- 1 Mart 2020
- 673
- 1.633
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.741
Ay maşallah darısı benimkilerin başına olsun inşallahTamda onu soracaktım ev dışında bu uyku düzeni nasıl olacak diye sağol onu da söylemişsinBen daim olacağına inanıtorum
Amin canım tüm annelerin başına bebeklerin gazı geçer geçmez başlanmalı bence çok büyük rahatlık . Müzikte benimkiler dandini dastana lullanies ile uyuyorlar tam uyku ninnisi bence sakin ve rahatlatıcı hemen başla bence gaz döneminiz bitti iseAy maşallah darısı benimkilerin başına olsun inşallahhangi müziği dinletiyorsun ?
Gaz sancısından yapıyor o hareketi bizde de vardı doktor sıkıntı yok dedi geçti de zaten merak etme sendeSelam kızlar nasılsınız? Valla ben ancak bebelere yetmeye çalışıyorum o da yarım yamalak giremiyorum sayfaya.Nosking bana da atar mısın notlarını? Kızlar bir de benim huzursuz olan bebem kafasını sağa sola çevirip duruyor ara ara. Video çekip doktoruna atacağım ama bu durumu yaşayan var mı ? Kulağımı ağrıyor dedim ama dokununca tepki vermiyor kulağa. Kaşınıyor mu kafası neden yapıyor anlamadım
Uyku eğitimi caney hemen başla derim seninkilerin de tam zamanıNe notu banada at nosss
Ne nasil oluyo anlatin cnmUyku eğitimi caney hemen başla derim seninkilerin de tam zamanı
Benimde çok bilgim yok nos bu konuda daha bilgili Şöyle anlatayım çocuğu yatağına koyuyorsun perdeleri kapatıyorsun müzik açıyorsun çocuk kendi kendine uyumaya alışıyor . Tabiki bu sürede ağlıyor çocuk ilk 10 dakika müdahale etmiyorsun daha sonra ağlama devam ederse yanına gidip sakinleştiriyorsun tekrar yatağına koyup uyumasını bekliyorsun . Gerçi benimkiler hemen uyuyorlar 5 dakika içinde . Nos sana daha detaylı açıklayacaktır olayı ben çok memnun kaldım dene derimNe nasil oluyo anlatin cnm
E bu muhtesem biseyBenimde çok bilgim yok nos bu konuda daha bilgili Şöyle anlatayım çocuğu yatağına koyuyorsun perdeleri kapatıyorsun müzik açıyorsun çocuk kendi kendine uyumaya alışıyor . Tabiki bu sürede ağlıyor çocuk ilk 10 dakika müdahale etmiyorsun daha sonra ağlama devam ederse yanına gidip sakinleştiriyorsun tekrar yatağına koyup uyumasını bekliyorsun . Gerçi benimkiler hemen uyuyorlar 5 dakika içinde . Nos sana daha detaylı açıklayacaktır olayı ben çok memnun kaldım dene derim
Benımkılerde çok fena oldu. Bide çok aglıyorlar. Ek gıdayı reddedıyorlar. Napcaksam. Çıkmadı gitti bi türlü.Benim diş yüzünden bütün uykular bozuldu.Gece 9-10 gibi yatıp sabah 9-10 gibi kalkan çocuklar sabahın köründe ağlayarak kalkar oldular.Yatağına koyduğum gibi kendi kendine uyuyan oğlum şimdi kucak istiyor.Dişi çıkıyor diye iyice ilgi ister oldu.Yorgunluktan bittim artık kollarımı hissetmiyorumşu diş dönemi geçince eskiye döner mi acaba yoksa böyle devam eder mi bu kucakta uyumaklar?
Malesef benimkilerde düzelme olmadiBenim diş yüzünden bütün uykular bozuldu.Gece 9-10 gibi yatıp sabah 9-10 gibi kalkan çocuklar sabahın köründe ağlayarak kalkar oldular.Yatağına koyduğum gibi kendi kendine uyuyan oğlum şimdi kucak istiyor.Dişi çıkıyor diye iyice ilgi ister oldu.Yorgunluktan bittim artık kollarımı hissetmiyorumşu diş dönemi geçince eskiye döner mi acaba yoksa böyle devam eder mi bu kucakta uyumaklar?
Canım öncelikle bu benim uyguladigim yöntemE bu muhtesem biseyNosking detayli anlatim istoyorummmm
Mi-Ok Yun şimdi sana çok komik bir şey söyleyeceğim. Seni rüyamda gördüm yani direk seni görmedim tabi ama sen vardın senin bebeler vardı. Ve senin bebeler 6 aylıkmış ama bütün dişleri çıkmış ve yürüyorlardı biz de gayet doğal karşılıyorduk bu durumu, tatlış tatlış gülüyorlardı falan
Benim diş yüzünden bütün uykular bozuldu.Gece 9-10 gibi yatıp sabah 9-10 gibi kalkan çocuklar sabahın köründe ağlayarak kalkar oldular.Yatağına koyduğum gibi kendi kendine uyuyan oğlum şimdi kucak istiyor.Dişi çıkıyor diye iyice ilgi ister oldu.Yorgunluktan bittim artık kollarımı hissetmiyorumşu diş dönemi geçince eskiye döner mi acaba yoksa böyle devam eder mi bu kucakta uyumaklar?
Hanımlar yürüteci satın alırken satan kişi gunde en fazla 2 kere 15 dakıka binsin dedi. Bacakları ayrık olurmuş. Bende fazla tutuyorum bazen hem çok seviyor hemde benım için iyi oluyor. Yanı hata mı ediyorum. Dogru mu bu
Vallahi bende çok istedim yürüteç ya da zıp zıp zımbırtısındanHanımlar yürüteci satın alırken satan kişi gunde en fazla 2 kere 15 dakıka binsin dedi. Bacakları ayrık olurmuş. Bende fazla tutuyorum bazen hem çok seviyor hemde benım için iyi oluyor. Yanı hata mı ediyorum. Dogru mu bu
Amiin kuzum, hepimiz için en önemlisi de evlatlarımız için güzel günler yıllar olsun inşallahHayırlara çıksın bebeğim vallaha ortada diş yok henüzHa 6 aylığız örümcekte yürüyoruz o olur mu ki
İnşallah sana güzel yansır rüyanYürüyen ve dişleri olan bebek çok güzel yorumlanır. İnşallah hayatında güzel döneme girmene vesile olur bol kısmeti, bol kazançlı
Çok güzel bir rüya görmüşsün canım maşallahMi-Ok Yun şimdi sana çok komik bir şey söyleyeceğim. Seni rüyamda gördüm yani direk seni görmedim tabi ama sen vardın senin bebeler vardı. Ve senin bebeler 6 aylıkmış ama bütün dişleri çıkmış ve yürüyorlardı biz de gayet doğal karşılıyorduk bu durumu, tatlış tatlış gülüyorlardı falan