2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ahh rego m büyük geçmiş olsun 🥺 umarım hemen şifalanırsınız
Insallah larisim 🙏🏻
Maşallah kuzulara, nasıl da hızlı değil mi zaman , insanlar bebeklik zorluklarını unuttukları için doğurup duruyorlar galiba 😆 pıtır pıtır ne tatlıdır onlar şimdi.
Beşikte falan ayağa kalkmaya başladılar mi? Park beşik mıydı sizinkisi ? Bakalım bizim beşikler derin olacak mı biraz sığ gibi ama , ayağa kalkmaya başladıklarında beşikten düşerlerse diye korkuyorum. Bakalım olmazsa park beşik alırız diyorum eşime, oturma odasını çocuk odası yapıcaz. Oturma odası olarak çok seviyorum orayı kıyamadım daha çocuk odası yapmaya 🙈

Çok çok kolay gelsin kuzum , ve çok çok geçmiş olsun. Grupta kovit olmayan kalmadi galiba . Ilk bizim üstümüzden geçti galiba.
Ama geçiyor kuzum , inşallah siz de sağ salim atlatırsınız.
Grupca olduk resmen 😥
Günaydın canım analar...
Bugün evden çıkarken oğluşum huzursuzdu aklım kala kala geldim işe...
Onun dışında Regen_ Regen_ geçmiş olsun kuzum siz yine bebeklerle temasta maske takın bence canım.
LaRisaCca LaRisaCca canım iş nasıl gidiyor?
Tesekkurler kuzum. Zaten hasta oldugumdan beri maskeliyim ben ama esim takmamstı 🤦🏻‍♀️
Çok geçmiş olsun canım 😔
Tesekkürler canım 🙏🏻
Geçmiş olsun kuzum. İnşallah hafif geçer. Bize doktor en az 14 gün takip etmek gerek dedi. Ve de 6-8 haftalarda sebepsiz ateş kusma ishal vs takibi önemli dedi.
Insallah kuzum 🙏🏻 takipteyim yavrularimi 😥
Tesekkurler canım 🙏🏻

0
İnan ki oyle unutuluyor 3.ye yesil isik yakip yakip sonduruyorum haddini bil diyorum kendime 😂
Park besik canim alt kademeye gecince yayli yatak almistik cok yerde olmasin hem rahat yatsinlar diye ama oglumu tekrar ince sunger yatakla yatirmaya basladim ayaga kalkip asagi sarkma calismalari var kizin da ince yataga donmesi yakin🙈
Bi de tırmanıyorlar demi, gece uyanınca direkt çıkmaya mi çalışıyorlar yataktan ?

Ay 3. En büyük korkulu rüyam su anda. Uykusuz geceler sürekli sürekli yorgunum çok fazla. Allah isteyen herkese nasip etsin ama 🙈😆

AA senin spontan ikiz miydi. Genlerde de varmış ya.
Bilmiyorum biz ayarı yapamıyoruz sanırım. Ama insan onları ilgisiz bırakınca da üzülüyor. Tamam ağlamamaları güzel tabi de. Her ikisi de zor. Geçen misafir gelcek diye evi toplayim dedim yavrulara eşim bakiyodu ama sürekli ağlıyorlar. Onların dilinden en iyi şekilde anneleri anlıyor. Sonra vicdan yapıyorum. Onların bu zamanları geçecek Allah in izniyle bir şekilde. Bu günlerini de çok özlüyeceğiz. Birde bunaliyoruz yeri geliyo sinirleniyoruz ama sonra evden uçtuklarında okumak için veya evlendikleri de keşke yanımızda olsaydilar dicez. Neyse sonuç olarak zirlasalarda her günün kıymetini bilmek gerekiyor sanırım. 🙂😁 Bugün yavrulara aşırı pozitif yaklaştım. Güzel geçti gibi. Darısı diğer günlere 🙈😅
Yok tüp bebek ama tek embriyo transferi ile ikiz 😁 Buda benim hayatta ki şansım . Tam transfer yapılacak embriyolog geldi çift atalım şansım artar dedi . İkiz ihtimali var asla istemem ikiz , tutmazsa tutmasın dedim . Büyük konuşmuşum 😂 ya yorgunluğu elbette var ama tatlılıkları çok fazla bence sadece biraz arada bir kaç saat es vermek gerekiyor . Bir kuaföre gitmek bir avm gezmek bile iyi gelecek ama ben duşa bile zor girer oldum . Sanırım Buda daraltıyor . Birde hastalıklarla uğraştık , ne uyku ne mama düzeni kaldı . Yemiyorlar uyumuyorlar aşırı mız mız oldular beni çok daralttı haliyle . Özellikle gece uykusuzluğu artık çok yoruyor . 8.30a kadar uyuyan çocuklar 6da kalkmaya başladılar .

