- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.281
Benim uyku eğitimi sürecini baslatmamda en büyük etken gece zırt pırt uyanıp mama içmeden uyumamaları oldubendemi veraem acaba ya cunku bebek dogunca cok zor olucak ama benimkiler kolay kolay uyanmaz gece 9-5/6 kadwr uyurlar tabi 3/4 saatte bir mama verirsem sence alsammi uyku egitimi.
Diş döneminde hele kakaya uyanıp bir güzel karınlarını doyurup 3-4 saat oyun oynayabilecek cinlikte olduklarını görünce dedim bu böyle gitmez
Biraz zaman tanıdım düzelir belki diye daha kötüye gitti
Gündüz yine idare ediliyor da gece insanın tahammül edecek gücü kalmıyor
Eğitime başlamadan bir önceki gün hatta birini gece uyanması sırasında tam 6 kere sallayıp uyuttum yerine koyar koymaz uyandı
Şimdi böyle kafam inanılmaz rahat yatakta olması gereken belli bir süre var onu doldurana kadar ağlasalar da almıyorum
Gece beslenmesini de kestim gece uyanıp agliyorlar bazen kameradan bakıyorum ne yapıyorlar diye sonra ben de uyuyorum
Ilk basladigim zamanlar sabah 5 buçukta 6da uyanıyorlardı şimdi 7ye kadar uyuyorlar o da düzene girdi
Akşam erken yatırmak da çok işime geliyor valla o arada ben de biraz dinleniyorum kendime vakit ayırıyorum
Ben herkese tavsiye ediyorum yani uyku eğitimli bebeğe bakmak çok kolaymış
Mümkünse bebiş doğunca ona da ver 3 çocukla tek başıma çok rahat baş edebilirsin.
Hamilelik nasıl gidiyor bu arada ikizlerle eminim çok yorucudur
Cinsiyetini öğrendiniz mi bebişin?