2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ya o d vitamini taş ve kum da yapıo böbrekte of yani.
Şuan Haftada 3-4 veriyorum ben yazın vermicem dışarı çıkarcam.

Kırk yılda bir iyi bişey yapıyorum dedim onunda sonu kötü olabilirmiş off ya aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.
Bizde güneşte çıkmaz kırk yılda bir görürüz
Genetiğimizde kum, taş yok diye kendime bir umut kapısı açabilir miyim peki Lusin?

Ya ben çıldırıcam artık. Gündüzleri 10 kere yatırıyorum 20 dk uyuyup uyaniyolar. Sonra kısa süre sonra yine uyku için agliyolar. Gece de uzun uyku denen bişey yok. Çok sinirlerim yipraniyor. Ek gıda mek gıda hazirlayamiyorum.kaldı ki ev işi yapayım. ikisini zorla uyuttum. Yarım saat bile olmadan kızım uyandı. 15 dk dır onu salliyorum şimdi oğlum kalktı

Ben senin gibiyim canım 20 dakika uyuyorlar uyandıklqrı zaman da başlıyorlar ağlamaya tekrar tekrar aynı döngü ama benimkiler gece daha iyiler gündüze göre bu kadar sık uyanmıyorlar .

Müsrif değil zenginim diyecektin orda eşekten düşmüş karpuza dönecekti

Bende baktım diş filan var mı diye bir şeyde görünmüyor . Ek gıda hazımsızlık mı yapıyor acaba diyorum . Ateş yok ona da bakıyorum . Valla dillerinden anlamıyorum . Konuşsalarda sorunu çözebilsek.

Ocean d kullaniyoruz kuzum bizde. Ama surup vercem sanip agizlarini acmiyorlar bizimkiler neyse ki bugun verdim
Ya bu nasıl bir şey gerçekten. Hastalıktan sonra çocuklar bir şey verince sımsıkı yapıyorlar ağzı biberon ya da emzik olduğunu anlayınca açıyor. Ek gıda zorlamaya başladı o yüzden kaşığı ilaç sanıyorlar .

Resmen aynı durumdayız bizde ateş var ama diş kabarması kızarıklık yok Onsuzda olurmuş o yüzden diş bekliyorum. Ek gıda da bal kabağı sakın sakınnnnn 2 gün eziyetini çektik resmen... Zeytinyağlı vermeme rağmen hazımsızlık yaptı. Ne varsa elma armutta var
Konuşsalar artık cidden anneliğimden utanıyorum hiç bişeylerini anlayamıyorum zira

Yok diyemem öyle bir şey
Hayat bana kimseye eyvallah etmemeyi öğretti avatar
Millet cazgırsa sen daha cazgır olacaksın
Bizim evi eşimin akrabasının elemanları taşıdı.
Kirk kere sen taşı demiş adama kendi taşımamış yeni haberim oluyor
Televizyonu kırmışlar taşırken.
Neden çalışanlara taşıtacağım demesine rağmen başka bi şirketle anlaşmadın diyorum
Akraba ayıp olur diyor.
Sanki adamın yaptığı ayıp olmadı
Neyse bundan sonra benim evimi temizlemek zor mu geliyor, git başkasının evini temizle kardeşim.
Camları silerken söyleniyor musun, gelme benim evime o zaman.
Aynı işi yapan milyon tane insan var
Gider başkasına yaptırırım, bari eşyam zarar görse el adamı der geçerim.

Bal kabağını biz sorunsuz atlattık ama dün yoğurt çorbası verdim hala kaka yok en iyisi sebze çorbası valla hatta en iyisi bence mama

Teşekkür ederim kuzum çok saolasin.
Çok yorgunum çok. Bugün elim ayağım tutmadı resmen. Kafam bi milyon.
Canım ben trendyoldan aldım geçen ay 4868
Şimdi baktım ta daha ucuzlamış 4600 gibi bir fiyatı var
Eki Görüntüle 3003012

Eki Görüntüle 3003025
Benimkindenmis, bugün annene bunun tepesi olmayanini sipariş ettik, koltukların altına sığar belki diye. Bakaim nasıl olcak.
Yapma elo deme öyle 260 inci günler böyle olmamalı ☹☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…