- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.321
Maşallah kuzularaBiz geldiiiikSerbest serseri ile bir pammuk premses getirdim size
Maşallah kuzularane tatlı olmussunuz yavrulara siz yaa serserinin kotunu yirimm ve prensesin elbisesi cok yakismis
Kızlar günaydın bende ikiz annesiyim 28 haftalık doktor rahim uzunluğu 30 dedi ama çok rahat davrandı ama ben ister istemez korkuyorum bu değerle 36 haftaları görebilir miyim aranızda benim gibi olan varmı ?
Kızlar bizimde yavaştan cenemiz açılmaya başladı. Oğlum acıktıgında mama diyor. Anne baba arada dede. Kızım da genel olarak dede diyor araya anne karıştırıyor bazençok güzeller ya
dünden beri okadar moralim bozukki 23 tem sonra geri uzadımı gerçekten moral oldunuz bana bugün son iş günüm yatışa geçicwm artık inşallah benimde uzar bende o haftaları görürüm30 kötü bir rahim uzunluğu değil. Genelde 34 civarıydı benim. Bi ara 23'e bile düşmüştü sonra dinlenmeye geri uzadı. 37+5'te doğum yaptım. İçiniz rahat etmiyorsa yatın sürekli. Ve progestanınızı düzenli tam saatinde kullanın.
dünden beri okadar moralim bozukki 23 tem sonra geri uzadımı gerçekten moral oldunuz bana bugün son iş günüm yatışa geçicwm artık inşallah benimde uzar bende o haftaları görürüm
Kafama sıkıcam o kurşunu böyle giderseGecmis olsun kuzum artik sart oldu gruba kursun dökturelim ya
Kevgire döndüm hemşom :)Hemşom nereye gittin kaptın acaba
Suriyeli hastalığı o geldiklerinde beri dolanıyor ülkedeİlk geldiklerinde bizim çocuklar küçüktü parktan almışlardı hepimiz kaşınmaktan bitap düşmüştük Yapacağın şeyi yapıyorsun zaten hijyen birde kaşımıyacaksın tabi ne kadar zor olsada
Anca böyle tatlı oluyorlar zaten teyzesiYemek yememe uyumama ile pek bir acılar normalde
Gelmez miyiz yaKafama sıkıcam o kurşunu böyle giderse
Dertler combo yapmış geliyo üst üste
Bence nazara gelşyoruz ikiz anaları olarak
Başka bi açıklama yok
Ayyy canım çok geçmiş olsun . Ben o derdi bilirim. Eşim bundan 2 sene önce eşim oldu hiç bir ilaç fayda etmedi . Ara ara geçip tekrar başladı. Ama ev halkından da hiç birimize geçmedi . En son bir ilaç kullandı çok igrenç kokan bir şeydi ondan sonra geçti . Halen duruyor saklıyorum ne olur ne olmaz diye . Sirke falan da denedik olmuyor hiç bir şey . Bi doktora git derimBeterin beteri var bacılarım :)
Yine de allah dermansız dert vermesin tabiki
UYUZ OLDUM
bebelere henüz bulaş olmadı
Allah koruyo galiba
Nevresim çamaşır yıkamaktan anam ağladı
Varsa bi öneri alırım
Kevgire döndüm hemşom :)
Totom göbeğim delik deşik yara oldu
Öpücük de baya iyi. Benim kız da salonda yurutecte cık cık cık diye geziyor. Keşke hep tatlı olsalar yaa. Söyleyim bence en zor dönem üst dişlerin çıkma dönemiİşte beklediğimmm onlarBenimkiler bir öpücük atıyorlarda çıldırıyorum. Birde konuşsalar elimde kalırlar herhalde
Öpücük de baya iyi. Benim kız da salonda yurutecte cık cık cık diye geziyor. Keşke hep tatlı olsalar yaa. Söyleyim bence en zor dönem üst dişlerin çıkma dönemiher gece ama her gece ayaktayız
İnşallah anasına çeker o vakitDaha alt gelmedi üste çok varOnu o zaman düşünürüz İnşallah analarına çekerlerse 1 yaşında çıkarırlar ilk dişi
İnşallah anasına çeker o vakitama sonuçta bir şekilde o dönem gelecek