- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.421
Ya şey diyecegim kizlar ben benim kuzulara makarna veriyorum patates kizartmasi bulgur pilavi yayla corbasi taneli ekmek içi ben gibi yediren var mi
Yiyorsalar ne güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya şey diyecegim kizlar ben benim kuzulara makarna veriyorum patates kizartmasi bulgur pilavi yayla corbasi taneli ekmek içi ben gibi yediren var mi
Lustral 25 mg başla canım ben başladım 4 gündür farketti birazYorgunum mutsuzum nays
Bir sürü şey yapmam gerekiyor, bir sürü şey yapmak istiyorum ama hiçbir şey yapamıyorum
Bebekler uyuyunca sadece ek gıda hazırlayabiliyorum
Kendimi çok yordum hem fiziksel hem psikolojik
Benim gidişat hiç iyi değil
Sut sagmayi hic denemedim kuzum bi deneyeyim ama fazla cikicagini sanmiyorum anca yetiyor ikisinede birikmeden bosaltiyolar 4. Ayda vaslamanin fayydalrini yasiyom sanki kizAlıştırmışsın patatese ekmeğe içer mi mama sütünü sağıp verince içiyor mu? Dışarı çıkarken öyle yapsan?
Yiyorlar cnm diyorlar ya hep püre vermeyin sonra taneli yemekte zorlanirlar diye pureyi biraktim taneli yiyoruz bakalimYiyorsalar ne güzel
Tamam cnmBen 2 ay sonra yaparım onu. Şimdi bile blenderdan geçirmiyorum hiç Hep çatalla ezip pütürlü yediriyorum.
Tek sıkıntın kızartma vermemeye çalış fırında yap patatesi hafif yağlı. Kızartma bize bile zararlıyken onlara çok ağır.
Şu psikolojiyle kimsenin tribini çekemem bacımYardım edecek kimse yok mu
Senin çok iyi anlıyorum su ara bende yetemiyorum ev işi bebekler büyük çocuk derken çok zorlanıyorum. Birde şu lanet elktrik faturasindan dolayı 1 odaya tikilip kaldık . Havaların ısınmasını çok istiyorum.
Sana da bu dönemde yardımcı şart en azından neyi nasıl yapacağını söylersin yapar
Bu ne cesaret yiğidimAh ah hangimiz değiliz ki anamı evine yolladım 10 gün daha yok o yüzden ek gıdayı 10 gün daha erteledim allah kolaylık versin canım sana da
Ben bi parça dana antrikot verdimYa şey diyecegim kizlar ben benim kuzulara makarna veriyorum patates kizartmasi bulgur pilavi yayla corbasi taneli ekmek içi ben gibi yediren var mi
Bence benim değil çevremdeki herkesin psikolojisi bozuk lusinimLustral 25 mg başla canım ben başladım 4 gündür farketti biraz
Bu ayi bitirelim ete de baslayacagim noss yesinler herseyi maşallah kuzualraŞu psikolojiyle kimsenin tribini çekemem bacım
Burdakiler bi tuhaf söylene söylene iş yapıyorlar
Bu ne cesaret yiğidim
Ek gıda gözünü korkutmasın ya ilk zamanlar sebze haşlayıp ver yesin
Sonraları zor çeşitli beslenenler istiyorsun tarif araştırıyorsun hiçbirini beğenmeyip kendim uydurayım diyorsun sonuç çöpe gidiyor
Ben bi parça dana antrikot verdim
Biri etin bütün suyunu emdi
Diğeri beğenmedi attı
Bence benim değil çevremdeki herkesin psikolojisi bozuk lusinim
Çok bir şey yedikleri söylenemez canımBu ayi bitirelim ete de baslayacagim noss yesinler herseyi maşallah kuzualra
Bizimkilerde artık bıraktı mamayı canım . Sadece geceleri içiyorlar . Zaten bu yüzden ek gıdaya da hızla geçtik . Bıkıyorlar bir müddet sonra mamadan . Tabi ben senin gibi emxirmiyorum . Bazen çok iştahsız oldukları zaman yemek yemek istemiyorlar . O zamanlarda mamayı enjektörle veriyorum ama biraz koyu kıvamlı yapıyorum . Yani birebir ölçekli değilde 2 cc ye 5 ölçek katıyorum . Sende dene bir istersenBenim ufakliklardan bir tanesi mama icmiyor kizlar yaa emiyor ikiside ama biri mama verincede iciyor ama digeri illa emecek cok guzel emmek istemesi ama zorunlu olarak disari cikmam buyuk oglumla ilgili islerim oluyor o sirada mama icsin istiyorum nafile aranizda var mi benim gibi bebesi mama icmeyen emmek isteyen
