2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızın huzursuzluğu bundan mı dedirtti Elimde 2 numara bir kutu vardı atıcam. 1 numaralar yeni bitmişti. Evolvia almıştım yerine stokta Similac olmadığından. İyiki de yokmuş

Sorguladım 2 numara için sorun yok diyor ama yinede eşeği sağlam kazığa bağlayalım zaten sürekli hastayız birde bundan hastalanmayalım

Regooo Evolvia dene ben memnun kaldım. Gazda yapmıyor kusmayıda bir kaç beslenmeden sonra gözle görülür azaltıyor. Birde kokusuna bayıldım İlk defa bir mamayı içmek istedim o derece
Tabi hala gece Sma içiyoruz ondan vazgeçmem

Aptamilde yine sorun yasarsak deneyeyim kuzum. Cocugumda denemedigi mama kalmadi ya suan acaba bisi oldumu diye cok uzgunum similacin fiyatida ucuz bellydi diyo esim

Aptamilde yine sorun yasarsak deneyeyim kuzum. Cocugumda denemedigi mama kalmadi ya suan acaba bisi oldumu diye cok uzgunum similacin fiyatida ucuz bellydi diyo esim

Ben Sma ve Aptamil harici ilk defa 2 kutu similac kullandım onda da bu çıktı
Evolvia'yı eşimin şubeden arkadaşları kullanıp çok memnun kalmışlar doktoru kusan ve gazlı çocuğu için önermiş. Bizim doktorda evolvia Ar al Aptamil Ar piyasada yok diyince ona güvenerek aldım Ar'ye gerek bile kalmadı Bir daha başka mamayada tövbe zaten

Similac a nazar ettiler ucuz diye

Hadi insallah son olur kuzum. Ek gidaya gecince yavastan mamadan kurtulurum diyodum ama ek gidada endiselendiriyor beni. Simdilik yedi yine aptamili insallah gerek kalmaz bizdede

Kızlar aşırı canım sıkkın nasıl böyle bir şey yaptım bilemiyorum. Kardiyolog umun numarasını baktım kaydetmemişim. Gece tansiyonum fırladı çok kötü idim. Mide bulantısı sıcak basması sonra titreme filan nabzım 47 ye kadar düştü tansiyon yükseldikçe nabzım düştü bende gebelikte bana verdiği adalat crono vardı gebelikte kullanıldığına göre emzirirken sorun oluşturmaz diye düşündüm prospektüse bakmadım o an. Bir tane içtim. Dil altı da vardı ama dil altı gebelikte asla kullanılmaz demişti doktorum bu ilacın güvenli olacağını düşündüm neyse bir tane aldım aldıktan çok kısa süre sonra bebekleri emzirdim şansıma emmeyen bebeklerin uyumak için emme isteği tuttu memede kaldılar baya. Ama hemen süte geçmemiştir diye düşündüm zaten. Netten araştırayım olmadı sağıp dökerim ilk seferi diyordum. Bebeklerden birine annem birine eşim bakıyordu. Ben uzandım. Eşimin baktığı ağlıyordu uzun süre olmuş mama da vermemiş unutup emzirdim birkaç dakika sonra aklıma geldi ilaç aldığım. Çektim çocuğu ciyak ciyak ağladı zaten ona mama getirdim baktım emzirirken kullanmak zorunda kalırsanız öncesinde emzirmeyi kesin diyordu. Canım sıkıldı ya şimdi ne kadar süre sağıp atmalıyım ne yapmalıyım öbür taraftan biri emmiş oldu endişe ediyorum. Acile danışsam saçma mı olur? Ne diyecekler ki hem ay pazar olmasa yine doktor bulurdum nasıl yaptım böyle bir şey kendime kızıyorum emdi çocuk L lusin

İnşallah değildir canım ya, kötü düşünmeyelim.
Ben de sma optipro alayım diyorum. Sen ondan mı kullanıyorsun. Evolvia da iyi. Çok kararsız kaldım bak şimdi

Bizim oğlanlar 6 aylık olmalarını bu gece sabaha kadar dans şeklinde kutladı 2-4 biri 3-5 diğeri ayaktaydı. Ya siz daha 6 aylıksınız gece uyanıp oyun oynamak ne demek üstüne kapanışı da tam boy taşırmaca ile banyoda aldık sabahın 5inde de çitilemedim demem vee tabi ki şaşmaz 7de uyandılar. Uykusuz anaları da tabi. Bu Vesile ile GÜNAYDIN canlar

İnşallah değildir canım ya, kötü düşünmeyelim.

