- 22 Aralık 2020
- 2.701
- 5.908
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.301
Bence de dişten sıkıntı. Deli gibi hırsla kaşıyorlar. Elimi yakaladılar mı affetmiyorlarDişler çok fena yapıyor kuzum, bizim de bazen dişleri vuruyor geceleri uyumuyorlar . Zaten ne olduysa bana da o dış çıkarma zamanı oldu . S8nav bi yandan diş huzursuzluğu bi yandan, tansiyon fırlamış gözümden oldum. Aman dikkat edin kendinize.
Akar vallaniceee bu oğlanlar gecelere akarlar benden söylemesi ohh bide banyolar yapılmıs
Canısı zaten her halükarda 1 yaşına kadar ana besin anne sütü ya da mama. Adı üstünde ek gıdaMi-Ok Yun kizlar benim zaten umudum yok ek gidadan mamaya aynen devam edicem istahsiz benim kizim oglanda mamadan sonra yadirgar gibi geliyor ama bakalim insallah dusuncelerimin tersi cıkarc
Nice ben istiyorum ki direkt corba kebap doner pilav bunlara gecelimBence de dişten sıkıntı. Deli gibi hırsla kaşıyorlar. Elimi yakaladılar mı affetmiyorlar
Akar valla
Canısı zaten her halükarda 1 yaşına kadar ana besin anne sütü ya da mama. Adı üstünde ek gıda
Sen de haklısın be regomNice ben istiyorum ki direkt corba kebap doner pilav bunlara gecelimçocuklarada eziyet bizede
Sen de haklısın be regom
Hiç takip etmemi soymediler sanırım sebebini öğrendikten sonra bazı yerlere yönlendirecek. Doktora nasıl ulaşabilirim onu da bilmiyorum. Gözün haricinde kendimi kötü hissetmiyorum ama bakalım belki kardiyolojiye yönlendirir. Özeldeki doktor kardiyolojiye görünmemi de söylemişti.Simdi nasilsin peki kuzum tansiyonunu surrkli takip ediyor musun. Esime soyledim kan sulandirici verirler dedi anjiyoya kadar öyle bir onlem mi alsa doktorun acaba
Kuuzm sen sadece taDima başka şimdi, 6 ay dolunca normal yedirmeye başlarsın, benim tarımlar bitti, ben her gün sabah 1 yumurta sarısı, lor ya da labne peyniri , yulaf (bazen labne koyunca koymuyorum , bazen de kendi mamalarından 30 ml yapıp ekliyorum. ) biraz muz, bugün 1 er çay kaşığı pekmez koydum. Her sabah böyle veriyorum . Öğlen de elma armut rendesi yapıyorum cam rendede , muhallebi yapıyorum bi de pirinç unu ya da tam buğday unuyla . Içine biraz da kaşık mamalardan koyuyorum . Bunu çok seviyor ikisi de. Akşam da sebze püresi. Ya da tarhana corbasi ve ya yogurtcorbasi veriyorum . Şimdilik böyle bakalım.Nice ben istiyorum ki direkt corba kebap doner pilav bunlara gecelimçocuklarada eziyet bizede
Dişler çok fena yapıyor kuzum, bizim de bazen dişleri vuruyor geceleri uyumuyorlar . Zaten ne olduysa bana da o dış çıkarma zamanı oldu . S8nav bi yandan diş huzursuzluğu bi yandan, tansiyon fırlamış gözümden oldum. Aman dikkat edin kendinize.
Kardiyolojide baslarlar zaten sadece gözümde rahatsızlık diyip erteleme sakın canım.Kuuzm sen sadece taDima başka şimdi, 6 ay dolunca normal yedirmeye başlarsın, benim tarımlar bitti, ben her gün sabah 1 yumurta sarısı, lor ya da labne peyniri , yulaf (bazen labne koyunca koymuyorum , bazen de kendi mamalarından 30 ml yapıp ekliyorum. ) biraz muz, bugün 1 er çay kaşığı pekmez koydum. Her sabah böyle veriyorum . Öğlen de elma armut rendesi yapıyorum cam rendede , muhallebi yapıyorum bi de pirinç unu ya da tam buğday unuyla . Içine biraz da kaşık mamalardan koyuyorum . Bunu çok seviyor ikisi de. Akşam da sebze püresi. Ya da tarhana corbasi ve ya yogurtcorbasi veriyorum . Şimdilik böyle bakalım.
Böyle bir liste var canım fikir için istersen. Blwciler 6 ayı tam doldurmak gerektiğini söyledikleri için 6 ay ile başlıyor liste.Kardiyolojide baslarlar zaten sadece gözümde rahatsızlık diyip erteleme sakın canım.