Ya ben de başlamak istiyorum lustrala da şu diş sıkma olayı varya ilaca ilk başladığımız zamanlarda ondan nefret ediyorum işte o yüzden erteliyorum hep . Bana 25 lik değil de 50 lik lazım sanırım ancak atlatırım heralde. Şu ara her şey çok üst üste geldi . Allah kötü insanları kahretsin diyorum başka da bir şey demiyorum . Kaynana değil kadın yılan sanki kızıda yavrusu . Zehirleri o kadar etkili ki panzehiri yok bunların . Muhatap olmuyorum görüşmüyorum yine de benimle uğraşmayı bırakmıyorlar . Ne istiyorlar anlamıyorum bunlar . Sebebini duysanız yok canım diyeceksiniz eminim . Geçen cuma bana geldiler kahvaltıya . Sözde kızları seveceklermiş. Neyse hazırladım iyi kötü bir şeyler . Yavru yılan kalktı evi gözetliyor her zamanki gibi morali bozuldu bi ara ama hiç oralı olmadım bulmuştur dedim kendince bir şey . Meğer verandada ki suları gazozları meyve sularını görmüş . Eşim çocuklar içeçek falan seviyorlar diye toptancıdan bir kaç koli almış . Ben eskisi gibi çıkamıyorum alışverişe o da biraz fazla almış . Neyse gittiler Allah’ın cezaları . Ha bir de robot süpürgeyi gördü . Çıkar çıkmaz diğer görümcemi arıyorlar ana kız . Vay işte şanslıymışım da kocam önümde pervaneymişte hak etmiyormuşum da cart curt.Tabi ben bunları bir kaç gün sonra duydum . Akşam eşim geldi yedik içtik hiç alakasız bir sebepten dolayı çok kötü tartıştık . Çekti gitti hiç yapmadığı bir şeydir aslında . Ben de biraz sonra peşinden gittim ofise . Tabi beni beklemiyordu orda çok şaşırdı . Yanında da arkadaşları vardı iyice birbirimize girdik anlayacağınız . Çok kızdı bana niye böyle bir şey yapıyorsun diye . Ben de sonradan çok pişman oldum ama olan olmuştu artık . Halen barışmadık bir haftadır . Bana göre haklı benim ona göre de o . Ya eşim biraz heyecanlı insandır hiç kısık sesle konuşmayı bilmez . Telefonla konuşurken çok yüksek sesle konuşuyor e kızlar da bu sese uyanıyorlar . Ben de dedim ki bir türlü öğrenemedin ses tonunu ayarlamayı . Konumuz da bu aslında . Tartışmadı başka yerlere gitti o bana ben ona uzadı da uzadı . Benimde bir kaç gün canım sıkkın olduğunu anladı diğer görümcem ( bu görümcemle aramız iyidir yılan olan değil ) sordu ne oldu diye ben de anlattım böyle böyle diye . İşte o zaman da anlattı annesi ile bacısının söylediklerini . Bana da bir daha onları evine kabul etme dedi . 2 gündür seni konuşup duruyorlar . Ya şimdi soruyorum kendi kendime ben zaten o insanlarla yolda en fazla 2 ya da 3 kere görüşüyorum Bayramlar da dahil . Artık nasıl uzak durabilirim ki . Hadi ben el kızıyım . Ya bu senin oğlun torunların niye istemezsin niye mutluluklarıyla mutsuz olursun . Şimdi kendileri de yapmasalar yaşamasalar anlayacağım. Yemin ederim ultra ultra lüks bir hayatları var . Anlatsam inanmazsınız. Yine de hep gözleri başkalarının hayatındadır . Derler ya horoz ölür gözü çöplükte kalır tam da öyleler . Bıktım artık bunlardan yemin ederim götüremiyorum artık . Ya benim boyum kadar çocuklarım var halen bırakmadılar yakamı . 21 yıldır bunların dedikodularından bıktım . Vallaha boşansam düğün ederler bunlar oh olsun derler . Anlamıyorum niye bu kadar kötü bu insanlar ….Bırakmıyorlar iki dirhem bir çekirdek olalım . Benim koca ayı da ilk adımı benden bekliyor özür dilemem için ama yapmayacağım . Ben senin deli anana manyak bacına tahammül etmişim neyine yetmiyor . Sen benden özür dile asıl . Yıllardır bizi çekiyorsun de gençliğin çocukluğun bizim önümüzde geçti helal et hakkını de . Neyse kızlar kusura bakmayın çok uzattım . Anlayacağınız ben de durumlar iyi değil . Kafam çok bozuk iyi bir kafa çekesim var ( şaka tabi )Lustral 25 mg başla canım ben başladım 4 gündür farketti biraz
