2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar günaydın bende ikiz annesiyim 28 haftalık doktor rahim uzunluğu 30 dedi ama çok rahat davrandı ama ben ister istemez korkuyorum bu değerle 36 haftaları görebilir miyim aranızda benim gibi olan varmı ?

Kızlar günaydın bende ikiz annesiyim 28 haftalık doktor rahim uzunluğu 30 dedi ama çok rahat davrandı ama ben ister istemez korkuyorum bu değerle 36 haftaları görebilir miyim aranızda benim gibi olan varmı ?

30 kötü bir rahim uzunluğu değil. Genelde 34 civarıydı benim. Bi ara 23'e bile düşmüştü sonra dinlenmeye geri uzadı. 37+5'te doğum yaptım. İçiniz rahat etmiyorsa yatın sürekli. Ve progestanınızı düzenli tam saatinde kullanın.

Kızlar bizimde yavaştan cenemiz açılmaya başladı. Oğlum acıktıgında mama diyor. Anne baba arada dede. Kızım da genel olarak dede diyor araya anne karıştırıyor bazen çok güzeller ya

Kızlar bizimde yavaştan cenemiz açılmaya başladı. Oğlum acıktıgında mama diyor. Anne baba arada dede. Kızım da genel olarak dede diyor araya anne karıştırıyor bazen çok güzeller ya

İşte beklediğimmm onlar Benimkiler bir öpücük atıyorlarda çıldırıyorum. Birde konuşsalar elimde kalırlar herhalde

dünden beri okadar moralim bozukki 23 tem sonra geri uzadımı gerçekten moral oldunuz bana bugün son iş günüm yatışa geçicwm artık inşallah benimde uzar bende o haftaları görürüm

dünden beri okadar moralim bozukki 23 tem sonra geri uzadımı gerçekten moral oldunuz bana bugün son iş günüm yatışa geçicwm artık inşallah benimde uzar bende o haftaları görürüm

İkizlerde olabilecek bir durum rahim kısalması sonuçta 2 bebek taşıyor rahim. Ama dediğim gibi sizinki zaten kısa değil normal. O yüzden doktor önemsiz görmüş. İnternette yazan 40'lar tekil gebelikler genelde. Onu baz alamazsınız o yüzden.

Kevgire döndüm hemşom :)
Totom göbeğim delik deşik yara oldu

Kafama sıkıcam o kurşunu böyle giderse

Dertler combo yapmış geliyo üst üste

Bence nazara gelşyoruz ikiz anaları olarak
Başka bi açıklama yok
Gelmez miyiz ya bir hava aldirayim diye disari cıkıyorum 80 lik nine önümüzü kesip bebelere bakmaya calısıyor napcan teyze bakip hey Allahım dedim. Bir ayagı cukurda hala meraklı . Duraktakiler, yoldan gecenler herkesin dikkatini cekiyoruz isimiz zor

Beterin beteri var bacılarım :)
Yine de allah dermansız dert vermesin tabiki

UYUZ OLDUM

bebelere henüz bulaş olmadı
Allah koruyo galiba

Nevresim çamaşır yıkamaktan anam ağladı

Varsa bi öneri alırım
Ayyy canım çok geçmiş olsun . Ben o derdi bilirim. Eşim bundan 2 sene önce eşim oldu hiç bir ilaç fayda etmedi . Ara ara geçip tekrar başladı. Ama ev halkından da hiç birimize geçmedi . En son bir ilaç kullandı çok igrenç kokan bir şeydi ondan sonra geçti . Halen duruyor saklıyorum ne olur ne olmaz diye . Sirke falan da denedik olmuyor hiç bir şey . Bi doktora git derim

İşte beklediğimmm onlar Benimkiler bir öpücük atıyorlarda çıldırıyorum. Birde konuşsalar elimde kalırlar herhalde
Öpücük de baya iyi. Benim kız da salonda yurutecte cık cık cık diye geziyor. Keşke hep tatlı olsalar yaa. Söyleyim bence en zor dönem üst dişlerin çıkma dönemi her gece ama her gece ayaktayız

Öpücük de baya iyi. Benim kız da salonda yurutecte cık cık cık diye geziyor. Keşke hep tatlı olsalar yaa. Söyleyim bence en zor dönem üst dişlerin çıkma dönemi her gece ama her gece ayaktayız

Daha alt gelmedi üste çok var Onu o zaman düşünürüz İnşallah analarına çekerlerse 1 yaşında çıkarırlar ilk dişi

Kızlar bu emzik problemini napıcaz?

Cidden artık zamk alıp ağızlarına yapıştırasım geliyor. Elleri sürekli emziğe gidiyor.

Uykuya dalmaları ayrı problem oluyor (uyumayayım diye emziği eliyle çıkartıyorlar defalarca defalarca) , uykusunun arasında çıkarıp kendilerini uyandırmaları ayrı problem

Ne zaman kendileri bulup ağızlarına koyabilecekler bunu. Gerçi şimdilik çıkarıp ağlamaları bitse yeter

Not: Kundağa katiyen izin vermiyorlar. Bir kez denedim Rusya-Ukrayna savaşı bizim evde başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…