2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ay maşallah darısı benimkilerin başına olsun inşallah hangi müziği dinletiyorsun ?
Amin canım tüm annelerin başına bebeklerin gazı geçer geçmez başlanmalı bence çok büyük rahatlık . Müzikte benimkiler dandini dastana lullanies ile uyuyorlar tam uyku ninnisi bence sakin ve rahatlatıcı hemen başla bence gaz döneminiz bitti ise

Gaz sancısından yapıyor o hareketi bizde de vardı doktor sıkıntı yok dedi geçti de zaten merak etme sende

Ne nasil oluyo anlatin cnm
Benimde çok bilgim yok nos bu konuda daha bilgili Şöyle anlatayım çocuğu yatağına koyuyorsun perdeleri kapatıyorsun müzik açıyorsun çocuk kendi kendine uyumaya alışıyor . Tabiki bu sürede ağlıyor çocuk ilk 10 dakika müdahale etmiyorsun daha sonra ağlama devam ederse yanına gidip sakinleştiriyorsun tekrar yatağına koyup uyumasını bekliyorsun . Gerçi benimkiler hemen uyuyorlar 5 dakika içinde . Nos sana daha detaylı açıklayacaktır olayı ben çok memnun kaldım dene derim

E bu muhtesem bisey Nosking detayli anlatim istoyorummmm

Benim diş yüzünden bütün uykular bozuldu.Gece 9-10 gibi yatıp sabah 9-10 gibi kalkan çocuklar sabahın köründe ağlayarak kalkar oldular.Yatağına koyduğum gibi kendi kendine uyuyan oğlum şimdi kucak istiyor.Dişi çıkıyor diye iyice ilgi ister oldu.Yorgunluktan bittim artık kollarımı hissetmiyorumşu diş dönemi geçince eskiye döner mi acaba yoksa böyle devam eder mi bu kucakta uyumaklar?

Benımkılerde çok fena oldu. Bide çok aglıyorlar. Ek gıdayı reddedıyorlar. Napcaksam. Çıkmadı gitti bi türlü.

Malesef benimkilerde düzelme olmadi
Biri gece 3 gibi kalkıp ne yaparsam yapayım 5ten önce uyumuyordu diş döneminde
Dişler çıktıktan sonra da devam etti aynı şekil.

E bu muhtesem bisey Nosking detayli anlatim istoyorummmm
Canım öncelikle bu benim uyguladigim yöntem
Sana ve bebeklere uymuyorsa kesinlikle sen de uygulamak zorunda değilsin
Ben önce karanlıkta uyumaya alıştırdım bir süre o bile uyku sürelerinde fark yarattı
Hicbir şey yapmıyordum karanlık odada her zaman nasıl uyuttuysam öyle uyuttum bu süreçte
Sonra asıl eğitime geçtim
Onda da uyku rutinlerin oluyor odaya girip perdeleri kapatıyorsun gece lambasını yakıyorsun önce
Benimkiler çok huysuzlandigi için direkt uyku tulumlarını giydirip kardeşe iyi uykular en sevdikleri oyuncağa iyi uykular deyip yatırdım
En son tekrar iyi uykular deyip gece lambasını da kapatıyorsun odadan çıkıyorsun
Mızmızlanırlarsa veya kesik kesik ağlarlarsa bekliyorsun
Ama ilk gerçek ağlamayı duyduğun an telefonun alarmını 10 dakika sonraya kuruyorsun
Bu 10 dakika içinde ağlama kesilirse veya 10 saniye kadar mızmızlanmaya dönerse süreyi sıfırlayıp ağlamaya başladıklarında tekrar alarm kuruyorsun
Ama ağlama kesilmezse 10 dakika boyunca soluksuz agladilarsa odaya girip bi bakıyorsun güvendeler mi diye
O da bir yere sıkışmış mi canı mı acımış kaka kokusu geliyor mu ateş kontrolü falan yapıyorsun
Her şey yolundaysa kucağına almadan dokunup sevip yine birkaç kez iyi uykular deyip geri odadan çıkıyorsun
Bu şekilde uyuyana kadar devam ediyorsun
Uygulamaya gece uykusuyla başlanıyor çünkü süre sınırı yok kendi kendine uyumasını bekleyeceksin
Gece boyu uyanırsa aynı şekilde devam ediyorsun
gunduz uykularında da aynı yöntemi uyguluyorsun ama 1 saatin sonunda uyumamış olurlarsa odaya girip enerjik bi şekilde günaydın deyip perdeyi açıyorsun

