2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Maşallah 4,5 ayda diş hemen tarhana yemek istiyorum demekle eş değer sanırım
Tam haşladığın yumurtanın sarısını ilk zamanlar mama ile sulandırıp veriyorsun Lusin Ben artık sabah 4 bebe bisküvisi yumurta sarısı peynir muz mamayla sulandırıp yediriyorum. Kahvaltıları bu. Bir iki ay sonra cevizde eklerim. Pekmez ekliyecektim peynirle emilimi az olur diye vazgeçtim. Sizede fikir olsun yiğenlerime annem hep sabah bu karışımı verirdi
Bu arada loru kendin yap demiş ama ben kendim lor yapmayı hiç istemedim bana kalırsa kestirilmiş sütten başka bişey değil o . Fermente olmayan bişey nasıl peynir Ben Light peynir alıp suda bekletiyorum zaten az tuzlu, parçalayıp suda bekleyince iyice arındırılmış oluyor. Mercimeğide ata ata bir hal olduk en çok beklediğim şey yeşil mercimek

Lusinkuş Ben haşlanmışsa avokadoyla veriyorum
Bazen de pirinç ünlü muzlu muhallebi yapıp yumurtanın sarisini muhallebiyle beraber pisiriyorum
Ayrıca loru da yaparsın neler yapmış kadınsın lor mu yapamayacaksın
Evdeki bütün ekşi yoğurtları topla kaynat süz al sana lor
Veya sütun içine birkaç damla limon sık kaynat süz yine lor
Uht sütlerle de oluyor

merhaba ben bebekleri ayni anda kucagima alamiyorum birini ben uyutuyorsam oburunu baskasi birini ben besliyorsam öbürünü baskasi bebekler degisiyor tabii ama boyle beni cok görmüyorlar sanki. emzirme de yok zaten bu sekilde beni anne bilirler degil mi
yarim gun calismaya baslamam gerekiyor bir de

Hepimiz öyle ki tabi ki de bilirler, senin kokunu sesini biliyor onlar yine de şüphelenirsen uyku, güvenli bağlanma ve bebeğiniz diye bir kitap var, şiddetle tavsiye ederim

Hepimiz öyle ki tabi ki de bilirler, senin kokunu sesini biliyor onlar yine de şüphelenirsen uyku, güvenli bağlanma ve bebeğiniz diye bir kitap var, şiddetle tavsiye ederim
teşekkür ederim bende bağlanma ile ilgili adem. güneşin kitabı var ama okursam daha da kaygilanicam muhtemelen :) emzirme ve calismama cok onemli onun iciin

teşekkür ederim bende bağlanma ile ilgili adem. güneşin kitabı var ama okursam daha da kaygilanicam muhtemelen :) emzirme ve calismama cok onemli onun iciin
Onu okumadım ama bu bahsettiğim kitabın yazarı bayan biraz daha fazla empati içeriyor çalışma ve emzirme konusunda Ayrıca ilerleyen dönemde uyku problemi olunca tam bir başucu kitabı.

Merhaba annişler tam uyku eğitimine başlayalım dedim oğlum el ayak ağız hastalığına yakalandı 4.günümüz bugün 3 gün ateş seyretti şimdi döküntüler başladı bağırsaklarda etkilenmiş çok huzursuz ve ağrısı oluyor ..Evden çıktığımız yok nasıl bulaştı diye düşünüyorum ki bakıcımızın geçen hafta 2 torunum da bu hastalıktan acile götürdük deyince anlaşıldı

Biri de evde hasta var gelmeyeyim demez zaten
2 hafta bebeklerle yalnız ilgilenmen hastalıkla uğraşmaktan az yorardı seni
Çok geçmiş olsun inşallah sonuna gelmissinizdir hastalığın
Ikizinde durum nedir inşallah o iyidir

Kuzum ek gıdanız hayırlı olsun . Labne ve lor için ben uğraşamadım organik yapan markalar var tuzsuz filan onlardan aldım . Zaten doktorumuz sütten kestirilenin lor değil süt kesiği olduğunu söyledi . Loru paşalı üreten anneler sanırım onlardan aldım labnede festa gurme , markada verdim ama veriliyor mu yasak mı bilmiyorum

Pirinç Kırık pirinç kullanırsan daha kolay oluyor yutmaları . Yumurta sarısını kahvaltıda ver ya da Yoğurt çorbası yap kendi çaldığın yoğurttan . Ben genelde kahvaltılarını karıştırarak vermiyorum ama geçen şöyle bit karışım yaptım . Avokado lor peynir yumurta sarısı pekmez , ben cevizde koydum ama sen koyma 7. Ayda koyarsın . Haa yarımda muz koydum hepsini karıştır ver zımba gibi olurlar tabi sen ilk kez deneyeceksen sade ver ki alerji var mu yok mu gör .

Aynen çok haklısın Nos .. söyleseydiniiz keşke dedim nasıl bulaştırırım ben hasta değilim ki torunlar hasta dedi covid de yardımcımızdan bulaşmıştı geçen ay ..10 gün sürermiş bakalım ağız çevresi döküntüleri zorluyor ..herşeyi , ellerini sürekli ağzına götürdüğü için tahriş olup kanıyor krem sürüyorum hoop elini ağzına götürüyor uykuda sürüyorum battaniyesini sürüyor kuzum ....çok teşekkür ederim kızımda henüz belirti yok , temas hijyen ayırdık eşyalarını kesin bulaşmıştır da kuluçka süresinde diye düşünüyorum

Labneyi nerden alıyorsun Mari ..markette var mı ? Sipariş geliyorsa soğuk zincirle bozulmadan ekşimeden geliyor mu ?

Iyi ki bura var durup durup kafayı uiycek gibi oluyor insan

İnşallah kuzum inşallah

Kuzum mecbur ikizlerde oyle oliyo, ikisini birxdn emzirmek buyuk bi hüner ama ben beceremedim.

Benimkiler de 3.ayda yaklaşık o kadar içiyorlardı ondan şaşırdım
120yi 6.ayda falan gördük yani düşün
Benim kizce 150 bile iciyo oglus ise 90 maksimum, bebeden nebeue degisiyo ya ikisini de ben dogurdum, hele ilk kizim agzima mama surmemisti, 3unu de ben dogurdum hepsinin istahi col farkli ya

Kızlar oto koltuğu işini naptınız?
Pusetleri gereğinden fazla kullandık desteksiz oturmaya başladıklarında puseti istemediler
Halam bi tane isofixli oto koltuğu verdi hiç kullanılmamış yüzyıllar öncesinden kalma
Çok beğendim ama ikinci el bile bulamadım aynısından
Bi tane daha almam lazım ne alacağıma asla karar veremiyorum
Arabayla bir yere de gidemiyoruz oto koltuğu eksiğimiz var diye öyle kaldık ortada

Çok geçmiş olsun, hep suriyelilerden Geldi böyle hastalıklar. Allah şifa versin hemen iyileşir inşallah kuzucuklar.

Kizlar uykudan uyanip kucagimda emzikle uyumak istiyor birakinca agliyor emmiyor birincide anlamadim cok agladi sonra gezfirdik emdi uyudu simdi ikincide normalde emip uyur yok emzikle kucakta yatiyor birakirsam ciglik kiyamet Gaz mi?dis mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…