- 19 Ocak 2017
- 6.972
- 20.230
- 37
- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.521
Benım yaşadığımdan daha kötüsünü kimse yaşamamıştır. Ana denen şahsa gel benım cocuguma bak demedım. Ben dikişli Olcam bana bak dedım sadece iyileşene kadar. Hadı bana bakmayıda bırak 1 tane kazan corba kaynat ana dedim. Hastanedeyiz ben 4 gün kaldım. O şahısta 4 gün kaldı benle 5.gün eve gectik. Bu arada Cocuklarıma ben bakıyorum. Hastanede hep yattı. Nerdeyse ben ona baktım. Vicdanım el vermedı cebıne harclıkta koydum bi ihtiyacını karşılarsın diye. 8. Gün kocam cagırıyor dedi çekti gitti. Gidiş o gidiş. Cocuklarımı bir daha görmeye gelmedı. Takısını takmadı. Kocası geldı sözde baba. Ben bebek göremem dedi evimde 1 kere bile yüzlerine bakmadı çekti gitti. Benı sildiler engellediler telde. Aradım bana küfür etti. Kocamada etti. Ben 1 tane saygısızlık etmedim onlara. Benım sütüm ayaklarıma kadar akardı. Üstüm ıslanırdı. Ama bana o kadar cok sey yaşattı Kı hiç sucum yokken stresten sütüm gittikçe azaldı ve bitti. El kapısında rezil etti beni. Hamıle ıken bile canının istedigi bir sey var mı diye 1 kere bile sormadı. Nasıl bakacaksın karnında 1 tanesi ölsün dedı. Hayırlı olsun evladım bile demedı. Bu laflara ragmen anadır atadır dedım sustum genede aradım. Ama olmadı olmadı bu kadarda evlat düşmanı olunmaz ki. Benım artık bi annem yok. Af dilemez zaten affetmemde sildim gitti o kadını.
Hemşerim senide çok üzmüşler vallaha bizim bizden başka kimsemiz yok demek ki. Allah kimsenin eline koymasın hiçbirinizi. Evinde mutlu ol, eşinden çocuklarından yüzün gülsün inşallah