2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Çok yüksek degildi be kuzum birazcıkta ona güvendim
Bide uykulu uykulu burayamı tırmanıp düşecek dedim. Hemen ındırdım zaten.
Onların uykularının açılması bizimkinden çok daha hızlı oluyor denedim onayladım
Yatağın kademesinden bahsetmiyorum canım kendi yüksek park yatakların
Yüksekten düşmüş demek istedim yani
Cidden yapamaz dememek lazım hiç belli olmuyor o kadar hızlılar ki
Çok şükür kazayı hafif atlatmış ve çok şükür duymuşsunuz sesini Allah korumuş
Sen de çok korkmussundur insanın içi bi tuhaf oluyor öyle görünce

Duymamak mumkun degıldi ki o ağladı ben ağladım elım ayagım titredi. Alalh hepımızın evladını korusun. Evet baya yüksek bi yatak. Bide biz sallanma aparatını actık bıraz daha yükseldi

Evde tek başınayı çevirirken yürütece mecbur kalıyoruz malesef amerikanın oyununa gelmeyelim hopp. alayı düşünmüyorum örümceğe de mecbur kalmasam düşünmem fırsatın varken yapmamak en iyisi . Arkadaşımın çocuğu yürümeye başladıktan sonra sürekli zıpladı evde hoppaladan alışkanlık diyordu evde iki adet kanguru isteyenler haberiniz olsun
Hipp'in ve milupanın 4.ay-6.ay ürünlerini alıyorum tadlarına baktım çok doğal geldi. En azından yediklerimiz kadar doğal diyeyim Zaten normal sebze meyve bile mevsiminde doğal değil ya Benimkiler sebzelisine bayılıyorlar. İçinde yok yok Benmari usulü ısıtıp yediriyorsun onu. Milupanın da tek meyve serisi var. Onun sayesinde de kayısı, erik yedik. Kışın meyve muz, elma, armuttan ibaret olduğu için bebelerde sıkılıyor belli bir zaman sonra.

Hemşerim kalkabiliyorlar mı seninkiler Nasıl yapabilmiş onu cadı gerçekten akıl almaz birşey. Park yatak orta kademe baya içerde çünkü. Çok geçmiş olsun. Rabbim esirgemiş.

Günaydınlar herkese sma mama kullanan var mı aranızda ben yeni geçtim de arkadaki ölçü tablosuna göre 3 aya 180 ml diyo ben 150 veriyordum fazla gibime geldi ama gram olarak da kullandığım mamadan düşük siz nasıl verdiniz bu arada hiç anne sütü almıyor bebeklerim

Ben Sma kullanıyorum ama bebekten bebeğe fark gösterir. Benimkiler 6 aylıklar hala 5 ölçek fazlasına çıkmıyorlar çoğu zaman 4 yiyorlar 3 aylıkken 3 saatte bir 3 ölçek yiyorlardı. Ne kadar yemek isterlerse o kadar veriyorum genelde.

Herkesdebi problem yemeleri yeseler Bi dert yemeseler ayri

Hemşerim kalkabiliyorlar mı seninkiler Nasıl yapabilmiş onu cadı gerçekten akıl almaz birşey. Park yatak orta kademe baya içerde çünkü. Çok geçmiş olsun. Rabbim esirgemiş.
Evet yüksekte bile tutsak yatagı ıcı derin Bende ona güvendim hemşehrim. Kızım kalkıyor artık. Nerdeyse tam kalkacak. Allah razı olsun. Hepımızon evladını korusun

180 ml denedin mi içiyorlar mi?
Benimkiler neredeyse 9 aylık 180 ml bir aydır falan veriyorum

Herkesdebi problem yemeleri yeseler Bi dert yemeseler ayri

Ben pek dert etmiyorum ya yemek isteyen yer yemek istemeyen yemez Kendim bile zorlanınca iyice iştahı kaçan biriyim bebelere aynını yapmam
Gelişimleri ortalama gidiyor gerisine zaten ihtiyacım yok onlarında yok

Evet yüksekte bile tutsak yatagı ıcı derin Bende ona güvendim hemşehrim. Kızım kalkıyor artık. Nerdeyse tam kalkacak. Allah razı olsun. Hepımızon evladını korusun

Benimkiler 1'er kez düştü sıralarını savdılar Kalkmaya başlarlarsa direk derune en derune yollarım daha fazla düşme görmek istemiyorum

O yolma bizde de var kız direk yüze çalışıyorlar

Maşallah kuzucuga , benimkiler daha sağdan sola dönmeye yeni başladılar, bebekler ne kadar farklı, çok geçmiş olsun aynı zamanda , valla azıcık kafanı cevirsen çok acayip şeyler olabiliyor bebeklerde. Allah korumuş.
Canlar bunlardan kullanan var mı? Nasıl kullanılıyor?
Ben kullanıyorum. Öğlen elmalı armutlu muhallebi yapıyorum onun içine ekliyorum bazen 1 er tatlı kaşığı. Sade sevmedi bizimkiler hep kuştular onu verince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…