Baslayayım o zaman. Doktorda bisi demedi 6. Ay diyip duruyor. Peki tadımda ilk neleri tattirdin onunda bir siralamasi var mi
Mama istahiyla ek gida farkli oluyor ama olcut olmuyor insallah istahli bebekler olsunlarMi-Ok Yun kizlar benim zaten umudum yok ek gidadan mamaya aynen devam edicem istahsiz benim kizim oglanda mamadan sonra yadirgar gibi geliyor ama bakalim insallah dusuncelerimin tersi cıkarc
Evet teyzesi cok sukur cok tesekkur ederim aminMasalım şimdi altta görünce dank ettiSiz artık 1 yaşındasınız Rabbim uzun ömürler versin kuzulara Nice yaşlarını görelim
Amin amin inşallah geçer canim .Geçmiş olsun kuzum insallah çabucak atlatir sağlığına kavusursun
Yok erteler miyim , çok üzülüyorum gerçekten, bakalım çarşambayı zor bekliycem. Durumum hiç iyi değil, bir gözüm çok bulanık , o kadar dengemi bozuyor ki .Kardiyolojide baslarlar zaten sadece gözümde rahatsızlık diyip erteleme sakın canım.
Baslayayım o zaman. Doktorda bisi demedi 6. Ay diyip duruyor. Peki tadımda ilk neleri tattirdin onunda bir siralamasi var mi
Kuzum çok üzme kendini , bak ben kendime yaptım. Aşırı stres sıkıntı yüzünden gözümden oldumGaliba depresyondayim . Şu bir kaç gündür çok mutsuzum üstüne de yorgunluk mahvetti beni .
Sorunlar bitmiyor bitmediği gibi de üzerine yenisi ekleniyor .
Bu bebeler neden böyle huy değiştirdi ya ne güzel yuvarlanıp buyuyorduk . Üstüne birde oğlanın bitmeyen ödevleri
galiba uzun bi süre öyle gelecek hepimizeÇooookkkk yorgunuuummmm bir 12 saat deliksiz uyumak istiyorum ya kendime gelirmişim gibi geliyor ama ne mümkün
Gecmis olsun kuzum artik sart oldu gruba kursun dökturelim yaBeterin beteri var bacılarım :)
Yine de allah dermansız dert vermesin tabiki
UYUZ OLDUM
bebelere henüz bulaş olmadı
Allah koruyo galiba
Nevresim çamaşır yıkamaktan anam ağladı
Varsa bi öneri alırım
Tesekkürler kuzum bakıyorum hemenBöyle bir liste var canım fikir için istersen. Blwciler 6 ayı tam doldurmak gerektiğini söyledikleri için 6 ay ile başlıyor liste.
Eki Görüntüle 3010136
Kuzum fotoyu atarsan sevinirimAmin amin inşallah geçer canim .
Yok erteler miyim , çok üzülüyorum gerçekten, bakalım çarşambayı zor bekliycem. Durumum hiç iyi değil, bir gözüm çok bulanık , o kadar dengemi bozuyor ki .
Canım ben sana fotoğraf atayim ben tam öyle gittim nerdeyse. Şimdi 5. Ayda başla dememin sebebi tarımlar çok uzun sürüyor 3 gün 3 gün derken azıcık azıcık. Gerçi bizim doktorumuz ilk gün 1 tatlı kaşığı 2. Gün yarim çay bardağı, 3. Gün 1 çay bardağı kadar ver dedi. Bir de 2 öğün ver dedi.
Sen azıcık azıcık tattır, alerji olup olmadığını anlarsın zaten. 5. Ayda tam oturamıyorlar 6. Ayın sonunda bizimkiler yavaş yavaş oturmaya başladı. Sonra 6. Aya girince dediğim gibi ölçülerde vermeye devam edersin.
Kuzum çok üzme kendini , bak ben kendime yaptım. Aşırı stres sıkıntı yüzünden gözümden oldum
Bir süre sonra uzun süre deliksiz uyunmuyor canımÇooookkkk yorgunuuummmm bir 12 saat deliksiz uyumak istiyorum ya kendime gelirmişim gibi geliyor ama ne mümkün
Beterin beteri var bacılarım :)
Yine de allah dermansız dert vermesin tabiki
UYUZ OLDUM
bebelere henüz bulaş olmadı
Allah koruyo galiba
Nevresim çamaşır yıkamaktan anam ağladı
Varsa bi öneri alırım