2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Geçmiş olsun canım benim oğlan geçen sene bu hastalığa yakalandı . Ayaklarının altı dökmüştü kaşıya kaşıya bir hal oluyordu çocuk . Sirke sür ayaklarının altına ama ev yapımı daha etkili oluyor bir de kaşıntı çok artıyorsa ben Anestol sürüyordum iyi geliyordu 15 gün devam etmişti ama

Ben de arayıştayım canım bakıyorum ara ara ama fiyatlar çok pahalı letgo dan bakacağım artık sağlam bulduğum an hemen alırım heralde . Şimdilik havalar çok soğuk ama Ramazan’dan sonra yavaş yavaş çıkarız artık koktuk evde vallaha Gelsin artık yaazzzz çok özledim. 40 derece olsa bile şikayet etmem vallaha o kadar yani

Yoğurtla yapılan çökelek olmuyormuydu ben mi yanlış biliyorum acaba . Gerçi lor ile çökeleğin arasında ne fark var dersen onu da bilmiyorum aynı ikiside heralde . Birde bu peynir altı suyunu da kaynattığumız zaman lor oluyormuş bunu da geçen öğrendim denemedim ama deneyeceğim inş .

Labneyi nerden alıyorsun Mari ..markette var mı ? Sipariş geliyorsa soğuk zincirle bozulmadan ekşimeden geliyor mu ?
Canım labneyi evde kendin de yapabilirsin çok basit aslında . Sıcak sütün içine iyice ezmiş olduğun beyaz peyniri koy 12 saat mayalanmaya bırak çok güzel oluyor . Yoğurt mayalama usulü gibi aynı

Kizlar uykudan uyanip kucagimda emzikle uyumak istiyor birakinca agliyor emmiyor birincide anlamadim cok agladi sonra gezfirdik emdi uyudu simdi ikincide normalde emip uyur yok emzikle kucakta yatiyor birakirsam ciglik kiyamet Gaz mi?dis mi?
Bu ayda gaz olacağını hiç düşünmüyorum o diştir diş

Sut ne olacak teklif etmeye çekindim yine aglar diye emzikle.oyaladim ben uyandim 2 saatte bir

Malesef dişten o İki gündür fiksledi benim kız 2,5 'ta uyanıyor sallayın beni yoksa gözlerim açık ağlarım 1 saat sonra geri uyuyor. Hayır ikizinide uyandırıyor o garibimde dişten müzdarip zaten. İnşallah alışkanlık haline getirmez. Doğduklarından beri ilk defa yaşıyoruz gece uyanmasını

Inşallah alışkanlık olmaz gece birden bağırıp ağlayınca kucakta gezmeden susmuyor ikinci defa oldu ağlama bir iki defa 5 te aglamadan uyanma oldu onun dışında hep uyanıp beslenip uyuyordu.Bu sefer emzikle oyaladim iki uyanmada birinde kendi istemedi digerinde ben emzik verdim.Uzun süre beslenmeden uyumus oldu.

Tetagil sakinlestiriyor aslinda ama o da cok mu sakinlestiriyor diye iki defa verip vermedim bir daha

Kizlar danışmanla uyku eğitimi veren oldu mu aranızda kimi tercih ettiniz pınar sibirsky ve baldan anne mantıklı geldi ama

Insallah sskinler diş ciktiktan sonra sakinlesmismiydi

Oğlum arada gece durduk yere gözleri kapalı ağladı bir kaç gün. Bende tam o dönem brokoli yediriyordum. Gazlı bebek olduğu için gaz yaptı sandım oysaki diştenmiş. Diş çıktıktan sonra yapmadı bir daha.
Kızdanda o performansı bekliyorum sanırım

Peynir altı suyunu ben de duymuştum
Onun için peynir mayalamak gerekiyor her şeyden önce
Sütü pişircen de peynir yapcan sonra onun suyunu kaynatıp lor yapcan ohoo
Ben bebeklerin kalan yoğurtlarını kestirip çökelek yapıyorum ekşimik derler hatta bizde
Süt formundan çıkıp peynire yakın bir şey oluyor sonuçta bereket versin

Kizlar danışmanla uyku eğitimi veren oldu mu aranızda kimi tercih ettiniz pınar sibirsky ve baldan anne mantıklı geldi ama
Ben verdim
Ahu tükelden akademi programı satın aldım 4.haftadayiz
Gece uykuları tamamen düzene girdi
Gündüz uykuları da büyük ölçüde düzenli şu an
Sadece gündüz uykularına yatmak istemiyorlar tek sorunumuz
Uyuyunca ben uyandirana kadar kalkmıyorlar

Letgoda da az iyi durumda olanların fiyatları 1000 tlden aşağı değil
1000 vereceksem gidip sıfırını alırım ne olduğunu bilirim bari diyorum
Geçen gördüm adam koltuk iskeletini koymuş 600 tl istiyor ne sünger var ne kılıf var
Millet çıldırmış yav
Anacım sizin oranın da kışı 11 ay
1 ay da ramazan

Şubat indirimlerinden kaptık biz 2 tane maxi cosinin 360 derce dönenlerinden aldık. Büyük kolaylık naçizane tavsiye oto koltuk 2. El almayın. Kaza vs geçirmişse ve gizleniyorsa çok tehlikeli.
Kizlar uykudan uyanip kucagimda emzikle uyumak istiyor birakinca agliyor emmiyor birincide anlamadim cok agladi sonra gezfirdik emdi uyudu simdi ikincide normalde emip uyur yok emzikle kucakta yatiyor birakirsam ciglik kiyamet Gaz mi?dis mi?
Diş de olabilir gaz da, katı gıdaları henüz sindiremedikleri için gaz yapıyor.
Bizde hepsine ekşimik derler süt kesilirse yoğurt ekşirse hep ekşimik yapılır
Peynir altı suyu aşırı besleyici bir şey ama sütle yapılanı da güzel. Azcık yoğurtla kestiriver.
Tanıdık değilse sıfır al bence.

Benim kizce 150 bile iciyo oglus ise 90 maksimum, bebeden nebeue degisiyo ya ikisini de ben dogurdum, hele ilk kizim agzima mama surmemisti, 3unu de ben dogurdum hepsinin istahi col farkli ya
7 aylık oldu daha 150cc görmedim ancak 120 o da her zaman değil gece uykusunda ancak valla helal olsun kimseye deme

Kuzum biz peg prego via 1-2-3 aldık isıfixli ve yatar pozisyonu var . 36 kiloya kadar kullanılıyor tabi o kiloya geldiklerinde zaten kullanacaklarını sanmam ama bir daha alma masrafı olmasın diye bu şekilde aldık . Henüz kullanmadık ama adac testi filan olan bir ürün . Bunu almasam be safe alacaktım . Bu biraz daha uygun olunca bunu seçtik .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…