Ben de sma optipro alayım diyorum. Sen ondan mı kullanıyorsun. Evolvia da iyi. Çok kararsız kaldım bak şimdi

Sma varken diğerlerini gözüm görmez normalde ama kız kusuyor oğlanın arada gazı tutuyor diye sabah kullanmak için arayış içindeydim. Kızı hafifletince sabahları sadece ona Evolvia verdim. Oğlana gazı olmadığı tüm zamanlar sma veriyorum hep.
Bu arada Sma'nın iyiliğini kan değerleri gösterdi. Doktor demir damlasını kestirdi bize. Gerek yok tüm değerleri güzel diye Biliyorsunuz çok emziremedim hep mamayla gittik

Hadi insallah son olur kuzum. Ek gidaya gecince yavastan mamadan kurtulurum diyodum ama ek gidada endiselendiriyor beni. Simdilik yedi yine aptamili insallah gerek kalmaz bizdede

Ek gıdaya tam geçiş çok uzun bir süreç yani bende öyle oluyor o yüzden mama hala önemli bizim için

Benimkilerde bugün 2 saatte 1 mama yemek istediler 6'da da günü açtılar Allahtan baba evdeydi ona sattım sabaha karşı sızmışım
Gece kaka kabus olmalı Hiç tecrübe etmedim inşallah etmemde
Bu vesileyle daha yeni günaydın

Dişler çok fena yapıyor kuzum, bizim de bazen dişleri vuruyor geceleri uyumuyorlar . Zaten ne olduysa bana da o dış çıkarma zamanı oldu . S8nav bi yandan diş huzursuzluğu bi yandan, tansiyon fırlamış gözümden oldum. Aman dikkat edin kendinize.

niceee bu oğlanlar gecelere akarlar benden söylemesi ohh bide banyolar yapılmıs

Regen_ kuzum halen mama ana gidamiz diyebilirim mi ok yun un da dedigi gibi tam anlamiyla ek gidaya gecis uzun bir surec ek gida reddi cok oluyor disler tamamen cikana kadar da sanirim surecek gibi
Mi-Ok Yun kizlar benim zaten umudum yok ek gidadan mamaya aynen devam edicem istahsiz benim kizim oglanda mamadan sonra yadirgar gibi geliyor ama bakalim insallah dusuncelerimin tersi cıkarc

Simdi nasilsin peki kuzum tansiyonunu surrkli takip ediyor musun. Esime soyledim kan sulandirici verirler dedi anjiyoya kadar öyle bir onlem mi alsa doktorun acaba

Regen_ kuzum halen mama ana gidamiz diyebilirim mi ok yun un da dedigi gibi tam anlamiyla ek gidaya gecis uzun bir surec ek gida reddi cok oluyor disler tamamen cikana kadar da sanirim surecek gibi

Masalım şimdi altta görünce dank etti Siz artık 1 yaşındasınız Rabbim uzun ömürler versin kuzulara Nice yaşlarını görelim

Mi-Ok Yun kizlar benim zaten umudum yok ek gidadan mamaya aynen devam edicem istahsiz benim kizim oglanda mamadan sonra yadirgar gibi geliyor ama bakalim insallah dusuncelerimin tersi cıkarc

Benim umudum vardı tırt çıktı senin olmaması daha iyi bence Tersi çıkar inşallah Beklentiyi az tutmak gerekiyormuş hata ettim bende Doğru yoldasın aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…