- 19 Ocak 2017
- 6.972
- 20.230
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.281
Hanımlar
Similac mama toplatılması durumu varmış
Ben 2 kutu kullandım birinin kutusu evde idi
Kriterlere uyuyor malesef
Eleleannelige on Instagram: "Abott markasına ait Similac, Alimentum, EleCare marka mamaların bir kısımına bakteri bulaşı şüphesi nedeniyle toplatma kararı çıkmıştır. 🔺Bu kriterlere uyan mamaların hepsinde mikrop olacak diye bir durum yoktur ancak A
2,041 likes, 546 comments - eleleannelige on February 18, 2022: "Abott markasına ait Similac, Alimentum, EleCare marka mamaların bir kısımına bakteri bulaşı şüphesi nedeniyle toplatma kararı çıkmıştır. 🔺Bu kriterlere uyan mamaların hepsinde mikrop olacak diye bir durum yoktur ancak Amerika’da...www.instagram.com
Benim yarın buyuk kutu gelecek ebebkten almstim. Kizimda aptamili denedim ayni sekilde icti bu yuzden elimdekini iade edip aptamil alayim diyorum. Icime sinmez artık. Zaten onceki 2 kucuk kutunun seri nosunu bilmiyorum ve enfeksiyon olmustu belkide bu sebep oldu bilemedim
Aptamilde yine sorun yasarsak deneyeyim kuzum. Cocugumda denemedigi mama kalmadi ya suan acaba bisi oldumu diye cok uzgunumRegooo Evolvia dene ben memnun kaldım. Gazda yapmıyor kusmayıda bir kaç beslenmeden sonra gözle görülür azaltıyor. Birde kokusuna bayıldımİlk defa bir mamayı içmek istedim o derece
Tabi hala gece Sma içiyoruz ondan vazgeçmem
Aptamilde yine sorun yasarsak deneyeyim kuzum. Cocugumda denemedigi mama kalmadi ya suan acaba bisi oldumu diye cok uzgunumsimilacin fiyatida ucuz bellydi diyo esim
Similac a nazar ettiler ucuz diyeBen Sma ve Aptamil harici ilk defa 2 kutu similac kullandım onda da bu çıktı
Evolvia'yı eşimin şubeden arkadaşları kullanıp çok memnun kalmışlar doktoru kusan ve gazlı çocuğu için önermiş. Bizim doktorda evolvia Ar al Aptamil Ar piyasada yok diyince ona güvenerek aldım Ar'ye gerek bile kalmadıBir daha başka mamayada tövbe zaten
Hadi insallah son olur kuzum. Ek gidaya gecince yavastan mamadan kurtulurum diyodum ama ek gidada endiselendiriyor beni. Simdilik yedi yine aptamili insallah gerek kalmaz bizdedeBen Sma ve Aptamil harici ilk defa 2 kutu similac kullandım onda da bu çıktı
Evolvia'yı eşimin şubeden arkadaşları kullanıp çok memnun kalmışlar doktoru kusan ve gazlı çocuğu için önermiş. Bizim doktorda evolvia Ar al Aptamil Ar piyasada yok diyince ona güvenerek aldım Ar'ye gerek bile kalmadıBir daha başka mamayada tövbe zaten
İnşallah değildir canım ya, kötü düşünmeyelim.Benim yarın buyuk kutu gelecek ebebkten almstim. Kizimda aptamili denedim ayni sekilde icti bu yuzden elimdekini iade edip aptamil alayim diyorum. Icime sinmez artık. Zaten onceki 2 kucuk kutunun seri nosunu bilmiyorum ve enfeksiyon olmustu belkide bu sebep oldu bilemedim
Ben de sma optipro alayım diyorum. Sen ondan mı kullanıyorsun. Evolvia da iyi. Çok kararsız kaldım bak şimdiRegooo Evolvia dene ben memnun kaldım. Gazda yapmıyor kusmayıda bir kaç beslenmeden sonra gözle görülür azaltıyor. Birde kokusuna bayıldımİlk defa bir mamayı içmek istedim o derece
Tabi hala gece Sma içiyoruz ondan vazgeçmem
İnşallah değildir canım ya, kötü düşünmeyelim.
