2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İyi olmaya çalışıyorum sadece çok zorlanıyorum kuzum nefes almakta vs... Ama şükür iyi gidiyoruz her hafta doktora gidiyoruz nstye giriyorum doktorum 2-3 hafta daha dayanalım diyor 2 kgydu en son kuzucuklar 🙏🏻
Oy masallah yavrularima 🧿 nefes darlığı şimdiden bende de var anlıyorum senin durumunu Allah yardımcın olsun canim benim

Seninle hemen hemen aynıyız galiba Allah sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin 🤲benim doktor hala iki haftada bir çağırıyor.önümüzdeki hafta 34+1 de Allah iznin verirse muayenem var ve sezeryan için gün belirleyeceğimizi söyledi tahminim görebilirsek 36+ larda alacak .ama hiç
Nst falan istemiyo. İstemesi gerekir mi ki acabalar bu haftalarda kafama takıldı .
Her doktor farklı canım ama normal gebelikler bile 32de nstye giriyor diye duyuyorum. Beni her hafta görmek istiyor rahim ağzı, suyu vs bakmak için sonra da nst çekelim diyor. Bu hafta görür bence
Oy masallah yavrularima 🧿 nefes darlığı şimdiden bende de var anlıyorum senin durumunu Allah yardımcın olsun canim benim
Sağol kuzum hepimizin inşallah 🙏🏻

Kızlar merhaba göbegimde iki gündür falan hafif kızarıklıklar oluşmuş da acaba göbeğim büyüyor diye mi sizde de böyle bişey oldu mu

Ne kadar garip bir duygu buraya ilk girdiğimde herkes 5 6 haftalardaydı şimdi 26 34 arası oldu :)

Bende 28+2 deyim. Dün doktora kuvez olayını sordum. 32. Haftada 2 kilo doğurup (tek gebelik) küveze girmeyen var, 36 da 2500 gr üzeri doğurup 13 gün kalan var dedi. Napıcaz hocam yapılacak birşey var mı dedim ellerini açıp dua edeceksin başka yolu yok dedi :)

Ama şimdi ikiz bebekleri olan annelerle konuşuyorum ama 3 ama 10 gün neyse hepsinin çocukları kalmış. Sağ salim eve gelebileceklerse sağlıkları iyi ise ne önemi var iyi yanından bakmamız lazım.

Allahım hepimize yardımcı olsun inşallah.

canim cok cok gecmis olsun, acilma sanci olmamasi cok iyi. yipratma kendini, son haftalar gercekten macera dolu, ne olacagi hic belli olmuyor. senin icin hersey yolunda gitmis cok sukur, boyle de devam etsin insallah. stres yapma daha fazla, en kritik esigi gecmek uzeresin sen de, icini ferah tut, yolunda gitmemesi icin hicbir sebep yok bak, hep boyle dusun❣️❣️
Amin canım benim inşallah herşey hepimiz için güzel olsun...🍀🤗

Kızlar ben dolap siparişi verdim ikeadan geçen cuma 2 haftaya gelir dediler. Bu hafta supriz yumurtalı haftalar. Ben yıkasam mı bebikolarin kıyafetlerini ya? Siz yıkadınız mı?

Geçmiş olsun dileklerini ileten bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum☺️ çok şükür bugünkü kontrolde 18 mm olan rahim ağzı uzunluğu 26 mm' e çıkmış ve hastaneden çıkış yapıp evimize geldik🤲🏻 ben hep Şubat başı ya da Ocak sonuna doğuma hazırladım kendimi sanırım o yüzden haftam belki iyi ama gene de hazır hissetmiyorum kendimi. Hepimiz zamanında doğuralım inşallah 🥰🥰

Kızlar ben dolap siparişi verdim ikeadan geçen cuma 2 haftaya gelir dediler. Bu hafta supriz yumurtalı haftalar. Ben yıkasam mı bebikolarin kıyafetlerini ya? Siz yıkadınız mı?
Bence başla canım çünkü ikizde birden ağırlaşıyor insan ben mesela 30 .haftanın içinde gayet iyiyken 30 dolunca birden ağırlaştım.çok değişik gelmişti bana ,şişmeler falan başladı hemen .

Her doktor farklı canım ama normal gebelikler bile 32de nstye giriyor diye duyuyorum. Beni her hafta görmek istiyor rahim ağzı, suyu vs bakmak için sonra da nst çekelim diyor. Bu hafta görür bence

Doğru canım her doktorun bi tarzı var herhalde .aslında beğeniyorum doktorumu ama .hep bundan sonra daha sık geleceksiniz deyip yine 2 hafta sonra çağırdı .bende de heyecan başladı iyce 😬nstye de daha evvelki haftalarda şikayetim olunca 3 kere girdim toplamda . Hayırlısı bakalım minnoşlar sağlıklı olsun da 🤲

Doğru canım her doktorun bi tarzı var herhalde .aslında beğeniyorum doktorumu ama .hep bundan sonra daha sık geleceksiniz deyip yine 2 hafta sonra çağırdı .bende de heyecan başladı iyce 😬nstye de daha evvelki haftalarda şikayetim olunca 3 kere girdim toplamda . Hayırlısı bakalım minnoşlar sağlıklı olsun da 🤲

