2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

2 kere boğazlarında kaldı. Daha hazır defiller mı diye düşünüyorum. Kıpkırmızı kesildi. Daha bugun sabah yaşadım kalın dogranmış eskı kasar verdım Elıne bogazında kaldı. Esim cıkarttı.
Kaşarı ezememiş olabilir ama canım. Ben haşlanmış sebze verdim sadece. Onları rahat eziyorlar damaklarıyla.

Sayfalar birikmiş okuyamadım. Bizde durumlar pek iyi değil bebeler bronşit oldu . Evden de cikmiyoruz ama oglum okuldan getiriyor hastalıkları zaten ilk başta onda başladı. Doktor hastaneye yatiracakti biz evde tedavi istedik bakalım insallah anlatırız .
Geçmiş olsun canım biz de aynıyız seninle hastaneden yeni çıktık biz keşke yatsaydınız çünkü çok kötü bir şey bronşit. Nebülizatörün varsa muhakkak kullan derim tedavisi uzun bir süreç çünkü bir de kaz yağı bulabilirsen o da iyi geliyor bronşite inş en yakın zamanda geçer minnaklarımdan 😘

Sayfalar birikmiş okuyamadım. Bizde durumlar pek iyi değil bebeler bronşit oldu . Evden de cikmiyoruz ama oglum okuldan getiriyor hastalıkları zaten ilk başta onda başladı. Doktor hastaneye yatiracakti biz evde tedavi istedik bakalım insallah anlatırız .
Gecmis olsun canım 🙏🏻

Geçmiş olsun canım , evde birine gelince tüm evi geziyor hastalıklar maalesef 😩

2 kere boğazlarında kaldı. Daha hazır defiller mı diye düşünüyorum. Kıpkırmızı kesildi. Daha bugun sabah yaşadım kalın dogranmış eskı kasar verdım Elıne bogazında kaldı. Esim cıkarttı.
Ama kaşar sert bir ürün . Elleri ile ezebilecekleri kadar yumuşak olmalı . Benim kızlardan birimde kocaman bir kabağı tamamen soktu ağzına ama çok yumuşak olduğu için zorlandı ama yuttu gitti .

Geçmiş olsun canım biz de aynıyız seninle hastaneden yeni çıktık biz keşke yatsaydınız çünkü çok kötü bir şey bronşit. Nebülizatörün varsa muhakkak kullan derim tedavisi uzun bir süreç çünkü bir de kaz yağı bulabilirsen o da iyi geliyor bronşite inş en yakın zamanda geçer minnaklarımdan 😘

Saol canım sizede geçmiş olsun . Evde makinalar suan hava veriyorum bu gece daha da tıkanırsalar götürürüm tekrar . Inşallah evde atlatiriz

Cok sukur canim ben de iyiyim cocuklarla bol bol kosusturmaca 🤗
Aynen ya hepimiz hem ruh hem besen,sağlığımızı da korumaya çalışıyoruz aynı zamanda, hem kendimizin hem bebelerin 🙂
Teşekkür ederim canım. Ah bir bilsen nasıl hasta oluyorlar nerden alıyorlar . Öyle kolay kolay dışarı çıkmayız evimiz de sıcak bilmiyorum bende nasıl hasta oluyorlar . Sakınan göze çöp düşer misali işte
Aman nerden buluyorlarsa hastalıkları evden çıkmadan bilmem.
Şimdi ki nesilde çok nanemolla valla 😂
Çok doğru dedin kuzum. Romanlar gibi karda yalınayak dolandırmak lazım bunları.
Aynı dert bende de var da yıldım afedersin🤣
Biri 4.disini çıkartıyor diğerinde hiçbir şey yok çıkacak gibi de gözükmüyor
Hayır aynı anda diş çıkarsalar ne olurdu
Onunkini çektin bi de öbürünün huysuzlugunu çek isin yoksa🤣
3 ve 4. Dış üstten mi çıkıyor canim, alt dislerden ne kadar sonra cıktı?. Bizim kızın alttan iki dişi cıktı, oğlanda henüz bolca kaşınma var şimdilik.
Merhaba deneyimli anneler size bir sorum olacaktı?
Bir aylık ikiz bebeklerim bar. Birkaç gündür mama yedirdikten 5-10 dk sonra iki bebeğimde kusuyor. Fazlada vermiyorum her zaman verdiğim ölçüde yapıyorum. Prematüre mamadan 1 numara mamaya geçtik ondan olabilir mi acaba böyle birşey yaşayanınız var mı ?
Biizm de kusma,çok fazla oldu , motillium kullanıyorduk. Kusmayı engelliyor epey. Ama doktorunuza,danışın mutlaka. Arkadaşların da dediği gibi fışkırtarak değilse fazlasını çıkartıyordur.

Ama kaşar sert bir ürün . Elleri ile ezebilecekleri kadar yumuşak olmalı . Benim kızlardan birimde kocaman bir kabağı tamamen soktu ağzına ama çok yumuşak olduğu için zorlandı ama yuttu gitti .
Yumuşakta denedim. Yanı pişmiş seyler Ama gene kaldı.yumuşak seyleri büyük ısırır diye korkum. Ikı cocuk olunca bazen dıkkatımden kaçıyor biri. Kaşarı koparamaz diye Elıne verdım ama eme eme yumuşatıp koparmış.

