- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.041
Ben o zaman 1 saat ileri çekmeyi düşünüyorum. Hem hava daha kararmamış olacak 7 de, hem de dediğin gibi hayat bitmemiş oluyor . Ama çok düzenlerini bozmak istemiyorum . Çünkü artık çocuklara göre yasamak zorundayız hem de iki bebe olunca mecburen rahat etmek için rutinlere uymamiz gerekiyor.Uyku eğitimi veren arkadaşlara bir sorum var.Benim beybiler annelerin kolları ağrıdığı için ayakta sallayarak uyumaya alıştı bi süredir ben de uyku eğitimi vermek istiyorum bu yüzden.Ama şimdi malum havalar ısınıyor geceleri falan sahile çıkarız biz ya da arkadaşlara gideriz.Tabi annelerde de kaldığımız oluyor.O zamanlarda bu rutin ve uyku işini nasıl yapıyorsunuz??
Bu anaların belleri ne bok yesin o zamanDesteksiz oturmaya başlayınca bi nebze olsun rahatlarsın canım
Annelere dünyada rahat yok orası ayrı da
Ağırlığına da alışıyorsun ya sürekli kucakta gezdirince
Benim oğlum sanırım öyle kız ama bana yapışık gezse yok demez ölüyorum tipine böyle kendini kambur gibi yapıp sokuluyor aha diyorum boku yedik yapışığız büyüyene kadarMeraklı sana güzel haber vereyim yine bebeden bebeye değişiyor. Benimkiler kucak sevmiyorlar mesela. Örümcekten kucağıma alıyorum az binsinler diye kıyamet kopuyor geri koy ben free takılıcam diye
Sağol Nicecım sizden sonra takip ediyoruz herhaldeSenin ikisininde çıktı mı? Aynı cinsiyette farkediyorum mu diş?
Tam 200. gününde bir anda diş gördüm Rego sende bekle az kaldıGece bir anda çığlık kıyamet ağladığı günün ertesi gelecek Kızda yok daha onu bekleme Yine yavaş kalıyor kızlar
Biz dun gece bu ciglik kiyamet aglamayi yasadik bakalim dis gelecek mi?Sağol Nicecım sizden sonra takip ediyoruz herhaldeSenin ikisininde çıktı mı? Aynı cinsiyette farkediyorum mu diş?
Tam 200. gününde bir anda diş gördüm Rego sende bekle az kaldıGece bir anda çığlık kıyamet ağladığı günün ertesi gelecek Kızda yok daha onu bekleme Yine yavaş kalıyor kızlar
Baby plus cozy kullandim ben oldukca memnundum ne hantal ne hafif. Hafif yurutec tercih etme canim icinden sarkiyolar kendilerini geri atiyolar bu gibi durumlarda kolaylikla havaya kalkmasin. Zaten bi sure sonra etek tutar gibi tutup kaldiracaklar o ayriKızlar günaydınyürüteç kullanan arkadaşlarım hangi marka aldınız tavsiye eder misiniz. Simdi nette biraz arastırdımda karar veremedim. Çok hantal bisi olmasın istiyorum gerci yüruteçte ne dikkat etmek gerek onuda bilmiyorum sizlere danısayım dedim ☺
Benim oğlum sanırım öyle kız ama bana yapışık gezse yok demez ölüyorum tipine böyle kendini kambur gibi yapıp sokuluyor aha diyorum boku yedik yapışığız büyüyene kadar
Biz dun gece bu ciglik kiyamet aglamayi yasadik bakalim dis gelecek mi?
Kızlar günaydınyürüteç kullanan arkadaşlarım hangi marka aldınız tavsiye eder misiniz. Simdi nette biraz arastırdımda karar veremedim. Çok hantal bisi olmasın istiyorum gerci yüruteçte ne dikkat etmek gerek onuda bilmiyorum sizlere danısayım dedim ☺
Ayni tarz tercih etmisiz cok benzer cozy yleBenim tercihim tekerler ses yapmasın(halı sevmem o yüzden Her yer dip köşe halı kaplı değil) birde çok fazla tekeri olsunki denge mekanizması sağlam olsun. Ayrıca çok büyük olmasın 2 taneler evde kapıdan geçme kavgası olmasındı.
Normalde hep internetten söylerim ama bunları görerek almak zorundaydım. Bazıları aşırı langır lungurdu.
Prego Teddy bizimkiler
Ayni tarz tercih etmisiz cok benzer cozy yle
Ev buyuk olunca sukur hasarsiz atlattik yurutec maceramiziOrda kullanan ve alışveriş yapmaya gelen bir kadın önerdi seninkini. Memnun kalmıştı. Ama bana biraz büyük geldi oradayken.Ev büyük olmasına rağmen bebeler köşeleriyle ağzımıza tükürür diye daha yuvarlacık olanı almıştımKadınada tek olsaydı tercih ederdim ama iki tane alacağım dedim Allah sabır versin dedi
İlk 40 gün kızımın sesi çıkmıyordu baba koynundaydı, sonra vızlamaya başlayınca ki ben ona düdük diyorumYaw hani kızlar babaya düşkün oluyorduBen büyüttükten kahrını çektikten sonra babaya düşerse sorarım hesabını demen lazım daha çok meraklı
Ev buyuk olunca sukur hasarsiz atlattik yurutec maceramiziartik binmek istemiyolar 2 kisi tutup zorla bindirdik bi kac sefer icinden cikiyolar artik aktivite masasi olark kullaniyorum
Oglum 9 aylikti ciktigindaBebekler firardaÇıkabiliyorlarsa miladını doldurmuş demektir Darısı başımıza
İlk 40 gün kızımın sesi çıkmıyordu baba koynundaydı, sonra vızlamaya başlayınca ki ben ona düdük diyorumbabası reddetti kızını oğluna yöneldi büyüyünce bunları anlatıcam yok ille de babam derse anne terliği diye birşey var
Oglum 9 aylikti ciktigindayazmayla bagladigim oldu yurutecte durmasi gerek isim var ama cikiyor bagladim yazmadan kemer yaptim darisi sizlere insallah
İkiz annesi olmak bunu gerektirir cunku çözüm bulamazsak yanarizAha bir güzel akıllı anne çözümü dahaAklımda olsun o zamanlarda baya işe yarar gibi yazmayla bağlamak
Benimkide o aylarda çıkar daha şimdiden tozunu attırıyor
Baby plus cozy kullandim ben oldukca memnundum ne hantal ne hafif. Hafif yurutec tercih etme canim icinden sarkiyolar kendilerini geri atiyolar bu gibi durumlarda kolaylikla havaya kalkmasin. Zaten bi sure sonra etek tutar gibi tutup kaldiracaklar o ayri
Cok tesekkürler kızlarBenim tercihim tekerler ses yapmasın(halı sevmem o yüzden her yer dip köşe halı kaplı değil) birde çok fazla tekeri olsunki denge mekanizması sağlam olsun. Ayrıca çok büyük olmasın 2 taneler evde kapıdan geçme kavgası olmasındı.
Normalde hep internetten söylerim ama bunları görerek almak zorundaydım. Bazıları aşırı langır lungurdu.
Prego Teddy bizimkiler