- 7 Eylül 2020
- 2.305
- 2.233
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.061
Dil cikariyor bizimki dünden beri sizlerde var mi?Emzikle uyumak out
Annenin yakasıyla beraber parmak emerek uyumak in
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dil cikariyor bizimki dünden beri sizlerde var mi?Emzikle uyumak out
Dil cikariyor bizimki dünden beri sizlerde var mi?
Emzikle uyumak out
Cok tesekkürler kızlar dediklerinize bakayım hemen
Almayi dusunmuyordum ama cok bana baglandilar gezdirmemi istiyorlar bunaldim 1 haftadir
Kulak memesiyle bende oynarmışımAllah kolaylık versin ben küçükken bir elimi emerken diğerini annemin ağzına sokarmışım yada kulak memesiyle oynarmışım Çok yabancı gelmedi
Biz orumcege koyduk bugun ama onundeki oyuncaklari yemeye çalıştıYine iyi dayandın Ben örümcekten öncesi ve sonrası diye hayatımı ikiye böldüm Öncesini hatırlamıyorum
Biz orumcege koyduk bugun ama onundeki oyuncaklari yemeye çalıştı
Oral donemdeler en normal hareketBiz orumcege koyduk bugun ama onundeki oyuncaklari yemeye çalıştı
Ya erkekler kaçmaya yer arıyor.var ya şu dünyaya erkek olarak gelecektik iki agu yap gerisi anada nasıl sinir oluyorum belli değilErkeklerin bu ses yüzünden küçük büyük farketmiyor kaçışları demek Dırdır her yaşta
Biz kullanıyoruz iki tane ama,ikisi de başka marka, birisi e bebekte satılan en ucuz yurutec onu daha çok seviyorlar, çünkü daha,küçük ve daha hafif. Digeri baby hope marka, daha konforlu , sessiz tekerleri ama,hantal, agir ve büyük. Ikıncı el aldık az kullanılmış.Kızlar günaydın yürüteç kullanan arkadaşlarım hangi marka aldınız tavsiye eder misiniz. Simdi nette biraz arastırdımda karar veremedim. Çok hantal bisi olmasın istiyorum gerci yüruteçte ne dikkat etmek gerek onuda bilmiyorum sizlere danısayım dedim ☺
Basta öyle yapıyorlar sonra evi keşfetmeye uzanabildikleri şeyleri çekmeye başlıyorlar :)Biz orumcege koyduk bugun ama onundeki oyuncaklari yemeye çalıştı
Ucuz olanlara baktım.bende malum 2 tane olunca daha mantklı geldi ama ebebekten gozumle görmem lazm nasil bisi diye beklemedeyim bakalım.Biz kullanıyoruz iki tane ama,ikisi de başka marka, birisi e bebekte satılan en ucuz yurutec onu daha çok seviyorlar, çünkü daha,küçük ve daha hafif. Digeri baby hope marka, daha konforlu , sessiz tekerleri ama,hantal, agir ve büyük. Ikıncı el aldık az kullanılmış.
Basta öyle yapıyorlar sonra evi keşfetmeye uzanabildikleri şeyleri çekmeye başlıyorlar :)
Ay bu arada birisi bana hoppala yi sormuştu, bazen tam cevap yazacak oluyorum bebeler uyaniyo .
la yi e bebekten aldik, başta botları yetişmedi 15 gün olmuştur alalı bu arada, bacakları havada kalıyordu, altlarına battaniye koyduk ama hoplamayi beceremediler. Şimdi yavaş yavaş ayak uçları yetişmeye başladı, hoplamayi öğrettim ikisine de biraz biraz zipliyorlar , o kadar mutlu oluyorlar ku zıpladıkça. Önündeki oyuncaklarıyla da oynuyorlar baya. Yalniz tek kötü yani çok büyük bi oyunca enli boylu baya yer kaplıyor.
Ben isim varsa yere bırakıyorum geziyorlarOglum 9 aylikti ciktiginda yazmayla bagladigim oldu yurutecte durmasi gerek isim var ama cikiyor bagladim yazmadan kemer yaptim darisi sizlere insallah
Ben aldım o mamadan , ama bizimkilere ağır geldi sanırım hem o gece uyumadılar, hem kustular .Selam bacılarım
la ya da yürüteç düşünmüyorum hep bu amerikan pediatri akademisi yaktı beni. bKalım dayanabilecek miyimama evde bakıcı olduğu için benim için konuşması ekstra kolay kabul ediyorum.
Ek gıda ile ilgili bayağı heyecanlıyım
Havuç kabak patates yoğurt denendi. Bizim yemeklerden de verdim ilk başlarda alerji olmadı ama tuzlu yağlı diye kendim özel yapıyorum artık.
2 gündür bebek tarhanası yapıyorum bayağı sevdiler bir dolu kaseyi bitiriyorlar onlar yiyo ben mutlu oluyorum
Hippin yulaflı elmalı? Tahılllı? 6. Ay ibaresi olan ürünlerini deneyen var mı?
Kızım 4.5 aylıkken patlattı dişlerini oğluşumunki de bu aralar olacak gibi...
Oğlan dönüyor ama kızım bayağı tembel anca bacaklarını diksin havaya totoyu sağa sola çevirmeye dair hiçbir çaba yok
Karın üstü egzersizden de nefret ediyor.
Yarın beşinci ay kontrolüne 5.5 aylıkken gidebileceğiz ancak
Canım ya kıyamam çok geçmiş olsun. İki aylıkken doktor çok uyardı beni muayene esnasında dönmez yapamaz deme sakın uçlarda filan bırakma dedi. Allah esirgesin. Bebelere hiç belli olmuyor yaSelam kızlar. Nasılsınız? Sabaha karşı pat diye bi ses geldı. Eşimle ben yataktan fırladık. Ama benım kalp güm güm atıyor. Bide ne görelim benım kız park yataktan kendını atmış. Yere serilmiş hareketsiz donuk yatıyor. Şok geçirmiş korkudan. (Bu arada durumu iyi) Ha bugun ha yarın diye diye yatağı en alt kademeye indirmemiştim salak kafam. 2 kademe zaten diger kadame cok yüksekte degildi derindeydi genede düşürdü kendıni. Çok ama çok agladı cadı kızım. Şimdi benım günlerde olanlar park yataginın kademesine en alta indirsin!!
Kıyamam park yataklar yüksek oluyor bi deSelam kızlar. Nasılsınız? Sabaha karşı pat diye bi ses geldı. Eşimle ben yataktan fırladık. Ama benım kalp güm güm atıyor. Bide ne görelim benım kız park yataktan kendını atmış. Yere serilmiş hareketsiz donuk yatıyor. Şok geçirmiş korkudan. (Bu arada durumu iyi) Ha bugun ha yarın diye diye yatağı en alt kademeye indirmemiştim salak kafam. 2 kademe zaten diger kadame cok yüksekte degildi derindeydi genede düşürdü kendıni. Çok ama çok agladı cadı kızım. Şimdi benım günlerde olanlar park yataginın kademesine en alta indirsin!!
Çok yüksek degildi be kuzum birazcıkta ona güvendimKıyamam park yataklar yüksek oluyor bi de
Ne zaman ne yapacakları hiç belli olmuyor yüksek kademede çok kullanmamak lazım
Cok sagol. Artık demıyorum hiç. Valla bunlar her sey yapar.Canım ya kıyamam çok geçmiş olsun. İki aylıkken doktor çok uyardı beni muayene esnasında dönmez yapamaz deme sakın uçlarda filan bırakma dedi. Allah esirgesin. Bebelere hiç belli olmuyor ya