2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İZin veriyorlardı son 2-3 haftadır kabul etmiyorlar maalesef bende zaten alışmaları gerektiği için saldım . Ya bunu da bırakacaklardır her dönem bir şey yapıyorlar .

Boğaz gıcıklanmam ve öksürüğüm var korkuyorum bebekler için ne yapmam gerekir maske ile sürekli durmam çok zor çünkü yanımdalar. İsyan etmek değil de çok yoruldum yahu

Canlar selam
.Geçen hafta kontrolümüz vardı.Ek gıdaya merhaba dedik.Şuan 15 gün tadım olayındayız ama öyle 3 gün tadım durumu değil.Siz ne yiyiyorsanız allah ne verdiyse hepsinden tattırıcaksınız dedi.köfte yiyiorsan içini ezip parmağınla diline.kurufasulye bile ver dedi.15 gün sonra sebze ve meyvelere geçicez.sonraki 15 gün de yoğurt ve muhallebilere.
Tek istediğim inek sütü,bal ve glutenli ekmek yok dedi.karabuğday,karakıçlık ya da siyez unundan ekmek.bir de bebe bisküvisini evde kendin yap mtlaka dedi.
Kız beni şaşırttı beklediğimden iyi herşeye açıyor ağzını sonra devamı gelsin diye ağlıyor.oğlan ne versem önce suratını ekşitiyor.
Bir de sanırım oğlanın diş geliyor.Ağlama krizleri,kusma,hafif ateş,salya.el sürekli ağızda.uykusu da bozuldu.belki de ondan verdiğim şeylere surat ekşitiyor pek istemiyor.
Ek gıda olayı gözümde çok büyüyor

Bayıldım tam aradığım doktor Ya alerji yapacak besinler bellidir zaten bende bir türlü anlayamamıştım bu durumu Bebeler yemeye hazırsa Allah ne verdiyse ver işte. Tuttum bu durumu

Bayıldım tam aradığım doktor Ya alerji yapacak besinler bellidir zaten bende bir türlü anlayamamıştım bu durumu Bebeler yemeye hazırsa Allah ne verdiyse ver işte. Tuttum bu durumu
Valla ben de çok şaşırdım kuzum böyle bi tarzı olmasına ama en çok anneler sevindi ben bu tarz beslenme yaptırıyorum en başından beri benim bebeklerimin hiç biri alerjik bebekler değil diyor doktor.bakalım başladık allah ne verdiyse

Bebelerine yalnız bakan kardeşlerim bu hafta annemi çarşı iznine yolladım(geleceğe yatırım) yalnız bakıyorum bebelere ama gündüz nasıl uyutuyorsunuz? Bizimkiler kucakta gezerek uyumak istiyor bi de yeni bir huy çıktı tam 30.dakikada uyanıyorlar tekrar sallayıp uyutursam uzun uyuyorlar yoksa geçmiş olsun. Aşamıyorum bu işi bir yol gösterin yav

Benimkiler gündüz emzik, örtü, beyaz gürültüyü açıp kendi yatağıma atınca uyuyorlar.
Ama hep senin dediğin gibi 30 dk. çok nadirdir yarım saat üstü gündüz uyku

Baya eski usul gidiyor doktorun. Ama en iyisi bu galiba digerleri cok kafa karistirici ya ruyalarima gridi resmen. Bakalim bizim kontrolde doktorumuz nasil bir ek gidaya gecis onercek

Benimkiler gündüz emzik, örtü, beyaz gürültüyü açıp kendi yatağıma atınca uyuyorlar.
Ama hep senin dediğin gibi 30 dk. çok nadirdir yarım saat üstü gündüz uyku
Bizimkilerde yarım saat uyuyorlar cok dakikler 30 dk olunca gözler hemen açılıyor

Evet ya 31 dk olmuyor o uyku
Mi peki gece nasıl uyutuyorsun, yine bu metodla mı? Hiç kucak istemiyorlar mı

Gece önceden ayakta sallanmak istiyorlardı Cidden eziyet haline gelmişti ikiside üstümde çünkü eşim hergün olmuyor bazen gece çalışıyor. Bende naptım onu beşiğe çevirdim İkisi hala aynı beşiğe sığıyorlar emzik, örtü, beyaz gürültü zaten olmazsa olmaz ama bu sefer derin uykuya geçmeleri için bir adet anne ninnisi ve park beşiği hafif sallama. Ha beşiğin sallama aparatı takılı değil sadece kendi yaylanma kapasitesi kadar sallıyorum. Uykuları varsa zaten 10 dk'da nakavt ama tabi 1 saat başında nöbet var ara ara yaylandırmak gerekiyor bebeleri

Baya eski usul gidiyor doktorun. Ama en iyisi bu galiba digerleri cok kafa karistirici ya ruyalarima gridi resmen. Bakalim bizim kontrolde doktorumuz nasil bir ek gidaya gecis onercek
Bana da bu daha iyi geldi.çok strese girmiştim ben de önce hangisiyle başlıcam nasıl olucam diye.inşallah sizinki de kolay bir yol gösterir kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…