2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

+1 takipteyim

Her seferinde emzik halayı var bence açıklaması şu: tutuyorum tutabiliyorum çünkü neden tutmayayım alın size anlık

Her seferinde emzik halayı var bence açıklaması şu: tutuyorum tutabiliyorum çünkü neden tutmayayım alın size anlık Eki Görüntüle 3011143

Yine böyle çıkarmasına saygı duyarım Çünkü çıkarmasada düşürmesi kolay Benimkilere ben hala maske ipiyle tutturuyorum ona rağmen emzik krizimiz var Emziksizde uyumuyorlar Sürekli bir kısır döngü
Keşke diyorum anaları gibi parmak emselerdi en azından kendi kendilerini sustururlardı

Ay parmak da emiyorlar ya, hatta memeyi çıkarıp parmak emiyor biri. Gece de uyanınca kendini sakinleştirmek için emiyor ama inşallah geçicidir parmakl emmeyi bıraktırmak emzik bıraktırmaktan çok daha zor

Ay parmak da emiyorlar ya, hatta memeyi çıkarıp parmak emiyor biri. Gece de uyanınca kendini sakinleştirmek için emiyor ama inşallah geçicidir parmakl emmeyi bıraktırmak emzik bıraktırmaktan çok daha zor
Bizimde bazen yumruğunu bazen birkaç parmak da emiyor.Çok salya üretiyor diye su içirmek istiyor eşim.

Eklentiler

• IMG_20220222_095501.jpg
    92,7 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20220222_095509.jpg
    98,9 KB · Görüntüleme: 43

Nihayetinde bırakılıyor ama şimdi bu çektiğimizi hiç yaşamazdık ne güzel

Nasıl mutlu mu yurutecte bir yere gidebiliyor mu sadece oturuyor mu? Bu aralar pek yatmak istemiyorlar o yuzden mi koydun?

Benimkiler 3.ayda yatmak istememeye başladılar o zaman destekli oturttum ondanda bıkıp beni dik ayakta tut istediler Kendileri yönlendirdi yani. Nihayetinde yürüteç şart oldu. Oğlum bildiğin evi dört dönüyor ama kızın hala niyeti yok sadece geri geri sinirlendiğinde gidiyor Çözecek diye bekliyoruz şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…