2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ben bu düzene uydum 3 günde hayatım değişti resmen
Bi tanesi meme desteği ile uyuyor
Onu da parmak ya da emziğe alıştırısam işi çözerim sanırım
Uykuyu düzene sontuktan sonra da gece emzirmesini kesip kesmemeyi düşünücem
Ama sanırım keserim uyku uyumak bunları emzirmekten daha ağur basıyor 😈

Eklentiler

• AB5F300D-6B1C-445A-99D5-370B667B6F04.png
    AB5F300D-6B1C-445A-99D5-370B667B6F04.png
    449,8 KB · Görüntüleme: 48
  • 66B3AA40-9B22-4572-9D7D-B5BA150FD3EC.png
    66B3AA40-9B22-4572-9D7D-B5BA150FD3EC.png
    465,3 KB · Görüntüleme: 48
Ben bu düzene uydum 3 günde hayatım değişti resmen
Bi tanesi meme desteği ile uyuyor
Onu da parmak ya da emziğe alıştırısam işi çözerim sanırım
Uykuyu düzene sontuktan sonra da gece emzirmesini kesip kesmemeyi düşünücem
Ama sanırım keserim uyku uyumak bunları emzirmekten daha ağur basıyor 😈
2 uykuya geçtiniz mi? Biz 3 uykudayız ve sabah uykularını 30dk üstüne çıkarmıyorlar. Bi de 6.30da uyanınca 9.30 a kadar dayanabiliyorlar mı?

Peki bu eğitimden önce mi oldu, eğitimden sonra mı? Bi de tam olarak kaçıncı ayda vermiş oldun eğitimi? Düzeltilmiş ay olarak yani.
Egitimden sonra oldu canım
Öncesinde dediğin gibi yarim saatlik kısa uykular vardı hep
Zaten o yüzden çıldırıp ertesi gün uyku eğitimine başladım
Düzeltilmiş 6 ay 27 günlüklermis başladığımda

2 uykuya geçtiniz mi? Biz 3 uykudayız ve sabah uykularını 30dk üstüne çıkarmıyorlar. Bi de 6.30da uyanınca 9.30 a kadar dayanabiliyorlar mı?
Benimkiler dayanamıyor erken yatırıyorum yaklaşık yarım saat
Sabah uykusundan en geç 10.30da uyandırıp 12.30da öğle uykusuna yatırıyorum
Ondan da 14.00-14.30 arası kalkıyorlar asıl sorun bundan sonrası zaten
Asla akşam 7ye kadar durmuyorlar
Danışmanla görüştüm 2 uyku dönemine uyum sağlayama kadar 18.00-18.30 arası yatirabilirsin dedi
Benim de işime geliyor açıkçası erken yatmaları

Benimkiler dayanamıyor erken yatırıyorum yaklaşık yarım saat
Sabah uykusundan en geç 10.30da uyandırıp 12.30da öğle uykusuna yatırıyorum
Ondan da 14.00-14.30 arası kalkıyorlar asıl sorun bundan sonrası zaten
Asla akşam 7ye kadar durmuyorlar
Danışmanla görüştüm 2 uyku dönemine uyum sağlayama kadar 18.00-18.30 arası yatirabilirsin dedi
Benim de işime geliyor açıkçası erken yatmaları
Maşallah 🧿 sabah kaçta uyanıyorlar? Onu da yaz da tam olsun 😁

Maşallah 🧿 sabah kaçta uyanıyorlar? Onu da yaz da tam olsun 😁
6-6.30 arası 🙈
Şimdi ben anlatıyorum sabaha kadar deliksiz uyuyorlar sanma🤣
Dün birer kez kalktılar mama için gündüz sağlam yememişlerdi mecbur verdim
Gündüz uykuları da kesintisiz değil
Biri hala yarim saat sonra uyanıyor almıyorum
1-2 dakika ağlayıp alınmayınca geri uyuyor öyle uzatıyoruz uykuları.
Ama kafam rahat en az kaç saat uyumaları gerektiği belli olunca daha erken uyanıp ağlasalar da almıyorum

6-6.30 arası 🙈
Şimdi ben anlatıyorum sabaha kadar deliksiz uyuyorlar sanma🤣
Dün birer kez kalktılar mama için gündüz sağlam yememişlerdi mecbur verdim
Gündüz uykuları da kesintisiz değil
Biri hala yarim saat sonra uyanıyor almıyorum
1-2 dakika ağlayıp alınmayınca geri uyuyor öyle uzatıyoruz uykuları.
Ama kafam rahat en az kaç saat uyumaları gerektiği belli olunca daha erken uyanıp ağlasalar da almıyorum
Ay maşallah 🧿 kız 1-2 dk ne 😅 10dk sallıyorum geri uyusunlar diye 😂 sen yazınca çok özendim ama şu ağlatma kısmına hüç gelemiyorum ya 😞 bazen tükenip bırakıyorum ağlayın diye 5 dk bile dayanamıyorum 😒alıyorum kucağa.

Ay maşallah 🧿 kız 1-2 dk ne 😅 10dk sallıyorum geri uyusunlar diye 😂 sen yazınca çok özendim ama şu ağlatma kısmına hüç gelemiyorum ya 😞 bazen tükenip bırakıyorum ağlayın diye 5 dk bile dayanamıyorum 😒alıyorum kucağa.
Sallarlarken agliyorlar mı peki?