Selam kizlar bugün baya atraksiyonlu geçti benim yeni toparlanabildim.Dun gece iki üç damla kırmızı kan geldi benden korktum ağla zirla doktoruma yazdım hemen msjima dönüş yaptı 2 progestan fitil ve pruloton yaptır hemen dedi neyse yaptım sabaha kdr iki saat zor uyudum sabah doktorum nasilsiniz,sizi bugün görsem iyi olur dedi.Neyse İzmir'e gittik araya sıkıştırdılar muayenede kızlarımin suyun plesentasina baktı onlarda görünen bişey yoktu şükür beni vajinal muayene ye aldı rahim uzunlugu düşmüş biraz 33 mm çıktı açılma vs yoktu.Nst de sancı cikmadi.Crp için kan verdim vs derken antibiyotik endol fitil ve ciğer geliştirici yazdılar.C.tesi duruma bı bakalım tekrar dedi 5 gün ilaç ve fitili kullanıp gideceğim iğneyi de o gün yapacaklar çok yıprandım bugün şimdiye kadar şükür sorunsuz geldim 😔 çok ağladım üzüldüm bişey olacak diye.Allahim hepimize vakti zamanında sağlıkla kavusacagimiz doğum nasip etsin inşallah.

Günaydın herkese. Hafta sonu karın kasılması şikayetiyle ilgili sorular sormuştum. Ayın 11inde kontrolüm vardı ama dün geldik. Bebekler iyi çok şükür sancım da çıkmadı ama rahim ağzı uzunluğum çok kısalmış. 30. Haftada 41 mm olan uzunluk 18 mm e düşmüş. Sanırım kasılmalar neden oldu ya da bebekler içeride sıkıldı ☺️ hal böyle olunca doktor beni bir gece gözlem altında tutmak istedi. Ciğer geliştirici ignelerimi oldum, kasılmayi engelleyici serum almaya devam. Umarım bugün sağlıcakla hastaneden çıkabilirim 🤲🏻🤲🏻 daha doğum için erken umarım burada ki herkes zamanında doğumunu gerçekleştirir. Erken doğan bebeklerimiz de biran önce ailesine sağlıcakla kavuşur.

Hastaneye giden kızlar çokgeçmiş olsun inşallah zamanında alırsınınız kucagınız bizim bebişlermiz kuvvetli inşallah birşey olmayacak kendinize ve bebişlerinizs inanın erken doğmucaklar diye erken gelirlerse de çok sıkıntı olmaz haftamız baya ilerledi çünkü

Bebek kıyafetlerini yıka tabiki her an herşey olabilir

Kızlar çok teşekkür ederim başlayacağım birazdan. Yumuşatıcı kullandınız mı? Yoksa sadece beyaz sabunla mı yıkayayım?

Canım bende aldım dolaplarını 1 ay snra teslim dediler şimdi öyle malesef hemen getirmiyolar 🤦🏼‍♀️ acil olanları yıkama ütüleme yapicam bu h.sonu eşim de yardım eder.
3/6 aldiklarimdan askıyla asilacaklar var onları da dolapları gelince hallederim ,🥰🤗

Eklentiler

• IMG_20201219_002555.jpg
    IMG_20201219_002555.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 33
Hastaneye giden kızlar çokgeçmiş olsun inşallah zamanında alırsınınız kucagınız bizim bebişlermiz kuvvetli inşallah birşey olmayacak kendinize ve bebişlerinizs inanın erken doğmucaklar diye erken gelirlerse de çok sıkıntı olmaz haftamız baya ilerledi çünkü

Bebek kıyafetlerini yıka tabiki her an herşey olabilir
Sağolasin canım 🍀 insallah hepimizin planlı doğumu olur sagsalim kavuşuruz.
Senin durumun nasıl hastanede misin?

Kızlar çok teşekkür ederim başlayacağım birazdan. Yumuşatıcı kullandınız mı? Yoksa sadece beyaz sabunla mı yıkayayım?
Yumuşatıcı almadım düşünmüyorum da.Duru granül Matik ve Dalin sensitive aldım kokusuz olandan.Battaniyeleri nevresimleri bı yıkadım kaldırdım onlara duru kullandim,kıyafetlerine Dalin sensitive kullancam.

Günaydın canım kontrol altindasin bu güzel elbette doktorlarimiz elinden geleni yapiyolar.
Ama şu var haftan iyi dün doktorum en erken 34 u görsek organlarını tamamlamış olurlar sıkıntı yaşamayız dedi.İcini ferah tut
Benim doktorun hedefi 34 canım 34 ü görelim yeter diyor bu arada çok geçmiş olsun sen izne ayrıldın değil mi canım çalışmıyorsun

Sağolasin canım 🍀 insallah hepimizin planlı doğumu olur sagsalim kavuşuruz.
Senin durumun nasıl hastanede misin?
Canım ben bir haftadır yıka ütüle hastane çantası hazırla onunla uğraşıyorum hem erken gelme ihtimaline karşı hem de ilerleyen haftalarda daha ağırlaşmış olacam sen de yap canım ya da yakınların yardım etsin sen yorma kendini ben oturduğum yerde ütüledim yavaş yavaş yaptım

Yıkadım canım bir haftadır yıka ütüle yerleştir eksikleri al onlarla uğraştım sen de yap hem erken gelme ihtimaline karşı hem ilerledikçe zaman daha ağır oluruz

X