Bi de tırmanıyorlar demi, gece uyanınca direkt çıkmaya mi çalışıyorlar yataktan ?
Ay 3. En büyük korkulu rüyam su anda. Uykusuz geceler sürekli sürekli yorgunum çok fazla. Allah isteyen herkese nasip etsin ama 🙈😆
Evet gece de kalkmaya baslayinca oglum yatagini degistim sunger yatagi koydum tekrar simdilik uzanamiyor cok derinde kaldi, kizim da simdilik tirmanma calismasi yok ama yakin onun da oglumdan tecrube ettigim kadariyla🤗
Amin amin 🙈

Insallah larisim 🙏🏻

Grupca olduk resmen 😥

Tesekkurler kuzum. Zaten hasta oldugumdan beri maskeliyim ben ama esim takmamstı 🤦🏻‍♀️

Tesekkürler canım 🙏🏻

Insallah kuzum 🙏🏻 takipteyim yavrularimi 😥

Tesekkurler canım 🙏🏻
Rabbim size ve butun hasta arkadaşlara şifa versin inşallah geçmiş olsun...

Yok tüp bebek ama tek embriyo transferi ile ikiz 😁 Buda benim hayatta ki şansım . Tam transfer yapılacak embriyolog geldi çift atalım şansım artar dedi . İkiz ihtimali var asla istemem ikiz , tutmazsa tutmasın dedim . Büyük konuşmuşum 😂 ya yorgunluğu elbette var ama tatlılıkları çok fazla bence sadece biraz arada bir kaç saat es vermek gerekiyor . Bir kuaföre gitmek bir avm gezmek bile iyi gelecek ama ben duşa bile zor girer oldum . Sanırım Buda daraltıyor . Birde hastalıklarla uğraştık , ne uyku ne mama düzeni kaldı . Yemiyorlar uyumuyorlar aşırı mız mız oldular beni çok daralttı haliyle . Özellikle gece uykusuzluğu artık çok yoruyor . 8.30a kadar uyuyan çocuklar 6da kalkmaya başladılar .
İşe başlayın part time da olsa işe başlayın tek çözüm bu.
Nosking Nosking sen de derhal başlamalısın

İşte nasipte varsa ne kadar istemesende Rabb im veriyor demekki. Genler de etkilemiştir belki de. Çift koydursaydın üçüz belkide dördüz olacaktı 😁😁
hastalıklar falan muhakkak etkiledi ezdi geçti hepimizi. Neyse inşallah bu vakitleri de kolay atlatırız.

İşte nasipte varsa ne kadar istemesende Rabb im veriyor demekki. Genler de etkilemiştir belki de. Çift koydursaydın üçüz belkide dördüz olacaktı 😁😁
hastalıklar falan muhakkak etkiledi ezdi geçti hepimizi. Neyse inşallah bu vakitleri de kolay atlatırız.
Aynen tabi iki koydurmadığım için nasıl şükrettim sonrasında 😂 birde baktım şimdi atak haftasındalarmış sanırım onunda etkisi var .

Kızlar nasılsıınız? Umarım herkes iyidir yazılanları okuyamadım bebişlerden fırsat olmadı.bir süredir aktif giremiyorum buraya.Bakıcı ablaya işi bıraktırdık saçmalamaya başlamıştı çıkış saatleri konusunda.annemin beli tutuldu desteğe gelemedi öyyle olunca biz anneme geldik.şimdi hem bebişlere hem anneme bakıyorum.Bir yandan iznim bitiyor kısmi süreli çalışma hakkımı kullanmak için uğraşıyorum,banka kabul etmemek için uğraşıyor.Sıkıntılardayım🤦🏻‍♀️
Canım bankacılık sektöründe doğum sonrası kısmi çalışma talebi işverenin onayına tabi değil geri adım atma diret ben ücretsiz izin kullanıcam dediğimde de müdürüm avukat olmamıza rağmen mırın kırın etti bir de 😡

Günaydın canım analar...
Bugün evden çıkarken oğluşum huzursuzdu aklım kala kala geldim işe...
Onun dışında Regen_ Regen_ geçmiş olsun kuzum siz yine bebeklerle temasta maske takın bence canım.
LaRisaCca LaRisaCca canım iş nasıl gidiyor?
Lusincim nasıl gidiyor iş , tam zamanlı mı başladın ? Çocuklar ne durumda . Özlem oluyor mu ☺️

Canım bana diş geçiremeyen saçma müdürüm Yerime yokluğumda gn mrkz e yalan beyanlarda bulunarak birini almış, sözleşmeli .. dün ve önceki günüm hararetli geçti. Çatışma halindeyiz. Korkum yok çünkü ben her kuşu .ikmişim bi bu leylek mi kalmış? Onu da hallederim 😁
Oğlum dünden beri dişlerinden çok rahatsız. Ateşi yükselip iniyor,calpol vermek zorunda kaldım. Ağlama krizi bitmeyince arabayla turlamaya çıktık öyle uyudu Yavrum. Sabah mutluydu 🤗
Lariş senin sektör ne , sözleşmeli demişin gerçi öğretmenlik mi ?

X