2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

😆 bak sen şunlara ya. Acaba cinsiyetleri farkli diye mi anlasamıyorlar ayni olsaydi daha mi iyi olurdu 🤔 bakalim gorcez bizimkileride.
Tamam kuzum dikkat edeyim peki farki nasil alayabilirik ki 😥

Şimdiye seninkiler öyle olsaydı farkederdin 🙊 Karnımda da böyleydi bunlar ilk renkli fotoğrafları Defne Demir'in yüzüne tekme atarken 🤦🏼
Benim bahsettiğim sadece popoda oluyor kakaları yüzünden anlamaman imkansız farkı merak etme👍

Emekleyen kurtardı kendini hadi gözün aydın. Benimkiler emekleme dönemine girse indiririm bende örümcekten ama daha çok var malesef 😬
Bacım emekleseler de örümceğe koyma ihtiyacı duyduğum zamanlar oluyor benim
Acil işin oluyor arkanda paç puç geziyorlar bacağına yapışıyorlar 5 dakikalığına bile olsa rahatlatıyor insanı
Ayrıca emeklemeye başlayınca da kucak istiyorlar🤣

Bacım emekleseler de örümceğe koyma ihtiyacı duyduğum zamanlar oluyor benim
Acil işin oluyor arkanda paç puç geziyorlar bacağına yapışıyorlar 5 dakikalığına bile olsa rahatlatıyor insanı
Ayrıca emeklemeye başlayınca da kucak istiyorlar🤣

🤦🏼 Kurtuluş yok anlaşıldı. Örümcektede yapışıyorlar ya belki bir fark olur demiştim. Mutfakta hareket edecek alan bulamıyorum bi yemek yapayım desem. Bileklerim ağrıyor artık arabanın kenarlarını vurduklarından 😬 Sağlı sollu şiddet görüyorum 😩

Hanımlar yürüteci satın alırken satan kişi gunde en fazla 2 kere 15 dakıka binsin dedi. Bacakları ayrık olurmuş. Bende fazla tutuyorum bazen hem çok seviyor hemde benım için iyi oluyor. Yanı hata mı ediyorum. Dogru mu bu
Bizim doktorumuz da günde yarim saatten fazla bindirmeyin dedi. Zaten sıkılıyorlar bir süre sonra ondan da. Azıcık rahatlıyor insan onlar yurutec binince , hiç olmazsa tuvalete gidecek zaman kalıyor 😆
Bacılar bir soru ile geldim. Bu sefer bebelerle ilgili değil 😂 Hayret 🤭

Sezeryan yerim çok kaşınıyor benim aranızda yaşayanınız yada bilgisi olan var mı?
6 ay oldu sonuçta geçmesi gerekmez mi?
Hadi o uyuşukluk, hissizlik ömür boyu kalacak onu biliyorum ablam söyledi 21 yıldır benimle diye ama bu kaşıntı neeey neeey 😬 Delircem elim sürekli gidiyor dikiş yerine 😩 Alerjik bir insanım sorun mu var acaba doktoruma gitsem mi ne dersiniz?
Benim de kızarıklık oluşuyor, acıyor kopuyor gibi resmen orası bazen. Doktorum bi krem önermişti onu kullanıyorum, bir de gazlı bezle orayı kuru tutmaya çalışıyorum.

🤦🏼 Kurtuluş yok anlaşıldı. Örümcektede yapışıyorlar ya belki bir fark olur demiştim. Mutfakta hareket edecek alan bulamıyorum bi yemek yapayım desem. Bileklerim ağrıyor artık arabanın kenarlarını vurduklarından 😬 Sağlı sollu şiddet görüyorum 😩
Güvenlik sorunları başlıyor o zaman da işte
Bütün prizlere korumalık taktım gidip fişleri çekmeye başladılar
Mutfak çekmeceleri ve bulaşık makinesi zaten en sevdikleri oyuncaklar
Etrafta oynayacak bir şey yoksa birbirine giriyorlar sürekli gözün üstünde işte
Önceden de yapamıyorduk bundan sonra da yapamayacaz galiba🤣

Güvenlik sorunları başlıyor o zaman da işte
Bütün prizlere korumalık taktım gidip fişleri çekmeye başladılar
Mutfak çekmeceleri ve bulaşık makinesi zaten en sevdikleri oyuncaklar
Etrafta oynayacak bir şey yoksa birbirine giriyorlar sürekli gözün üstünde işte
Önceden de yapamıyorduk bundan sonra da yapamayacaz galiba🤣

Prizlere ilgi duymuyor benimkiler ne hikmetse 🤭
Elektrik ilgi alanları dışında olsada mutfak gereçleri en sevdikleri her çocuk gibi. Oyuncaklara bu kadar ilgileri yok 😬
Aşçı olsalar bari sonradan işime gelse benimde 🤭
Robot süpürgenin hastası ama ikiside peşinde koşup duruyorlar. Köşeye sıkıştırıyorlar, altlarına alıyorlar yada sürekli önüne geçip makinenin beynini yakıyorlar ☺️ Ev tam tımarhane 🤣

Bizim doktorumuz da günde yarim saatten fazla bindirmeyin dedi. Zaten sıkılıyorlar bir süre sonra ondan da. Azıcık rahatlıyor insan onlar yurutec binince , hiç olmazsa tuvalete gidecek zaman kalıyor 😆

Benim de kızarıklık oluşuyor, acıyor kopuyor gibi resmen orası bazen. Doktorum bi krem önermişti onu kullanıyorum, bir de gazlı bezle orayı kuru tutmaya çalışıyorum.

Moda seninkiler ne güzel sıkılıyorlarmış işte kullanabilirsin bunu. Ama benimkiler üstünde olmadıklarında yıkıyorlar ortalığı 🤦🏼 Başım büyük dertte.
Ya bu popo soyuldu kanadı bile bizde😩 Analarına burda çekmeselerdi bari ciltleri çok hassas 🤦🏼 H ile mi başlıyor önerdiği krem?

Aaa tuvalete birlikte gidiyoruz biz ılla biri oluyor yanımda. Klozete oturuyorum onda bile biri kucagımda 🙈🤣

Kızlar merhaba bende 2022 ikiz annesiyim bugün 30+0 gündeyim çalışamaz raporu almam gerekiyor bu hafta alabilirim değil mi muhasebecimize sordum o bile bilmiyor 🙄aranızda rapor alan varmı

Kızlar merhaba bende 2022 ikiz annesiyim bugün 30+0 gündeyim çalışamaz raporu almam gerekiyor bu hafta alabilirim değil mi muhasebecimize sordum o bile bilmiyor 🙄aranızda rapor alan varmı
Evet kadın doğumdan bi rapor alıyorsun özlük birimi(personel şube) veriyorsun bunkadar.çalışamaz raporu değil de bu hasta 30. Haftada çoğul gebedir yazması yeterli

Evet kadın doğumdan bi rapor alıyorsun özlük birimi(personel şube) veriyorsun bunkadar.çalışamaz raporu değil de bu hasta 30. Haftada çoğul gebedir yazması yeterli
Canım cevabın için çok tşk ederim doktor bana pazartesi gel verelim dedi ama illa o gün şart değil demi ben salı günü gidebilicem eşim ozaman izinli malum önemli bir konu riske atmak istemiyırum

X