2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Her seferinde emzik halayı var bence açıklaması şu: tutuyorum tutabiliyorum çünkü neden tutmayayım alın size anlık Eki Görüntüle 3011143
Bizimkizda tutuyor cıkarıp tekrar agzına götürüyor. Ama illa ağlayacaksa o emzigi öylr uzaga fırlatiyor ki alamasın ve ağlasın çok fenalar çok

Ama bu daha rahat yavrular o kasıyıcılarla kasıyamıyor. Emzik kucuklugunde ucu tırtıkli bisi yapmalari lazm aslnda bide bizimkiler emzigi cigniyor acaba emzik degistirme vaktimiz geldi mi

Bunlar hep damak kaşınmasından emzik değiştirmeden olduğunu sanmıyorum çünkü ben verdim 6 aylık olanları ağızlarına sığmadı Acaba ondan mı düşürüyorlar oynuyorlar demiştim değilmiş

Kuzular bugün kontrolümüz vardı. Doktor similac’ı bırakın dedi. Trde sorun yok gibi ama ne olur ne olmaz kullanmayalım dedi. Sma optipro 2 aldım. İnşallah severler.
Bende bıraktım kuzum aptamilide aynı sekilde iciyor yani benim kiz her mamaya ayni istahsiz

Kuzular bugün kontrolümüz vardı. Doktor similac’ı bırakın dedi. Trde sorun yok gibi ama ne olur ne olmaz kullanmayalım dedi. Sma optipro 2 aldım. İnşallah severler.
Sma candır

Bu arada ben demir başlamadım hala zaten huysuz huzursuzlar diye... hangisini önerirsiniz?
Karma aşı dünyamı kararttı valla. Atak haftaları da geliyor.

Doktor demeden ilk gördüğüm an attım zaten Hiç polemiğe girmeye gerek yok Türkiye'de varmış yokmuş. Eşeği sağlam kazığa bağlayalım nolur nolmaz L lusin dediği gibi Sma candır

Sma candır

Bu arada ben demir başlamadım hala zaten huysuz huzursuzlar diye... hangisini önerirsiniz?

Lusin bestirondan memnun kaldım. Sıkıntı yapmadılar. Sağlık ocağı demir başla dediği için başlamıştım. Sonra doktora kızın kusması için gittik oğlanında sünnet zamanı kan değerleri bakıldı. Doktorları değerleri çok güzel gerek yok demire dediği için bıraktım.
Sende Sma kullanıyorsun benim gibi yetiyor olabilir mi seninkiler de de?

Sma candır

Biz microfer kullanıyoruz. Bizde olmadı huysuzluk. Zateb olsa bile 3-4 güne alışıyormuşlar.

Alt dişler çıktıktan ne kadar sonra üstler gelecek ?

2 tane dişi ile meme ycumu diş kaşıyıcı yaptı
Bildiğin hoplatıyo emerken
İnşallah oyun haline getirmezler
Yani bizim alt dişler 7 aylık gibiyken başladı şimdi baya büyüdüler. Şimdi kızımın üstler çıktı. Oğlan da hala birşey yok. Bilinmezli denklem gibi kime ne zaman denk gelirse
Annem hep anlatır: dişler çıkınca ısırırdınız bi de gözümün içine bakıp gülerdiniz diye
Bu konuda birşey söylemek istiyorum ya benim oğlana öylesine arada göğsümu tutturmaya çalışıyorum. Isırıp kızıyodu. tekrar öylesine denedim ısırdı tabi kanattı da ama sonra bir hoşuna gitti. Sanki yıllardır emiyormus gibi dil dışarda açayım diye bekliyor. En son dün tekrar denedim. Yine bir heyecanlanma bir dil çıkarıp istemeler. Aldım kucağıma ısırcak gibi yapıp 2 3 dk emdi sonra ısırdı emse hala sütüm gelecek. Az da emse hemen ucunda süt var.

2 haftadır yürüteçteler. Yaklaşık 5, 5 aylık olarak düşün. Kafalarını sağlam tutup ayaklarını yere tam bastıkları zamanı bekledim işin aslı.

Bende kucakta oturtuyorum . Artık yatmak istemiyorlar .hele kizim kafasını yatarken baya kaldırıyor . Oturunca mutlu oluyorlar .
Örümcek de kullanınca biraz daha kolaylaşır günü geçirmek yani en azından bana öyle geliyor

Aynen örümcekle en azından gittiğim yere götürüyorum hem işimi yapıyorum hem dolanıyorlar sıkılmadan. Anakucağıyla götürdüğüm zaman yine ağlıyorlardı al kucağına diye . Ama örümcekle ilgisini çektiği yere gidebildiği için duruyor.

Hadi insallah son olur kuzum. Ek gidaya gecince yavastan mamadan kurtulurum diyodum ama ek gidada endiselendiriyor beni. Simdilik yedi yine aptamili insallah gerek kalmaz bizdede
Ek gıda ile mama bitmiyor canım . Belki 1yaştan sonra bizim kızlar 1 aydır ek gıda alıyor . Ne kadar yerlerse yesinler 10 dk sonra o mama illa ki içilecek tabi cc bir tık azalıyor . Doktora sordum hatta hiç doymuyorlar diye o da meme gibi düşün dedi onların emme istekleri var yeselerde arkasından onu isterler dedi . Zaten şu an yedikleri ile doymaları mümkün değil . Yani bu uzun bir süreç .

Kızlar günaydın bende ikiz annesiyim 28 haftalık doktor rahim uzunluğu 30 dedi ama çok rahat davrandı ama ben ister istemez korkuyorum bu değerle 36 haftaları görebilir miyim aranızda benim gibi olan varmı ?
28. Hafta rahim ağız uzunluğum 2.1 di tam 36+0 da doğum yaptım Ama hep yattım , iğne ve ilaçlarım vardı düzenli kullandım .

Aynı sorunu yaşıyoruz geçmedi henüz ne zaman geçer bilmiyorum. Normalde gün içinde otururken ağızlarına geri alıyorlar çıkarıyorlar tekrar alıyorlar ama uykunun içinde mümkün olmuyor . Ben biraz ellerimle onların elini tutarak çözdüm gibi , ya da eline battaniyesini veriyorum filan o şekilde dalmalarını sağlıyorum . Artık bizimkilerde sarılıp kundak yapmaya asla izin vermiyor o eller çıkacakmış .

Battaniye bende zorunlu zaten Emzik, battaniye, beyaz gürültü 3'lüsü ile uykuya geçiyorlar. Ellerini tutsam yine çıldırıyorlar Geççek Geççek diye bende şarkı söylicem artık ama ne zaman geççek
Seninkiler bi ara kundağa izin veriyorlar diye hatırlayıp denemiştim aman Allahım 2 saat burnumdan getirdiler. Bir daha mı tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…