütülemek kaldı 🥰
Çanta için erken diye düşündüm aslında bı yanımda hazırlıklı olmak gerek diyo.
Valla canım hazırla dursun kenarda çantayı da ne zararı olacak ki tedbirli olmak iyidir

Canım bende aldım dolaplarını 1 ay snra teslim dediler şimdi öyle malesef hemen getirmiyolar 🤦🏼‍♀️ acil olanları yıkama ütüleme yapicam bu h.sonu eşim de yardım eder.
3/6 aldiklarimdan askıyla asilacaklar var onları da dolapları gelince hallederim ,🥰🤗
Canım güle güle kullansın kızlar çok beğendim dolabı . Fiyatı ne kadar?
ben de bu hafta yıkadım hep ütüyü yapacağım çantaları hazırlayacağım erken ama hazır olsun sepette bekleyeceğine çantada beklesin dedim 😂 ama kendime daha almadım hiç lohusa seti falan

Canım güle güle kullansın kızlar çok beğendim dolabı . Fiyatı ne kadar?
ben de bu hafta yıkadım hep ütüyü yapacağım çantaları hazırlayacağım erken ama hazır olsun sepette bekleyeceğine çantada beklesin dedim 😂 ama kendime daha almadım hiç lohusa seti falan
Kendime de ufaktan aldım biseyler pijamam kaldı alınacak.2900 e aldık canım dolabı almila mobilya dan İzmir'den . Teşekkür ederiz teyzesi 😘

Çok şaşırdım gün aşırı tahlil nst belli haftadan sonra öyle mi oluyormuş demek canım
canim 34-35ten itibaren ilerleyen her hafta avantajin yaninda dezavantaj da getirirmis, biraz daha kalsinlar biraz daha gelissinler derken ikisine de buyuyecek yer kalmamissa strese girermis bebekler,o zaman oksijen miktarlari azalirmis, sıkı takip ve dogum kararini zamaninda vermek lazimmis. belki gebeye gore degisen bir durumdur bu kadar sıkı takip, belki sirf bizim icin bu sekilde ilerleyecek, ama hepinizin ici 32lere varinca rahat etsin, perinatolog cok olumlu konustu, risk cok cok azaliyormus diye de yazmak istedim canim. yaklasimlari kadin dogum uzmanlarina gore biraz daha sakin oluyor cunku, basindan beri ne zaman gitsem hep odasindan derin ohhlarla ciktim cunku😊😊

canim 34-35ten itibaren ilerleyen her hafta avantajin yaninda dezavantaj da getirirmis, biraz daha kalsinlar biraz daha gelissinler derken ikisine de buyuyecek yer kalmamissa strese girermis bebekler,o zaman oksijen miktarlari azalirmis, sıkı takip ve dogum kararini zamaninda vermek lazimmis. belki gebeye gore degisen bir durumdur bu kadar sıkı takip, belki sirf bizim icin bu sekilde ilerleyecek, ama hepinizin ici 32lere varinca rahat etsin, perinatolog cok olumlu konustu, risk cok cok azaliyormus diye de yazmak istedim canim. yaklasimlari kadin dogum uzmanlarina gore biraz daha sakin oluyor cunku, basindan beri ne zaman gitsem hep odasindan derin ohhlarla ciktim cunku😊😊
Anladım canım benim de kız erkekten genelde geri çıkıyor zayıf çıkıyor ilerleyen haftalarda ara çok açılırsa alırım demişti bu sebepten demekki

Kızlar beşik olarak ne düşündünüz peki ya çok kararsızım..
Canım yatak odasına bundan aldık yıllardır hep hoşuma giderdi doğal ahşap olduğu için.Odalarinin dolaplarını aldım eşyaları için,karyola da karar veremedim.Acele etmek istemiyorum nasılsa bı sure yanımızda olacaklar diye .

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-02-19-00-16-680_tr.com.civil.civilim.jpg
    Screenshot_2021-01-02-19-00-16-680_tr.com.civil.civilim.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 42
Canım yatak odasına bundan aldık yıllardır hep hoşuma giderdi doğal ahşap olduğu için.Odalarinin dolaplarını aldım eşyaları için,karyola da karar veremedim.Acele etmek istemiyorum nasılsa bı sure yanımızda olacaklar diye .
Dolabını çok beğendim gerçekten hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inşallah...Bu tarz beşik kızımda almıştım sonra verdim çok güzel oluyor 💜anne yanı düşündüm ay hep biri uslu biri yaramaz olacakmış gibi geliyor diğerini uyandıracak gibi.. hep birlikte mi uyusak napsak biri sağda diğeri solda düşünsene..🤗🤗🤗

Hastaneye giden kızlar çokgeçmiş olsun inşallah zamanında alırsınınız kucagınız bizim bebişlermiz kuvvetli inşallah birşey olmayacak kendinize ve bebişlerinizs inanın erken doğmucaklar diye erken gelirlerse de çok sıkıntı olmaz haftamız baya ilerledi çünkü

Bebek kıyafetlerini yıka tabiki her an herşey olabilir
Canım nasılsın taburcu oldu mu hala hastanede misin

Ben park yatak aldim canim. Bos dolabimiz vardi simdilik onu kullanicaz
Aklımda var park yatak güzel, kullanışlı evet ama ikiside aynı uyumalı, biri diğerini uyandırır mı ki acaba diye düşünüyorum iki park yatak için odam küçük bu arada...inşallah çok çok uslu olurlar nereye bıraksak orda uyurlar..🤗🤗😊😊

Dolabını çok beğendim gerçekten hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inşallah...Bu tarz beşik kızımda almıştım sonra verdim çok güzel oluyor 💜anne yanı düşündüm ay hep biri uslu biri yaramaz olacakmış gibi geliyor diğerini uyandıracak gibi.. hep birlikte mi uyusak napsak biri sağda diğeri solda düşünsene..🤗🤗🤗
Teşekkür ederiz teyzesi.🤗 Dolaplarini ilk bende görünce aşık oldum tam prenses dolabı 🙈diye.
Yok tatlım ikisine de ayrı aldım ☺️ rahat rahat uyusunlar kuzucuklarim.🍀park yatak eşim sevmiyo hiç baktirmadi bile ortak bundan beğendik.Allahim saglikla kullanmalarını nasip etsin.

X