- 19 Ocak 2017
- 6.971
- 20.227
- 37
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.301
Yok yavrum alerjinin ilaci yok maalesef. Kakasindan kan geliyordu kizimin gaza razi olurdum o dönem o ayri mesele de, ek gidaya gecip hala gaz opmasi cidden benim bile su an hayallerimi yikti benim oglus da o yönde ilerliyor bence ya. Kizimin 10 aylikken gecmisti kusmasi, minnak kiz da cok kusuyor 9 aya kadar anca gelisiyor dedi drumuz mide kapagi icin
Alerjinin nasıl ilacı olmaz ya çok ilginç. Ben hatırlıyorum ne alerjisi için verdiler onu bilemiyorum ama yeğenlerime doktoru Sipraktin diye bir ilaç vermişti. Geçmiş zaman şuan kullanılıyor mu bilmiyorum doktora sormak lazım ne için ve kullanılabilir mi diye. Çok güzel yan etkileri vardı Uyku ve iştah açma Ondan aklımda kalmış dolapta hep dururdu Ahh ahh arada içtiğimi itiraf edeyim bari burda güzel uyuyayım diye
Vallaha sen yinede umudunu kaybetme. Soya çekim olabilir benim oğlanın bu gaz sorunu Babasına bile bazen saç kurutma makinesi tutuyoruz
Kızdan umudumu keseli çok oldu 9 ay olur 1 yaş olur artık ne zaman durursa kendi bilir Sanırım belli bir zaman sonra ya alışıyoruz yada duyarsızlaşıyoruz