Merhaba deneyimli anneler size bir sorum olacaktı?
Bir aylık ikiz bebeklerim bar. Birkaç gündür mama yedirdikten 5-10 dk sonra iki bebeğimde kusuyor. Fazlada vermiyorum her zaman verdiğim ölçüde yapıyorum. Prematüre mamadan 1 numara mamaya geçtik ondan olabilir mi acaba böyle birşey yaşayanınız var mı ?
Normalde benim bebeklerim hiç kusmazdı ilk doğduklarında ama 2 aylık civarı kusmaya başlamışlardı . 1 ay kadar sürdü geçti . Kaç kilolar bilmiyorum ama 3.5 kilo olana kadar biz prematil kullanmıştık . Doktorumuz öyle demişti . Ardından bir ay da aralıklı verdim 1 numara sma mama ile . Sonra tamamen bıraktık diğer mamayı sma ile devam ettik .

Aynen ya hepimiz hem ruh hem besen,sağlığımızı da korumaya çalışıyoruz aynı zamanda, hem kendimizin hem bebelerin 🙂

3 ve 4. Dış üstten mi çıkıyor canim, alt dislerden ne kadar sonra cıktı?. Bizim kızın alttan iki dişi cıktı, oğlanda henüz bolca kaşınma var şimdilik.

Biizm de kusma,çok fazla oldu , motillium kullanıyorduk. Kusmayı engelliyor epey. Ama doktorunuza,danışın mutlaka. Arkadaşların da dediği gibi fışkırtarak değilse fazlasını çıkartıyordur.
Biz öyle gezdirsek zatürre olurlar . Zaten babaanne ve anneanne ile o mümkün değil 😂

Yumuşakta denedim. Yanı pişmiş seyler Ama gene kaldı.yumuşak seyleri büyük ısırır diye korkum. Ikı cocuk olunca bazen dıkkatımden kaçıyor biri. Kaşarı koparamaz diye Elıne verdım ama eme eme yumuşatıp koparmış.
Onlar çok güçlü emiyorlar . Sert olduğuna güvenmeyin . Ben hiç vermiyorum güven olma çünkü. Parmak gıda ben çok yapmadım açıkçası . Riske atmama adına . Hep minik parçalara böldüm . Her şekilde alışacaklar sonuçta kendimi germek istemedim .

Saol canım.
Bir yandan çok pişmanım oğlumu bu sene okula gonderdigime bir yandan da iyi yaptım diyorum . Hastalıklar çok yordu bu sene beni
Canım bu sene göndermesen seneye gönderecektin yine gelecekti hastalık . Çocuk okula başladığı an getiriyor . Bu dönemin çocukları bağışıklıkları çok güçlü çocuklar olamadılar pandemiden dolayı da. O yüzden kendine yüklenme .

Onlar çok güçlü emiyorlar . Sert olduğuna güvenmeyin . Ben hiç vermiyorum güven olma çünkü. Parmak gıda ben çok yapmadım açıkçası . Riske atmama adına . Hep minik parçalara böldüm . Her şekilde alışacaklar sonuçta kendimi germek istemedim .
Dogum zamanlarımız aynı hemen hemen. Ek gıda nasıl gidiyor? İştahları yerınde mı, kaç öğün veriyorsunuz? Benımkıler ek gıda yese bile cok cc mama ıcıyor. Bu aralar cok mama gidiyor sizede mı oyle

Mama değişikliği ile birlikte başladı diye henüz götürmedim doktora eğer devam ederse götüreceğim bakalım belki bizim dokrorumuZda verir engelleyecek birşey.

Normalde benim bebeklerim hiç kusmazdı ilk doğduklarında ama 2 aylık civarı kusmaya başlamışlardı . 1 ay kadar sürdü geçti . Kaç kilolar bilmiyorum ama 3.5 kilo olana kadar biz prematil kullanmıştık . Doktorumuz öyle demişti . Ardından bir ay da aralıklı verdim 1 numara sma mama ile . Sonra tamamen bıraktık diğer mamayı sma ile devam ettik .
Benimkilerde şu birkaç güne kadar hiç kusmadılar ama özellikle iki gündür her mama yedikten istisnasız kusuyorlar sürekli olduğu için endişelendim. Normalde bizim doktorumuzda 3,5 kilo olana kadar kullanalım demişti ama bulmakta sıkıntı çekiyoruz hiçbiryerde yok prematil mama bulduğumuzu aldık artık bulamayınca doktor 1 numaray geçebilirsiniz demişti. Bu arada birisi 3 diğerin 3,3 kilo oldular. Keşke bende yavaş yavaş kademeli olarak geçseydim hiç öyle düşünemedim birden geçince ağır geldi belkide. Bakalım birkaç gün daha devam ederse doktor ile görüşüp mamayı değiştireceğim umarım çözüm olur. Birde kustukları için aç kalıp kilo kaybı olacak diye korkuyorum. Teşekkür ederim bu arada cevap için 🙏🏻🙏🏻

X