Ben de sma optipro alayım diyorum. Sen ondan mı kullanıyorsun. Evolvia da iyi. Çok kararsız kaldım bak şimdi
Similac a nazar ettiler ucuz diye
Hadi insallah son olur kuzum. Ek gidaya gecince yavastan mamadan kurtulurum diyodum ama ek gidada endiselendiriyor beni. Simdilik yedi yine aptamili insallah gerek kalmaz bizdede
Bizim oğlanlar 6 aylık olmalarını bu gece sabaha kadar dansşeklinde kutladı 2-4 biri 3-5 diğeri ayaktaydı. Ya siz daha 6 aylıksınız gece uyanıp oyun oynamak ne demek üstüne kapanışı da tam boy taşırmaca ile banyoda aldık sabahın 5inde de çitilemedim demem vee tabi ki şaşmaz 7de uyandılar. Uykusuz anaları da tabi. Bu Vesile ile GÜNAYDIN canlar
Dişler çok fena yapıyor kuzum, bizim de bazen dişleri vuruyor geceleri uyumuyorlar . Zaten ne olduysa bana da o dış çıkarma zamanı oldu . S8nav bi yandan diş huzursuzluğu bi yandan, tansiyon fırlamış gözümden oldum. Aman dikkat edin kendinize.Bizim oğlanlar 6 aylık olmalarını bu gece sabaha kadar dansşeklinde kutladı 2-4 biri 3-5 diğeri ayaktaydı. Ya siz daha 6 aylıksınız gece uyanıp oyun oynamak ne demek üstüne kapanışı da tam boy taşırmaca ile banyoda aldık sabahın 5inde de çitilemedim demem vee tabi ki şaşmaz 7de uyandılar. Uykusuz anaları da tabi. Bu Vesile ile GÜNAYDIN canlar
Ek gıdaya tam geçiş çok uzun bir süreç yani bende öyle oluyor o yüzden mama hala önemli bizim için
Bizim oğlanlar 6 aylık olmalarını bu gece sabaha kadar dansşeklinde kutladı 2-4 biri 3-5 diğeri ayaktaydı. Ya siz daha 6 aylıksınız gece uyanıp oyun oynamak ne demek üstüne kapanışı da tam boy taşırmaca ile banyoda aldık sabahın 5inde de çitilemedim demem vee tabi ki şaşmaz 7de uyandılar. Uykusuz anaları da tabi. Bu Vesile ile GÜNAYDIN canlar
Regen_ kuzum halen mama ana gidamiz diyebilirim mi ok yun un da dedigi gibi tam anlamiyla ek gidaya gecis uzun bir surec ek gida reddi cok oluyor disler tamamen cikana kadar da sanirim surecek gibi
Simdi nasilsin peki kuzum tansiyonunu surrkli takip ediyor musun. Esime soyledim kan sulandirici verirler dedi anjiyoya kadar öyle bir onlem mi alsa doktorun acabaDişler çok fena yapıyor kuzum, bizim de bazen dişleri vuruyor geceleri uyumuyorlar . Zaten ne olduysa bana da o dış çıkarma zamanı oldu . S8nav bi yandan diş huzursuzluğu bi yandan, tansiyon fırlamış gözümden oldum. Aman dikkat edin kendinize.
Regen_ kuzum halen mama ana gidamiz diyebilirim mi ok yun un da dedigi gibi tam anlamiyla ek gidaya gecis uzun bir surec ek gida reddi cok oluyor disler tamamen cikana kadar da sanirim surecek gibi
Mi-Ok Yun kizlar benim zaten umudum yok ek gidadan mamaya aynen devam edicem istahsiz benim kizim oglanda mamadan sonra yadirgar gibi geliyor ama bakalim insallah dusuncelerimin tersi cıkarc