- 19 Ocak 2017
- 6.971
- 20.227
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.321
Yeni görüyorum mesajini mi yok kuzum cikartmamisti ama ecrin 2 tane alt disini peş pese cikartti
Amin canim miiimmBizim oğlanda öyle çıkardı ikisini bir büyütüyor. Ama Defne 1 haftadır zorluyor ucunda ama garibim patlatamadı bir türlüZor zamanlar cidden sende birde hepsi zorluyor bu ara Allah feraha çıkartsın tez zamanda
Amin canim miiimm
Zeynosum da defne gibi teyzesi ucunda patlatamamdi ya benim kizlarin biri 8 kg digeri 9 kg sizinde boyle fark var mi
Geçmiş olsun kuzum . Rabbim oğluna şifalar versin . Sizlerinde yardımcısı olsunAmin canim miiimm
Zeynosum da defne gibi teyzesi ucunda patlatamamdi ya benim kizlarin biri 8 kg digeri 9 kg sizinde boyle fark var mi
Ben de 36 aydan bildireyim bari, her sey daha moka sardiBebeleri 21 aylık olmuş anne olarak bildiriyorum henüz hiçbir şey geçmedibeklemedeyiz 6 ay geçsin 12 ay geçsin su kış çıksın gibi yalanlara inanmayın
Ben de 36 aydan bildireyim bari, her sey daha moka sardiaglama krizleri bencillik dönemi bizi bizden aliyor
Aaa görende evin tek prensesiyken üstüne iki tane bebek gelmiş ve anne babayı çalmış sanacakSende normal onlar daha beteri olmadığına dua et
Onun etkisi de var tabii ama mesela komsu kizi var kizimla yasit, isirmayi ogrenmis herkesi isiriyor, benim kizceyi mosmor etmis dislemiş, hic beklemedigin seyler yapiyolar. Kizima 2 kuma gelse de yine sakin maşallah, normal bi kiskancligi var, öldürmeye kalkmiyor bunlari da duydu bu kulaklar
Erkek cocuk fenaO dönemleri ısırma, vurma dönemleriEşim çocuklar ilk doğduğunda oğluyla nasıl boğuşacak, yerde yuvarlanacaklar hayalleri kuruyordu. 2 yaşında arkadaşının çocuğu şubeye gelmiş sürekli ısırıyor, vuruyor tabi 2 dk durmadan ağızlarına tükürmüş. Gelmiş eve diyor ki biz Demir'i öyle yetiştirmeyelim. E sen değilmiydin geçen boğuşmak isteyen dedim yok yok sakin efendi olsun diyor İçimden çok beklersin desemde tamam hayatım biz sakin yetiştirelim onlarda sakin olsun dedim
Erkek cocuk fena
Selam kızlar yazamadım bende bebeler durmuyor bagırıyorlar aglıyorlar beni paylasamıyorlar. 6. Ay asımızı olduk bu sefer ates yapmadı diye sevinirken oglusum ana kucagından düstü zaptedemiyorum cok hareketli 2 dk icinde nasıl basardı bilmiyorun kafa ustuydu buldugumda. Tabi ben cıglik atarak kizimida aglatip acemice davrandım hala kendime gelemedim her tarafını yastıkla ceviriyorum paranoyak oldum
Deme ben 3. Yaşı bekliyorum. kreşe gidecekler ikisiyle birlikte kavga dövüş olmadan etkinlik yapacağım oyun oynayacağım en önemlisi geceleri deliksiz uyuyabilecegim diye umut ediyorum. Çok zormuş çok ikiz üçüz çoğul bebe analari cennet kat kat ayaklarımız altındaBen de 36 aydan bildireyim bari, her sey daha moka sardiaglama krizleri bencillik dönemi bizi bizden aliyor
Acı ama gerçek bak bende 36. Ayı beklerken ordanda bir cacık çıkmayacağı gerçeğiyle karşılaştımKurşunaaaa gerek yoook sözlerin var yaaaaadiye arabeske bağlayalım madem
Kısa ve öz konuştunMinnaklarimm aşırı haklısın Mıçtık
Evet mesela benimkiler doğum kilolarında 500 Gr fark vardı. Oğlan kızdan yarım kilo fazla doğdu. Şuan fark 2 kilo 200 300 Gr kadar çıktı. Kızım 13.400 di en son oğlan 15.700 falandı. On gündür tartmiyorum kilo aldılar. Aradaki fark ikinci aydan itibaren açılmaya başladı . Bizdede sizin tersi oğlan iri kemikli kemiği ağır iştahlı yemeği seven bir bebek. Kızım kemiği zayıf yapı olarak ince uzun hemen hemen aynı yiyor oğlanla. 4 yemek kaşığı ona koyarım 4 yemek kaşığı ona ikisi aynı yer. Kızım daha çok kaka yapıyor mesela galiba ondan fark açılıyor. boyları 18. Ay 91 e 93 tü. Kızım uzun yaşıtlarına göre. Oğlanda öylede hani kız olarak bu kadar uzun olmasaydı daha yüzü falan toplu olurdu.Bende fark yok pek ama gebelik zamanında da yoktu. Yani o zaman arayı açmış olsalardı şimdi de o durumu yaşıyor olabilirdim belki.