Bi deneyeyim cnm blki ışe yarar tsk edeeimBizimkilerde artık bıraktı mamayı canım . Sadece geceleri içiyorlar . Zaten bu yüzden ek gıdaya da hızla geçtik . Bıkıyorlar bir müddet sonra mamadan . Tabi ben senin gibi emxirmiyorum . Bazen çok iştahsız oldukları zaman yemek yemek istemiyorlar . O zamanlarda mamayı enjektörle veriyorum ama biraz koyu kıvamlı yapıyorum . Yani birebir ölçekli değilde 2 cc ye 5 ölçek katıyorum . Sende dene bir istersen
Sıkma canını degmezdesem bunu zaten biliyorsun insan nasil teselli edecegini de bilemiyor aslinda ceviz kabuğunu doldurmayacak bi sebep nereleere gelmiş rabbim dili yilan kalbi fesat kin ve hasetle dolu insanlardan herbirimizin ailesini yuvasinj korusun ben benim kayinvalide görümce ile ipleri kesip attim 2 yil oldu cocuklarim oldu oglumun resmini ikizlerin resmini hâlâ paylasmadim butun akrabalarini da sildim rehberimden benim hic birseyimden haberleri olmasin diye bi sarki var ya hayatim boyle 10 numara forma giymem ama 10 numara keyfim meyfim faln diyo tam o benim modum ogluna gercek yüzlerini gosterdiler cunkü Hakkim helal degil.Ya ben de başlamak istiyorum lustrala da şu diş sıkma olayı varya ilaca ilk başladığımız zamanlarda ondan nefret ediyorum işte o yüzden erteliyorum hep . Bana 25 lik değil de 50 lik lazım sanırım ancak atlatırım heralde. Şu ara her şey çok üst üste geldi . Allah kötü insanları kahretsin diyorum başka da bir şey demiyorum . Kaynana değil kadın yılan sanki kızıda yavrusu . Zehirleri o kadar etkili ki panzehiri yok bunların . Muhatap olmuyorum görüşmüyorum yine de benimle uğraşmayı bırakmıyorlar . Ne istiyorlar anlamıyorum bunlar . Sebebini duysanız yok canım diyeceksiniz eminim . Geçen cuma bana geldiler kahvaltıya . Sözde kızları seveceklermiş. Neyse hazırladım iyi kötü bir şeyler . Yavru yılan kalktı evi gözetliyor her zamanki gibi morali bozuldu bi ara ama hiç oralı olmadım bulmuştur dedim kendince bir şey . Meğer verandada ki suları gazozları meyve sularını görmüş . Eşim çocuklar içeçek falan seviyorlar diye toptancıdan bir kaç koli almış . Ben eskisi gibi çıkamıyorum alışverişe o da biraz fazla almış . Neyse gittiler Allah’ın cezaları . Ha bir de robot süpürgeyi gördü . Çıkar çıkmaz diğer görümcemi arıyorlar ana kız . Vay işte şanslıymışım da kocam önümde pervaneymişte hak etmiyormuşum da cart curt.Tabi ben bunları bir kaç gün sonra duydum . Akşam eşim geldi yedik içtik hiç alakasız bir sebepten dolayı çok kötü tartıştık . Çekti gitti hiç yapmadığı bir şeydir aslında . Ben de biraz sonra peşinden gittim ofise . Tabi beni beklemiyordu orda çok şaşırdı . Yanında da arkadaşları vardı iyice birbirimize girdik anlayacağınız . Çok kızdı bana niye böyle bir şey yapıyorsun diye . Ben de sonradan çok pişman oldum ama olan olmuştu artık . Halen barışmadık bir haftadır . Bana göre haklı benim ona göre de o . Ya eşim biraz heyecanlı insandır hiç kısık sesle konuşmayı bilmez . Telefonla konuşurken çok yüksek sesle konuşuyor e kızlar da bu sese uyanıyorlar . Ben de dedim ki bir türlü öğrenemedin ses tonunu ayarlamayı . Konumuz da bu aslında . Tartışmadı başka yerlere gitti o bana ben ona uzadı da uzadı . Benimde bir kaç gün canım sıkkın olduğunu anladı diğer görümcem ( bu görümcemle aramız iyidir yılan olan değil ) sordu ne oldu diye ben de anlattım böyle böyle diye . İşte o zaman da anlattı annesi ile bacısının söylediklerini . Bana da bir daha onları evine kabul etme dedi . 