Mi-Ok Yun şimdi sana çok komik bir şey söyleyeceğim. Seni rüyamda gördüm yani direk seni görmedim tabi ama sen vardın senin bebeler vardı. Ve senin bebeler 6 aylıkmış ama bütün dişleri çıkmış ve yürüyorlardı biz de gayet doğal karşılıyorduk bu durumu, tatlış tatlış gülüyorlardı falan

Hayırlara çıksın bebeğim vallaha ortada diş yok henüz Ha 6 aylığız örümcekte yürüyoruz o olur mu ki
İnşallah sana güzel yansır rüyan Yürüyen ve dişleri olan bebek çok güzel yorumlanır. İnşallah hayatında güzel döneme girmene vesile olur bol kısmeti, bol kazançlı

Puru dişten olmayabilir o benimde 20 gün önce öyle bir dönemim oldu. Atakmış takip etmediğimden farketmedim 1 - 1,5 hafta sonra düzeldi. Hala dişte yok kabarmada yok. Kucakta uyuma devam etmez merak etme eski sistemine dönüyor bebeler.

Hanımlar yürüteci satın alırken satan kişi gunde en fazla 2 kere 15 dakıka binsin dedi. Bacakları ayrık olurmuş. Bende fazla tutuyorum bazen hem çok seviyor hemde benım için iyi oluyor. Yanı hata mı ediyorum. Dogru mu bu

Kuzu bugün bizim ebemiz de özellikle erkeği 15 dk'dan uzun tutma dedi testis problemi oluyormuş. Yürütece karşı değil ama
Bacak ayrıklığına gelirsek olsaydı benim bacaklar ayrık olurdu 2. ayda koymuş annem beni yürütece ve neredeyse tüm günü onun üstünde geçirirmişim . Benim pantolonlarımın eskime nedeni bacak aramdır. Yani o kadar kapalı ki sürtünmeden dolayı eskiyor Ben o teoriyi çürütmüş oldum galiba

Vallahi bende çok istedim yürüteç ya da zıp zıp zımbırtısından
Ama fizyoterapist geliyor bize kızın boynu için
kesinlikle karşılar bu aletlere
Bizim için yerde vakit geçirmeleri önemli diyor
Yürüme de bozulluk denge kurmada bozukluk
Üreme organları ile ilgili bir durum
Ayrık bacak ve kalça olayları
Bel ağrısı sırt ağrısı
Sebebpleri bunlarmış

Biz büyüdük yürüteçle diyince de tıpta 10 yılda bir doğrular değişir diyolar

Amiin kuzum, hepimiz için en önemlisi de evlatlarımız için güzel günler yıllar olsun inşallah

Kızlar kamera sormuştum hatırlarsanız
Uzun araştırmalar sonucu yoyko excalibur aldım
Çift kameralı tek monitörlü bi sistem
Kameraları iki yatağın başına sabitledim iki bebeği de aynı anda görebiliyorum
Wifi ile çalışmıyor monitörden izliyorsunuz hackleme olaylarından çekinceniz olmuyor
Karşılıklı konuşma özelliği var çocuk odasından gelen sesleri monitörden duyabiliyorsunuz
Monitörün çekim mesafesi çok iyi değil bizim balkondan çekmiyor mesela ama yatak odasından çekiyor. Yatak odası ve çocuk odası arasında bir oda daha var.
570e almıştım almak isteyen olursa mükemmel değil ama çift kamera için alınır.

Çok güzel bir rüya görmüşsün canım maşallah Maddi ve manevi güzel bir hayat geçireceksin inş Mi-Ok Yun da çocukları da yüksek bir makamda olucaklar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…