- 19 Ocak 2017
- 6.972
- 20.230
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.001
Ya o d vitamini taş ve kum da yapıo böbrekte of yani.
Şuan Haftada 3-4 veriyorum ben yazın vermicem dışarı çıkarcam.
Ben senin gibiyim canım 20 dakika uyuyorlar uyandıklqrı zaman da başlıyorlar ağlamaya tekrar tekrar aynı döngü ama benimkiler gece daha iyiler gündüze göre bu kadar sık uyanmıyorlar .Ya ben çıldırıcam artık. Gündüzleri 10 kere yatırıyorum 20 dk uyuyup uyaniyolar. Sonra kısa süre sonra yine uyku için agliyolar. Gece de uzun uyku denen bişey yok. Çok sinirlerim yipraniyor. Ek gıda mek gıda hazirlayamiyorum.kaldı ki ev işi yapayım.ikisini zorla uyuttum. Yarım saat bile olmadan kızım uyandı. 15 dk dır onu salliyorum şimdi oğlum kalktı
Canım regom bitanesin sen.
Hayırlı isler canlarımLaRisaCca . Bizim yerimizede calısın özledigimiz ortamı bizim icinde yaşayın
Çok ihtiyacım varXiaomi canim al hiç pişman olmayacaksın
Müsrif değil zenginim diyecektin orda eşekten düşmüş karpuza dönecektiBunlar biraz hadsiz olabiliyorlar bazen akılları sıra çok çalıştık yorulduğa getiriyorlar . Bana da bir defasında birisi “Ne müsrif bir kadınsın sen “ demişti . Çok şaşırdımGüldüm gerçi ben çok takılmadım .
Bende baktım diş filan var mı diye bir şeyde görünmüyor . Ek gıda hazımsızlık mı yapıyor acaba diyorum . Ateş yok ona da bakıyorum . Valla dillerinden anlamıyorum . Konuşsalarda sorunu çözebilsek.Bizde bu ara ateş ve huysuzluk var ama öyle çok yüksek ateşler değil gece uykuları ve iştahlarıda yok Nos diş öncesi diyor sanırım diş muhabbetimiz başladı Mari. İlk oğlan yaptı 2 gün. Dünden beri ateşi yok sadece huzursuz şimdi kız ateş yaptı bakalım onu takipteyim. Her dişte böyle olacaksa işimiz var bizim
AynenOcean d vit 1 fıs. Çok kolay no damla
Korkma canım evel allah sıkıntısız atlatırız inşallah hepimiz
Ya bu nasıl bir şey gerçekten. Hastalıktan sonra çocuklar bir şey verince sımsıkı yapıyorlar ağzı biberon ya da emzik olduğunu anlayınca açıyor. Ek gıda zorlamaya başladı o yüzden kaşığı ilaç sanıyorlar .Ocean d kullaniyoruz kuzum bizde. Ama surup vercem sanip agizlarini acmiyorlar bizimkilerneyse ki bugun verdim
Bende baktım diş filan var mı diye bir şeyde görünmüyor . Ek gıda hazımsızlık mı yapıyor acaba diyorum . Ateş yok ona da bakıyorum . Valla dillerinden anlamıyorum . Konuşsalarda sorunu çözebilsek.
Geldi benmkideÇok ihtiyacım varniyet ettik bakalım
Güle güle kullan kuzum. Muzaffer koyGeldi benmkideadını ne koysam
Adını Feriha koy
Çok yaratıcisıniz kizlarGüle güle kullan kuzum. Muzaffer koyniye hep kadın isimleri
Yok diyemem öyle bir şeyMüsrif değil zenginim diyecektin orda eşekten düşmüş karpuza dönecekti
Hayat bana kimseye eyvallah etmemeyi öğretti avatarYok diyemem öyle bir şey
Bal kabağını biz sorunsuz atlattık ama dün yoğurt çorbası verdim hala kaka yokResmen aynı durumdayızbizde ateş var ama diş kabarması kızarıklık yok Onsuzda olurmuş o yüzden diş bekliyorum. Ek gıda da bal kabağı sakın sakınnnnn 2 gün eziyetini çektik resmen... Zeytinyağlı vermeme rağmen hazımsızlık yaptı. Ne varsa elma armutta var
Konuşsalar artık cidden anneliğimden utanıyorum hiç bişeylerini anlayamıyorum zira
Teşekkür ederim kuzum çok saolasin.Muhallebi, irmik, kek kisacasi sekerin girecegi heryere koyuyorum ozellikle irmigi cesitlendirip tatlandirmak cok kolay ve lezzetli oluyor
Keci boynuzu tozu mesela digeri de(az miktarda kullan cok yogun tadi cunku cay kasiginin yarisi 3 yemek kasigi irmik icin ideal mesela ona gore ayarlarsin)
Çok yorgunum çok. Bugün elim ayağım tutmadı resmen. Kafam bi milyon.Cidden gelecektende korkmaya başladım . Artık nasıl düzen kuracağımı şaşırmış durumdayım . Bugün sabah ilk kez açtım tableti koydum biraz sussunlar diye ses sadece 5 dk kesildi . O bile kar etmiyor . Uykuya direnme başladı . Saçma sapan saatlerde uyuyakalıyorlar bu sefer
Benimkindenmis, bugün annene bunun tepesi olmayanini sipariş ettik, koltukların altına sığar belki diye. Bakaim nasıl olcak.Canım ben trendyoldan aldım geçen ay 4868
Şimdi baktım ta daha ucuzlamış 4600 gibi bir fiyatı var
Eki Görüntüle 3003012
Eki Görüntüle 3003025
Yapma elo deme öyle 260 inci günler böyle olmamalı ☹☹Ya ben çıldırıcam artık. Gündüzleri 10 kere yatırıyorum 20 dk uyuyup uyaniyolar. Sonra kısa süre sonra yine uyku için agliyolar. Gece de uzun uyku denen bişey yok. Çok sinirlerim yipraniyor. Ek gıda mek gıda hazirlayamiyorum.kaldı ki ev işi yapayım.ikisini zorla uyuttum. Yarım saat bile olmadan kızım uyandı. 15 dk dır onu salliyorum şimdi oğlum kalktı
İnşallah canım size de çok geçmiş olsun..bebişlerin iyi olmasına da sevindim .. d vitamini bende duydum aksatmadan vermeye devam edeceğimGünaydıngeçmiş olsun kuzum. İnşallah hiç belirtisiz atlatırsınız.