2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bunu Defne'ye uygulasam sabahı bulur uyuması Öyle bir inaaat öyle bir felaket

Demekki ayrık bacakta genetik o zaman. Bindirmeyim diyorum ama olmuyor durmuyorlar
Çeşit çeşit oyuncak aldım genede banamısın demiyorlar. İlgilenmiyorlar
Benımde eskir pantolonlarım ama kilodan

Kendısı ıkız anası olsa böyle konuşmaz
Napayım be kuzum kızım aşırı ayaklanmak istiyor çok hevesli Bende oda mutlu. Oyalayacak bir sey bulamıyorum oyuncaklara bakmıyorlar bile.

Demekki ayrık bacakta genetik o zaman. Bindirmeyim diyorum ama olmuyor durmuyorlar
Çeşit çeşit oyuncak aldım genede banamısın demiyorlar. İlgilenmiyorlar
Benımde eskir pantolonlarım ama kilodan

Vallaha genetik mi bilmiyorum ama yazın beni pişik yaparak perişan ettiği kesin
Bebeler durmuyorlar kızlar hiç kimse kendini eksik hissetmesin bu konuda. Yapabileceğimiz hiç birşey yok. Evimiz 8-10 kişi olmadığı sürece tabi
Genelimizde yalnız zaten. Babalarında ilgileneyim, oyun oynatayım dediği yok El mahkum örümcekle peşimizde gezdiriyoruz

O kadar yanı hele nemli havada hiç çekilmez.
Allahtan biri bugun tam emeklemeye başladı da rahatlayacağim diye umuyorum. Koyarım yere gezer.
Allah var eşim cok yardımcı oldu ve oluyordaa. Yoksa halım perişandı. Ben. Bide örğmcegi 1 tane aldım az az dönüşümlü koyuyorum. Bez falan değiştirirken yemek yerken ağlarken iyi oluyor.

Emekleyen kurtardı kendini hadi gözün aydın. Benimkiler emekleme dönemine girse indiririm bende örümcekten ama daha çok var malesef

Allahım hemen o zamanlara ışınlanmalıyız Biri silerken diğeri süpürür bende kahve içerim
Şurası olmamış tekrar sil diyeceksin düşünsene
Yaptığın banaysa ögrendigin kendine diyeceksin
Anneeeeaaaa şortum nerdeeeaaaa diye seslenecekler nereye koyduysan ordadır diyeceksin
Niye anne olduk

Şurası olmamış tekrar sil diyeceksin düşünsene
Yaptığın banaysa ögrendigin kendine diyeceksin
Anneeeeaaaa şortum nerdeeeaaaa diye seslenecekler nereye koyduysan ordadır diyeceksin
Niye anne olduk

Eeee ben zaten bunları canım kocama söylüyorumdum ki
3 tane çocuğum var biliyordum bu işte bir terslik olduğunu

Aynen durmuyor bu bebeler ne zaman kendileri oyun oynayacaklar acaba ya bekliyorum.

Bu arada bizde ek gidaya gectik. Iki bebegim cok farklar biri patatesi sevmedi havucu sevdi digeri tam tersi. He bugun ikside tatmak istemedi tükurduler nolcak bilemiyorum. Yarin patatesle havucu karistirip ikisininde gönlunu yapayim diyorum

İlk günler yapıyorlar sevmediler diye düşünme
Benimkiler şuan pırasa yiyorlar havuçlu pirinçli bayıla bayıla
Benim o oyun oynamalarında umudum yok senin yine bekleyecek bir zamanın var. Bebelerim birbirlerinden hala nefret ediyorlar

Aaa pirasa mi yiyorlar hadi bakalim umudumu kaybetmeyeyim o zaman.
Ya severler kuzum hemen karamsar olmayalim. Benim oglanda kiza pek bir yanasıyor ama kızim pas vermiyor insallah iyi oyun arkadası olurlar

Aaa pirasa mi yiyorlar hadi bakalim umudumu kaybetmeyeyim o zaman.
Ya severler kuzum hemen karamsar olmayalim. Benim oglanda kiza pek bir yanasıyor ama kızim pas vermiyor insallah iyi oyun arkadası olurlar

Ha bugün ha yarın derken yürüteçleri karşı karşıya bir getiriyorlar İki keçi köprüde karşılaşmış misali Zaten yanına yatırdığımda anında birbirlerine giriveriyorlar. Biri birinin yakasına yapışıyor diğeri saç çekiyor derken ortalık kıyamet Başka kimseleri olmayacak el mahkum oynarlar mı diyorum ama yinede umudum yok

Aman popolara dikkat şu süreçte özellikle. Malesef mantar oldu benim kızda Bu zamana kadar pişik bile olmuyordu ilk zamandaki ıslak mendil alerjisi gibi oldu Şimdiden pamuk-suya dönüşe başla en azından popolar yeni yiyeceklere alışana kadar

Emekleyen kurtardı kendini hadi gözün aydın. Benimkiler emekleme dönemine girse indiririm bende örümcekten ama daha çok var malesef
Benımkı 6.5 aylıkken başladı aslında ama geri geri gidiyordu. Bi türlü öne gidemiyordu. Ama çok çabalıyordu öne gitmek için. Sonunda başardı.çok şükür darısı sana 1 ay sonra senınkıde başlar Yavastan Yavastan.

Bacılar bir soru ile geldim. Bu sefer bebelerle ilgili değil Hayret

Sezeryan yerim çok kaşınıyor benim aranızda yaşayanınız yada bilgisi olan var mı?
6 ay oldu sonuçta geçmesi gerekmez mi?
Hadi o uyuşukluk, hissizlik ömür boyu kalacak onu biliyorum ablam söyledi 21 yıldır benimle diye ama bu kaşıntı neeey neeey Delircem elim sürekli gidiyor dikiş yerine Alerjik bir insanım sorun mu var acaba doktoruma gitsem mi ne dersiniz?

bak sen şunlara ya. Acaba cinsiyetleri farkli diye mi anlasamıyorlar ayni olsaydi daha mi iyi olurdu bakalim gorcez bizimkileride.
Tamam kuzum dikkat edeyim peki farki nasil alayabilirik ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…