2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar selam, 32. Haftamdayım ve ikizlerim yolda:) Karnımda bazı yerler kızardı ve çok kaşınıyor. O kadar lierac ve bitkisel yağ kullanıyorum. Bana mısın demiyor. Öneriniz varmı?
Hayırlı olsun canım kuzucukların. Bu çatlaklar için pekte işe yarar bir şey yok aslında . Yağlarla kremlerle azaltabilirsin ama tamamen önüne geçemiyorsun maalesef. Bu mesele tamamen genetik . Deri kaliteli ise çatlak olmuyor 😂Şahsen ben kalitesizlerdenim 😂Açık tenliler biraz daha fazla yaşıyor bu durumu nedense . Ben ne kullandıysam olmadı .

Kızlar selam, 32. Haftamdayım ve ikizlerim yolda:) Karnımda bazı yerler kızardı ve çok kaşınıyor. O kadar lierac ve bitkisel yağ kullanıyorum. Bana mısın demiyor. Öneriniz varmı?
Malesef ya, ilk gebeligimde hic catlamayan ben ıkizlerde haritaya döndüm bi suru de yag surdum. Sen yine de elimden geldigince nemli tut kuru kalmasin hic

Çatlayacağın varsa ne yaparsan yap çatlıyorsun malesef
Ben sadece bebe yağı sürdüm onu da son haftalarda neredeyse hiç kullanmadım
Sıfır çatlakla doğum yaptım

Bu biraz yapı ile alakalı sanırım . Lierac ve bio oil kullandım bende 36. Hafta da doğum yaptım hiç bir yerim çatlamadı şükür . Benim annemde çatlamamış mesela genetik etkenler fazla .

Kuzum biz peg prego via 1-2-3 aldık isıfixli ve yatar pozisyonu var . 36 kiloya kadar kullanılıyor tabi o kiloya geldiklerinde zaten kullanacaklarını sanmam ama bir daha alma masrafı olmasın diye bu şekilde aldık . Henüz kullanmadık ama adac testi filan olan bir ürün . Bunu almasam be safe alacaktım . Bu biraz daha uygun olunca bunu seçtik .
Gecti mi canım 6. Hastalık. Bizimde bugun 5. Gün

Kızlar çatlak değil de kaşıntıdan muzdaribim aslında.. Yoksa çatlasın varsın da kaşıntı olayı beni mahvediyor.. onun için bir krem merhem sorayım size🙏
Lierac kaşıntıya fayda etmez . Bebe yağı olabilir yoğun yağlı şeyler sürebilirsin . Onlar azaltır . Kaşıdıkça daha çok çatlarsın . Ve bol su iç.

Kızlar çatlak değil de kaşıntıdan muzdaribim aslında.. Yoksa çatlasın varsın da kaşıntı olayı beni mahvediyor.. onun için bir krem merhem sorayım size🙏
Kaşıntı için ben her zaman Anestol kullanırım ama gebelikte kullanılır mı bilmiyorum onu ama cidden kesiyor kaşıntıyı

kizlar nasilsiniz eskiler burdami halen 😩 ben 3-4 aydir yqzamiyorum malum 8 aylik ikizlerle ve 5 aylik hamilelik maf etti beni ancak toparladim . kizlarim beni yoruyo . surekli kucak istiyorlar baya mizmizlastilar saat aksam 5/6 dan sorna huysuzlaniuorlar . 9/10 gibi uyuyorlar 5/6/7 gibi uyaniyorlar ama bu surede gece 3/4 saatte bir mama veriyorum cunku vermessem uykulari bolunuyo uyaniyorlar , bende uyanmasinlar diye mama veriyorum. karnimda buyudu 😩 kizlarim nasil gece boyu uyurlar ya bende uyumak istiyorum rahat rahat sabah 5/6 uyanmak istemiyorum