Bende senin gibi düşünüyordum. Hatta aglatanlari da çok kinadım. Ama gerçekten bir süre sonra insan çok yıpranıyor. Hani ilk zamanlar eyvallah deyip sabrediyosun. Ama git gide insan sağlıklı kalamiyor. Ben noskingle son mesajlaşmamizdan sonra hiç sallamadim. Beşiklerin sallama aparatlarini çıkardım. Kızım da baya oturttuk. Sallama bittikten sonra uyku süreleri uzadı ve iki uykuya indik. Ama bizim saatlerimiz düzensiz tabi ki. Şimdi yeni uyudular. Kızım hık mık etti uyudu. Oglum o kadar uykusu olmasına rağmen direndi. Pış pış pat pat öyle uyuyor şuan. Ama en azından biri çıktı aradan. Oğlum temas istiyor. Son zamanlarda sürekli kucağımda uyuyordu. Hala direniyor mesela. Gece 3 saate yakın ayaktaydim. Bakalım galip kim olacak. Kızımı alıştırmam derken oğlum alışmadi. He birde gündüz benimkiler pek su içmiyor. Gece çok aglarlarsa su veriyorum. Kızım geceleri bir kere uyanıyor. Oğlum da eskisi gibi değil. İnşallah halledecez onu da

Düzen şart ya uyku eğitimi olmasa bile
Yemek oyun saatleri bile düzenli olsa kar.
Nasıl geçti gece?
Gece iyi sayılır diyebilirim . Sadece bir kez salladım beşiği o da uyku hali ve alışkanlıktan dolayı sanırım 😂ama hemen bıraktım. Müzik açtım biraz sonra tekrar uyudular . Sevdim ben bu düzeni sabahta çok güzel uyudular . Sanki uyku saatleride uzadı . Yarım saat uyuyan çocuk 2 saat uyudu bu yöntemle 😂😂Ben bu kadar kolay olacağını bilseydim çok daha önce başlardım . Ne öyle salla salla yarım saat . Şimdi çok kolay at beşiğine aç müziği ohhhh misss

Yok kuzum ne mümkün asla almıyor
Emzik ya da parmak emmeye alıştırmanın püf noktaları varmı ?
Ya parmak emme hiç güzel bir şey değil sakın isteme çok geç yaşlara kadar bırakmıyorlar çocuklar ve de emilen parmak inceliyor bir müddet sonra . Benim halamın çocukları parmak emerdi 12 13 yaşlarına kadar da emdiler ve o parmaklar diğerlerine göre çok ince kalmıştı . Sakın derim. Emziği en başta tutmayan bebek sonradan da istemiyor . Onu da verme artık bence . Benim kızlarda emziğe alıştılar başlarda biri artık istemiyor ama diğeri emiyor sadece uykuda . Onu da yavaş yavaş bıraktıracağım inş

Gece iyi sayılır diyebilirim . Sadece bir kez salladım beşiği o da uyku hali ve alışkanlıktan dolayı sanırım 😂ama hemen bıraktım. Müzik açtım biraz sonra tekrar uyudular . Sevdim ben bu düzeni sabahta çok güzel uyudular . Sanki uyku saatleride uzadı . Yarım saat uyuyan çocuk 2 saat uyudu bu yöntemle 😂😂Ben bu kadar kolay olacağını bilseydim çok daha önce başlardım . Ne öyle salla salla yarım saat . Şimdi çok kolay at beşiğine aç müziği ohhhh misss
Gece uykuları çok çabuk düzene oturuyor avatarım
Gündüz uykuları birkaç haftayı bulur dediler ama bizde o da cabuk oturdu
Vallahi çok sevindim ya inşallah daim olur😍
Bu arada hastalık durumunda kucakta sallayarak uyutmaya izin var ama iyileşir iyileşmez geri düzene devam ediliyor
Aynı şey ev dışındaki uykular için de geçerli
Tatile misafirliğe falan gidince sallayarak uyutabilirsin ama eve döndüğünüz an geri düzene devam edecekler

Selam kızlar nasılsınız? Valla ben ancak bebelere yetmeye çalışıyorum o da yarım yamalak giremiyorum sayfaya. Nosking Nosking bana da atar mısın notlarını? Kızlar bir de benim huzursuz olan bebem kafasını sağa sola çevirip duruyor ara ara. Video çekip doktoruna atacağım ama bu durumu yaşayan var mı ? Kulağımı ağrıyor dedim ama dokununca tepki vermiyor kulağa. Kaşınıyor mu kafası neden yapıyor anlamadım 🙄

Selam kızlar nasılsınız? Valla ben ancak bebelere yetmeye çalışıyorum o da yarım yamalak giremiyorum sayfaya. Nosking Nosking bana da atar mısın notlarını? Kızlar bir de benim huzursuz olan bebem kafasını sağa sola çevirip duruyor ara ara. Video çekip doktoruna atacağım ama bu durumu yaşayan var mı ? Kulağımı ağrıyor dedim ama dokununca tepki vermiyor kulağa. Kaşınıyor mu kafası neden yapıyor anlamadım 🙄
Ne notu banada at nosss

Gece uykuları çok çabuk düzene oturuyor avatarım
Gündüz uykuları birkaç haftayı bulur dediler ama bizde o da cabuk oturdu
Vallahi çok sevindim ya inşallah daim olur😍
Bu arada hastalık durumunda kucakta sallayarak uyutmaya izin var ama iyileşir iyileşmez geri düzene devam ediliyor
Aynı şey ev dışındaki uykular için de geçerli
Tatile misafirliğe falan gidince sallayarak uyutabilirsin ama eve döndüğünüz an geri düzene devam edecekler
Tamda onu soracaktım ev dışında bu uyku düzeni nasıl olacak diye sağol onu da söylemişsin 😘Ben daim olacağına inanıtorum

X