6 ay ölçümünde kız 8.600 kg 68 cm çıktı oğlan 8.900 kg 70 cm. Aslında mantıken oğlanın daha fazla çıkması gerekiyor ama yapısı gereği ince bebe. Kızda toparlak.
Hep diyorum onları ikiz olarak değerlendirme onlar kardeş. Bir kardeş kiloluyken diğeri zayıf olabilir. Bebeklik, ergenlik ileriki dönem bunlar olur telaş yok
Evet mesela benimkiler doğum kilolarında 500 Gr fark vardı. Oğlan kızdan yarım kilo fazla doğdu. Şuan fark 2 kilo 200 300 Gr kadar çıktı. Kızım 13.400 di en son oğlan 15.700 falandı. On gündür tartmiyorum kilo aldılar. Aradaki fark ikinci aydan itibaren açılmaya başladı . Bizdede sizin tersi oğlan iri kemikli kemiği ağır iştahlı yemeği seven bir bebek. Kızım kemiği zayıf yapı olarak ince uzun hemen hemen aynı yiyor oğlanla. 4 yemek kaşığı ona koyarım 4 yemek kaşığı ona ikisi aynı yer. Kızım daha çok kaka yapıyor mesela galiba ondan fark açılıyor. boyları 18. Ay 91 e 93 tü. Kızım uzun yaşıtlarına göre. Oğlanda öylede hani kız olarak bu kadar uzun olmasaydı daha yüzü falan toplu olurdu.
Bakamadim mi diye dusunuyorum hep bi eksiklik arar oldum kendimdeBende fark yok pek ama gebelik zamanında da yoktu. Yani o zaman arayı açmış olsalardı şimdi de o durumu yaşıyor olabilirdim belki.
6 ay ölçümünde kız 8.600 kg 68 cm çıktı oğlan 8.900 kg 70 cm. Aslında mantıken oğlanın daha fazla çıkması gerekiyor ama yapısı gereği ince bebe. Kızda toparlak.
Hep diyorum onları ikiz olarak değerlendirme onlar kardeş. Bir kardeş kiloluyken diğeri zayıf olabilir. Bebeklik, ergenlik ileriki dönem bunlar olur telaş yok
Amin cnm benim1Geçmiş olsun kuzum . Rabbim oğluna şifalar versin . Sizlerinde yardımcısı olsun
Bakamadim mi diye dusunuyorum hep bi eksiklik arar oldum kendimdenedensiz haklisin her zaman ki gibi ❣
O baska bak o dogru yamanlik konusunda kizlar fena ama yaramazlik deyince orda dur oglan fenaÇocuktan çocuğa değişir yine ya erkek yeğenim hiç çektirmemişti bize oysa kızlar aşırı beterdiHala aynılar. Kızlar dünyayı fetheder oğlanın elinden ekmeğinin yarısını al diğer yarısınıda kendi verir
O baska bak o dogru yamanlik konusunda kizlar fena ama yaramazlik deyince orda dur oglan fena