- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.341
Teşekkurler canım bakıyorum hemenRegen_ canim böyle bir liste var aldığım kitapta. Başlangıçta böyle başladım, şimdi kombinasyonlarla devam edEki Görüntüle 3011083 iyorum..
+1 takipteyimKızlar bu emzik problemini napıcaz?
Cidden artık zamk alıp ağızlarına yapıştırasım geliyor. Elleri sürekli emziğe gidiyor.
Uykuya dalmaları ayrı problem oluyor (uyumayayım diye emziği eliyle çıkartıyorlar defalarca defalarca) , uykusunun arasında çıkarıp kendilerini uyandırmaları ayrı problem
Ne zaman kendileri bulup ağızlarına koyabilecekler bunu. Gerçi şimdilik çıkarıp ağlamaları bitse yeter
Not: Kundağa katiyen izin vermiyorlar. Bir kez denedim Rusya-Ukrayna savaşı bizim evde başladı
Her seferinde emzik halayı varKızlar bu emzik problemini napıcaz?
Cidden artık zamk alıp ağızlarına yapıştırasım geliyor. Elleri sürekli emziğe gidiyor.
Uykuya dalmaları ayrı problem oluyor (uyumayayım diye emziği eliyle çıkartıyorlar defalarca defalarca) , uykusunun arasında çıkarıp kendilerini uyandırmaları ayrı problem
Ne zaman kendileri bulup ağızlarına koyabilecekler bunu. Gerçi şimdilik çıkarıp ağlamaları bitse yeter
Not: Kundağa katiyen izin vermiyorlar. Bir kez denedim Rusya-Ukrayna savaşı bizim evde başladı
Bizimkiler de aynı, bu ayin özelliği bu demek ki, dediğin gibi tutabiliyorsam bu emziği neden tutmayayımHer seferinde emzik halayı varbence açıklaması şu: tutuyorum tutabiliyorum çünkü neden tutmayayım alın size anlık Eki Görüntüle 3011143
Her seferinde emzik halayı varbence açıklaması şu: tutuyorum tutabiliyorum çünkü neden tutmayayım alın size anlık Eki Görüntüle 3011143
Bizimde böyle bir de emziğin kenarını ağzına sokup diş kaşıyor .Her seferinde emzik halayı varbence açıklaması şu: tutuyorum tutabiliyorum çünkü neden tutmayayım alın size anlık Eki Görüntüle 3011143
Ay parmak da emiyorlar ya, hatta memeyi çıkarıp parmak emiyor biri. Gece de uyanınca kendini sakinleştirmek için emiyor ama inşallah geçicidir parmakl emmeyi bıraktırmak emzik bıraktırmaktan çok daha zorYine böyle çıkarmasına saygı duyarımÇünkü çıkarmasada düşürmesi kolay Benimkilere ben hala maske ipiyle tutturuyorum ona rağmen emzik krizimiz var Emziksizde uyumuyorlar Sürekli bir kısır döngü
Keşke diyorum anaları gibi parmak emselerdi en azından kendi kendilerini sustururlardı
Taze fasulye yi de pure haline mi getireceğiz nasıl olacak?Regen_ canim böyle bir liste var aldığım kitapta. Başlangıçta böyle başladım, şimdi kombinasyonlarla devam edEki Görüntüle 3011083 iyorum..
Bizimde bazen yumruğunu bazen birkaç parmak da emiyor.Çok salya üretiyor diye su içirmek istiyor eşim.Ay parmak da emiyorlar ya, hatta memeyi çıkarıp parmak emiyor biri. Gece de uyanınca kendini sakinleştirmek için emiyor ama inşallah geçicidir parmakl emmeyi bıraktırmak emzik bıraktırmaktan çok daha zor
Bizimde böyle bir de emziğin kenarını ağzına sokup diş kaşıyor .
Kenarı olsa iyiSizde hiç bilmiyorsunuz emzik aslında böyle emilir
Ay parmak da emiyorlar ya, hatta memeyi çıkarıp parmak emiyor biri. Gece de uyanınca kendini sakinleştirmek için emiyor ama inşallah geçicidir parmakl emmeyi bıraktırmak emzik bıraktırmaktan çok daha zor
hepsini mi sokmuş.Neyin içinde anakucaği mi yurutec mi oyuncaklı ?
Nasıl mutlu mu yurutecte bir yere gidebiliyor mu sadece oturuyor mu? Bu aralar pek yatmak istemiyorlar o yuzden mi koydun?Hepsini sokuyor manyakÇevirip tersini emmekte hobilerimiz arasında tabi
Yürüteçte oturuyor
Nasıl mutlu mu yurutecte bir yere gidebiliyor mu sadece oturuyor mu? Bu aralar pek yatmak istemiyorlar o yuzden mi koydun?
Hahah bizimkiler de sizden öğrenmiş demek aynı böyle evirip çevirip her açıdan emiyorlar. Dişleri kaşınıyor acayip.Kenarı olsa iyiSizde hiç bilmiyorsunuz emzik aslında böyle emilir
Hahah bizimkiler de sizden öğrenmiş demek aynı böyle evirip çevirip her açıdan emiyorlar. Dişleri kaşınıyor acayip.
Al benden de o kadar. Bi emzik bir de anne baba eliDişleri için dünyanın kaşıyıcısını aldım bunun kadar tatlı gelmiyor
Bizde de durum aynı hatta anne baba kol bilekde dahilAl benden de o kadar. Bi emzik bir de anne baba eli