2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

O Amerikan akademisi gelsin bizim evde 2 saat dursun eminim fikrini değişecek Yürüteç candır hiç gerisini duymuyorum .

Duymamak mumkun degıldi ki o ağladı ben ağladım elım ayagım titredi. Alalh hepımızın evladını korusun. Evet baya yüksek bi yatak. Bide biz sallanma aparatını actık bıraz daha yükseldi
Benimki de bu sabah bizim yataktan düştü . Nasıl oldu görmedim ama gittiğimde yerdeydi . O yastığı nasıl aştıysa artık . Hiç ağlamadı ama demek ki canı yanmadı . Böyle kazalar oluyor maalesef

Ben pek dert etmiyorum ya yemek isteyen yer yemek istemeyen yemez Kendim bile zorlanınca iyice iştahı kaçan biriyim bebelere aynını yapmam
Gelişimleri ortalama gidiyor gerisine zaten ihtiyacım yok onlarında yok
valla başka çarem yok ediyorum çünkü hep daha fazlasını istiyolar maalesef en güzeli valla

Çok gecmis olsun Allahtan bisi olmamıs

Ne demek canım boşuna mı burda oluyoruz tecrübeleri paylaşmak için
Aptamilinde var mı o mamalardan 1 2 bakmaktan dikkat etmemisim. Reklamlarda hep herobaby bebelac dönüyor.
Kuzum peki sevdiler mi tadini bende alayim apatamilin oyleyse
Bunu duyan esim cıldıracak mamadan kurutulup sadece tarhana vermemi istiyor kendisi

Çok sagol canım benımde oğlan kıza göre çok geriden gelır. Seninkiler de birden emekleyebılır. Belkide emekleme den yürür hiç bellı olmuyor. Hayırlısı olsun.

Eklentiler

• 20220321_170259.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 17
  • ofC6_tTX_400x400.jpeg
    21,6 KB · Görüntüleme: 15
Benimki de bu sabah bizim yataktan düştü . Nasıl oldu görmedim ama gittiğimde yerdeydi . O yastığı nasıl aştıysa artık . Hiç ağlamadı ama demek ki canı yanmadı . Böyle kazalar oluyor maalesef
Geçmiş olsun sanada kuzum. Bizimki halısız parkeye yapıştı. Oda can yakmıştır.
Dahada dıkkatlı olmalıymışım Allah evlatlarımızı korusun

valla başka çarem yok ediyorum çünkü hep daha fazlasını istiyolar maalesef en güzeli valla

Yesin hiç çekme o dönemler İştahları açık oluyor çok kilo alırlar diye düşünme Diş dönemi kapanıyor tüm İştahları o zaman telafi ediliyor.

Ben aptamilikini bildiğim için ilk onu aldım. Yeğenlerime veriyorduk 20 sene önce Herobaby'e nedense soğuğum ben. Alacaksam mama markası olanları alıyorum. Bir tek pirinç ununda Arı alıyorum Oda taa zibilyon sene öncesinin ürünü
Severek yiyorlar ben hiç hayır dediklerini görmedim Ki Demir aşırı seçici bir bebek ona rağmen onları severek yiyor
Ama eşine katılıyorum tarhana hiç seçmeden bir sürü yiyebildikleri tek şey

Çok sagol canım benımde oğlan kıza göre çok geriden gelır. Seninkiler de birden emekleyebılır. Belkide emekleme den yürür hiç bellı olmuyor. Hayırlısı olsun.
Amin amin, bakalım neler yasicaz zamanla, çok heyecanlı, her gün başka bir macera bizi bekliyor

Günaydın kızlar hadi size bir soru bebeğinizi hangi çizgifilm karakterine benzetiyorsunuz ?

Nasıl kaçırdım ben bu soruyu
Biz Afacan Dennis ile Tweety oluyoruz

Eklentiler

• IMG_20220321_193952.jpg
    112,4 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20220321_194151.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 33
Insallah severek yerler benimkilerde
Annem ve esim tarafindan asiri baski var corba yapalim diye bakalim yapsinlar sevecekler mi

Insallah severek yerler benimkilerde
Annem ve esim tarafindan asiri baski var corba yapalim diye bakalim yapsinlar sevecekler mi

Yap yap ben vallaha kendime nasıl yapıyorsam, nasıl seviyorsam öyle yediriyorum bebelerede İçine domates ve sarımsakta rendeliyorum şifa niyetine en antibiyotiğinden
Tabi ekmek ufalamadan olmaz son düzlükte

Ev elbette güvenli sekilde ama zumrem ayaga kalkip dusebiliyolar birbirlerinin ustune yatip digerini dusurebiliyolar parmaklar gozlerine gidiyor karsilikli olarak oyuncaklarla birbirlerine vurabiliyolar ayaga kalkan oturanin ustune kendinu birakabiliyor daha sayayim mi ortam guvenligi yetersiz suan

Koskoca evde başka yer yokmuş gibi üst üste oturmalarını ben de anlamıyorum
Mecaz değil ha bildiğin üst üste
Is yine benim dediğime çıkıyor tek tehlike kardesleri

Yap yap ben vallaha kendime nasıl yapıyorsam, nasıl seviyorsam öyle yediriyorum bebelerede İçine domates ve sarımsakta rendeliyorum şifa niyetine en antibiyotiğinden
Tabi ekmek ufalamadan olmaz son düzlükte
Ekmek can simidi
Bakıyorum olmuyor birer parça ekmek veriyorum ellerine bir saat oyalanma garantili
Yoğurdu bile ekmekle yiyor benimkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…