kizlar nasilsiniz eskiler burdami halen 😩 ben 3-4 aydir yqzamiyorum malum 8 aylik ikizlerle ve 5 aylik hamilelik maf etti beni ancak toparladim . kizlarim beni yoruyo . surekli kucak istiyorlar baya mizmizlastilar saat aksam 5/6 dan sorna huysuzlaniuorlar . 9/10 gibi uyuyorlar 5/6/7 gibi uyaniyorlar ama bu surede gece 3/4 saatte bir mama veriyorum cunku vermessem uykulari bolunuyo uyaniyorlar , bende uyanmasinlar diye mama veriyorum. karnimda buyudu 😩 kizlarim nasil gece boyu uyurlar ya bende uyumak istiyorum rahat rahat sabah 5/6 uyanmak istemiyorum
5-6dan sonra huysuzlanma olayı bizde de var bir türlü üstesinden gelemedik şu durumun
Ama ben akşam 7de yatırıyorum sabah 7ye kadar almıyorum
Ama sık sık güvenliklerini kontrol ediyorum ateşlerine bakıyorum
Onlar uyusa da sana deliksiz uyku yok yani bir süre malesef
Benimkilerden biri dün plastik oyuncak dolabını üzerine düşürdü tutunup kalkmaya çalışırken
Gündüz oynarlarken bırakıp işime bakabiliyordum şimdi o da yok
Keşke baba olsaymışız herifin neredeyse 9 aydır uykusunun bölünmüşlüğü yok
Bi de utanmadan hafta sonları sabah çocuklar çok ses yapmasın biraz uyuyayım diyor
Kafasına döküm tavayla vurcam sonsuza dek uyuyacak haberi yok

5-6dan sonra huysuzlanma olayı bizde de var bir türlü üstesinden gelemedik şu durumun
Ama ben akşam 7de yatırıyorum sabah 7ye kadar almıyorum
Ama sık sık güvenliklerini kontrol ediyorum ateşlerine bakıyorum
Onlar uyusa da sana deliksiz uyku yok yani bir süre malesef
Benimkilerden biri dün plastik oyuncak dolabını üzerine düşürdü tutunup kalkmaya çalışırken
Gündüz oynarlarken bırakıp işime bakabiliyordum şimdi o da yok
Keşke baba olsaymışız herifin neredeyse 9 aydır uykusunun bölünmüşlüğü yok
Bi de utanmadan hafta sonları sabah çocuklar çok ses yapmasın biraz uyuyayım diyor
Kafasına döküm tavayla vurcam sonsuza dek uyuyacak haberi yok
ya benimkiler huysuzlanmiyo direk musmutlu uyaniyo 😩 bide baba hakkini yiyemem ben haksizlik etmis olurum gece mamasini o veriri saba 9 gibi uyandirip ben 1/2 saat yyurum ama psikolojikmi mi ne bilmiyorum 30 dakada fazla uyuyamiyorum tek sefer onun icin hep uykusuzum . cocuklar ha uyandi uyanicak diyede gece uyuyamiyorum bende anlamadim . karnimda buyudu park yataktan almakda yerden kucaklamakta zorlaniyom . rahat rahat gece uzun uyusalar belki benimde kafam rahat olur . seninkiler nasil uyuyor oyle 12 saat mashallah 🧿 gece mama veriyormusun sen

ya benimkiler huysuzlanmiyo direk musmutlu uyaniyo 😩 bide baba hakkini yiyemem ben haksizlik etmis olurum gece mamasini o veriri saba 9 gibi uyandirip ben 1/2 saat yyurum ama psikolojikmi mi ne bilmiyorum 30 dakada fazla uyuyamiyorum tek sefer onun icin hep uykusuzum . cocuklar ha uyandi uyanicak diyede gece uyuyamiyorum bende anlamadim . karnimda buyudu park yataktan almakda yerden kucaklamakta zorlaniyom . rahat rahat gece uzun uyusalar belki benimde kafam rahat olur . seninkiler nasil uyuyor oyle 12 saat mashallah 🧿 gece mama veriyormusun sen
Uyku eğitimi verdim canım ben gece beslenmesini de kestim
Her gece deliksiz uyumuyorlar tabi bazen uyanıp agliyorlar
Herhangi bir sorun yoksa almıyorum yine kendileri uykuya dönüyorlar

Uyku eğitimi verdim canım ben gece beslenmesini de kestim
Her gece deliksiz uyumuyorlar tabi bazen uyanıp agliyorlar
Herhangi bir sorun yoksa almıyorum yine kendileri uykuya dönüyorlar
bendemi veraem acaba ya cunku bebek dogunca cok zor olucak ama benimkiler kolay kolay uyanmaz gece 9-5/6 kadwr uyurlar tabi 3/4 saatte bir mama verirsem 🤣 sence alsammi uyku egitimi.

X