2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

bendemi veraem acaba ya cunku bebek dogunca cok zor olucak ama benimkiler kolay kolay uyanmaz gece 9-5/6 kadwr uyurlar tabi 3/4 saatte bir mama verirsem sence alsammi uyku egitimi.
Benim uyku eğitimi sürecini baslatmamda en büyük etken gece zırt pırt uyanıp mama içmeden uyumamaları oldu
Diş döneminde hele kakaya uyanıp bir güzel karınlarını doyurup 3-4 saat oyun oynayabilecek cinlikte olduklarını görünce dedim bu böyle gitmez
Biraz zaman tanıdım düzelir belki diye daha kötüye gitti
Gündüz yine idare ediliyor da gece insanın tahammül edecek gücü kalmıyor
Eğitime başlamadan bir önceki gün hatta birini gece uyanması sırasında tam 6 kere sallayıp uyuttum yerine koyar koymaz uyandı
Şimdi böyle kafam inanılmaz rahat yatakta olması gereken belli bir süre var onu doldurana kadar ağlasalar da almıyorum
Gece beslenmesini de kestim gece uyanıp agliyorlar bazen kameradan bakıyorum ne yapıyorlar diye sonra ben de uyuyorum
Ilk basladigim zamanlar sabah 5 buçukta 6da uyanıyorlardı şimdi 7ye kadar uyuyorlar o da düzene girdi
Akşam erken yatırmak da çok işime geliyor valla o arada ben de biraz dinleniyorum kendime vakit ayırıyorum
Ben herkese tavsiye ediyorum yani uyku eğitimli bebeğe bakmak çok kolaymış
Mümkünse bebiş doğunca ona da ver 3 çocukla tek başıma çok rahat baş edebilirsin.
Hamilelik nasıl gidiyor bu arada ikizlerle eminim çok yorucudur
Cinsiyetini öğrendiniz mi bebişin?

Teşekkür ederim Avataravatar canım döküntüler solmaya başladı kaşıntı için şurup veriyorum rahatlıyor biraz ..ev yapımı sirke valla zor bulurum ilaçlara devam ..bu arada labne için yazdığın tarifte tuzsuz beyaz peynir mi karıştıracağız acemiyim hiç bilmiyorum bu tarifleri

cok guzel yazmissin bende sirf gece beslenmesini kesmek icin albilirim yoksa uykuda problem yok sanki. kimi tavsiye edersin ve fiyatlar nasil acaba . oglum geliyo inshallah kizlarimdan airna ondan sornada temelli bi koruyu dusunurum oyle bisey varsa . kizlardan sorna rahatim diye dusundum nede olsa hanile kalmam zor ama oyle degilmia

120 gune kadar azalır. Baya rahatlarsın Hatta tamamen biten var. Sen gaz cıkarmaya devam et canım. Gaz gecmemışse emekleyınce kesın gecer diyorum. Gözlemlediğim bu.
Kizlarim hic sorun olmadi ama oglum var ya bezdirdi beni geceleri özellikle hep kivraniyor gazini cikarsam bile, ayaklari falan da baya hareketli anlamadim niye dirhem azalmadi

Çiçek ailem Ahu Tükel
Ben 300 tl ödemiştim akademi eğitimine
Online danışmanlık da veriyor ama bence çok da gerek yok
Zaten süreç içerisinde her zaman mail yoluyla ulaşabiliyorsun sorularına detaylı bir şekilde dönüş yapıyorlar
Benim üyelik sürem doldu mesela hala yazdığımda cevap alabiliyorum öyle süren dolmuş hadi para ver olayı yok yani
Hayırlı olsun canım sağ salim doğsun inşallah
Hicbir yöntem yüzde yüz koruyucu değil tupleri bağlatmak dahil

Kizlarim hic sorun olmadi ama oglum var ya bezdirdi beni geceleri özellikle hep kivraniyor gazini cikarsam bile, ayaklari falan da baya hareketli anlamadim niye dirhem azalmadi

Gaz bitmez bacım sancıları bitersede etkilerini yine çekiyorsun. Mesela benim oğlanı mama yedirirken 2-3 kez gazını çıkartmadan yediremiyorum. Tamam o kıvranma kalmadı belki ama yinede tam mamanın ortasında gaz çıkarmaya uğraşmak zorluyor çünkü diğer elde kıza yediriyor oluyorum

Neden bu oglanlar boyle gazli ya, benim kizin alerjisi bagirsak tepkiliydi yemin ederim o beni bu kadar ugrastirmamisti. 208 gunluksunuz ve hala gaz cikariyosun, korkuuunc

Neden bu oglanlar boyle gazli ya, benim kizin alerjisi bagirsak tepkiliydi yemin ederim o beni bu kadar ugrastirmamisti. 208 gunluksunuz ve hala gaz cikariyosun, korkuuunc

Korku filmi çeviriyor evde gaz yapacak yiyecek tükettiği zaman. Gece zombiye filan dönüşüyor
Ben hiç böyle hayal etmemiştim oysaki ek gıdaya geçene kadar oğlanın gazı bitecekti kızın kusması bitecekti. Ama nerede aynen devam
Kızın bağırsak tepkili alerjisi ne en azından bir ilaç filan vardır bunda oda yok Şart olsun caydım yaa

Yoğurt gaz yapıyor mu acaba gozlemleyebildin mi?

Yok yavrum alerjinin ilaci yok maalesef. Kakasindan kan geliyordu kizimin gaza razi olurdum o dönem o ayri mesele de, ek gidaya gecip hala gaz opmasi cidden benim bile su an hayallerimi yikti benim oglus da o yönde ilerliyor bence ya. Kizimin 10 aylikken gecmisti kusmasi, minnak kiz da cok kusuyor 9 aya kadar anca gelisiyor dedi drumuz mide kapagi icin

Bu arada ben bugün kıymaya geçtim Tepkilerine göre tavuk vericem oda iyi giderse balığa bile çıkarabilirim bebeleri
Bugün kıymalı pirinçli kabak yemeği yediler.
Kıymayı pişirirken canım eşim herşeyi önce tek tek verdiğimiz gibi vereceğimi düşünüp çocuklara kavurma mı yedireceksin dedi. Hayatımdaki en dumur olduğum an olabilirdi o an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…