2 gündür seni konuşup duruyorlar . Ya şimdi soruyorum kendi kendime ben zaten o insanlarla yolda en fazla 2 ya da 3 kere görüşüyorum Bayramlar da dahil . Artık nasıl uzak durabilirim ki . Hadi ben el kızıyım . Ya bu senin oğlun torunların niye istemezsin niye mutluluklarıyla mutsuz olursun . Şimdi kendileri de yapmasalar yaşamasalar anlayacağım. Yemin ederim ultra ultra lüks bir hayatları var . Anlatsam inanmazsınız. Yine de hep gözleri başkalarının hayatındadır . Derler ya horoz ölür gözü çöplükte kalır tam da öyleler . Bıktım artık bunlardan yemin ederim götüremiyorum artık . Ya benim boyum kadar çocuklarım var halen bırakmadılar yakamı . 21 yıldır bunların dedikodularından bıktım . Vallaha boşansam düğün ederler bunlar oh olsun derler . Anlamıyorum niye bu kadar kötü bu insanlar ….Bırakmıyorlar iki dirhem bir çekirdek olalım . Benim koca ayı da ilk adımı benden bekliyor özür dilemem için ama yapmayacağım . Ben senin deli anana manyak bacına tahammül etmişim neyine yetmiyor . Sen benden özür dile asıl . Yıllardır bizi çekiyorsun de gençliğin çocukluğun bizim önümüzde geçti helal et hakkını de . Neyse kızlar kusura bakmayın çok uzattım . Anlayacağınız ben de durumlar iyi değil . Kafam çok bozuk iyi bir kafa çekesim var ( şaka tabi )
Tarhana vermedim dahaÇok bir şey yedikleri söylenemez canım
Yoğurt muz tarhana üçgeninde gidip geliyoruz
Diğerleri geçici hevesler
Kuzum ben genelde püre yapıyorum, kombinasyonlu . Mesela dün havuç, patates, pirinç yaptım. Balkabağı, normal kabak oluyor bazen içinde bunların. Geçende de brokoli havuç karnıbahar. Yanina yoğurt veriyorum mutlaka. Bazen irmik koyuyorum, bazen pirinç. Bazen de sade veriyorum zeytinyağı ekleyip. Akşam yemeklerimiz böyle oldu. Ispanak , pırasa, kereviz aldım onları eklicem sırayla bu haftada.Tarhana vermedim daha
Bizimkilere değil ipleri koparmak ülkeyi de terk etsen gelir bulurlarSıkma canını degmezdesem bunu zaten biliyorsun insan nasil teselli edecegini de bilemiyor aslinda ceviz kabuğunu doldurmayacak bi sebep nereleere gelmiş rabbim dili yilan kalbi fesat kin ve hasetle dolu insanlardan herbirimizin ailesini yuvasinj korusun ben benim kayinvalide görümce ile ipleri kesip attim 2 yil oldu cocuklarim oldu oglumun resmini ikizlerin resmini hâlâ paylasmadim butun akrabalarini da sildim rehberimden benim hic birseyimden haberleri olmasin diye bi sarki var ya hayatim boyle 10 numara forma giymem ama 10 numara keyfim meyfim faln diyo tam o benim modum ogluna gercek yüzlerini gosterdiler cunkü Hakkim helal degil.
Ben de o hack olayından sonra kameradan vazgeçtim normal telsiz aldık biz ses geliyor sadece. Eskiden monitör mü varmış dedikKızlar aranızda çocuk odası için kamera alan var mı?
Hackleme olaylarını duyduktan sonra wi-fi bağlanan kameralardan iyice tırstım kendi monitörü olan bi kamera almak istiyorum
Tavsiyesi olan var mı?
Bi de ikisini aynı anda görebileceğim bi açı bulabilir miyim yoksa onu da mı iki tane alcaz?
Benim görmem de lazımBen de o hack olayından sonra kameradan vazgeçtim normal telsiz aldık biz ses geliyor sadece. Eskiden monitör mü varmış dedik
Senin aklına geldiğim kadar annemin aklına gelmiyorum nays teşekkür ederim beni merak ettiğin için, iyi geldi