2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Canım geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatırsınız. Bebişlerinize bulaşmadan inşallah 🤲
nicecream nicecream siz nasıl oldunuz kuzu toparlayabildiniz mi?
Sağol canım iyiyiz. Burun akıntısı var işte hepimizde geçecek 🙏🏻
Günaydın canım. Cok sükür cigere inmemis demek ki 🙏🏻 o neymis ya kendisi yetmiyor bu hastalıgın bide tetikledikleri mi var 🤦🏻‍♀️
Çok şükür 🙏🏻 evet ya daha tam neleri tetiklediği bilinmiyor ama kesin iyi gelen bir şey var sa o da d vitamini dedi. Onu sakın aksatmayın çok önemli. Etkisi kanıtlandı dedi.

Çok şükür 🙏🏻 evet ya daha tam neleri tetiklediği bilinmiyor ama kesin iyi gelen bir şey var sa o da d vitamini dedi. Onu sakın aksatmayın çok önemli. Etkisi kanıtlandı dedi.
Ayy dikkat edeyim o zaman d vitaminine

Çok şükür kuzum ya iyi olun. Taze kekiği unutmayın cidden büyük faydası var burun akıntısına. Hatırlatayım tekrar 😍

Annem hep söyler her disinize 3 gün sabahladm diye 😥 kuzu sanırm her diste cekilecek bu

3'er günden 6 gün yuvarla 7 her dişe 7 gün desen bittik biz 🤦🏼

Teşekkürler Mi ..inşallah 🙏

❤️

İlk defa düzenli hiç aksatmadan yaptığım birşey faydalı olacak galiba 😬 D vitaminini 2.aydan beri hergün mutlaka verdim tek bir gün bile unutmadan hadi inşallah 🤭 nicecream nicecream
Ben bu hastalik doneminde biraktm surup falan icmiyorlar bide damlayla ugrasmayayim diye ama dikkat edeyim

Günaydınlar. Bebeleri kontrole götürdük covid için. Hafif öksürük vardı ama ciğerler temiz çok şükür geniz akıntısından dolayı nebülazatör verdi. Bebeleri kovid olan arkadaşlar aklınızda olsun 6-8 hafta sonra sebepsiz ateş kusma ishal olursa doktora gelin mis c diye bir hastalık varmış onu tetiklediği düşünülüyor covidin dedi.
Ya şuan acayip korktum. Senin mesajı okuduktan sonra YouTube dan araştırdım baya sıkıntılı bir durummuş. Ve bu bilgiyi bilmiyordum teşekkür ederim. Bende dikkat edeyim. Ara ara hafif ateşleri oluyor korktum 😔

Canım ben trendyoldan aldım geçen ay 4868
Şimdi baktım ta daha ucuzlamış 4600 gibi bir fiyatı var
4763ACE7-8E41-4882-B9F0-03324430DCEF.png
Hangi tipini aldin kuzum kaça aldin? Anneme de alıcaz da kaça düşmüş indirimde?
03D8188A-6B3A-4F58-AB7B-A5FB716DF34D.png

Oo hayırlı olsun bol bol çalışsın inşallah 😂 Yorumlarını bekliyoruz bakalım sende memnun kalacak mısın?
Çok memnunum kız . Tabiki süpürgenin yerini tutmaz ama çocuklu ve çalışan annelere çok iyi bir icat vallaha sırada kurutma makinası var onu da yaza doğru alacağım çamaşır asma derdinden kurtulayım . Bir de çamaşır katlama makinası yokmudur acep 😂😂

Sinirlerim bozuldu şuraya içimi dökeyim affedin uzun olabilir:KK14:
Eşim yeni eve iki tane kadınla anlaşmış temizleyip eşyaları yerleştirmeleri için.
Neyse gelmişler temizlemişler gitmişler buraya kadar sorun yok.
Çıkarken eşime abi ne çok eşyanız var dolaplara sigdiramadik demişler.
50 metrekare lojmanda yaşıyordum ne eşyası ya?
Altışar tane çorba kasesi, yemek tabağı, servis tabağı vardı, altışar tane de catal-kasik.
Tatlı kaşığım bile yoktu düşünün yer yok diye almamıştım.
Su bardaklarım bile 6 tane değil kırılmıştı tasincam diye yenisini almamıştım.
Yorgan yastıkları zaten hiç saymıyorum, misafir için bir tane bile yok sadece kendi kullandığımız yorgan ve yastıklar var.
Fazla eşya diyebileceğim sadece dikiş malzemelerim onlar da dikis makinesi, overlok makinesi, yedek iğneler, ipler ve makine aksesuarları.
Dikiş dikiyorum diye kıyafetim fazla sanmayın
Yeni dikip eskileri kıyafet kumbaralarina atıyorum, kardeşime veriyorum.
Ben bir bohça eşyayla gelmişim, hepsini 50 metrekare lojmana sigdirmişim, 200 metrekare evde 6 tane tabağı koyacak yer bulamamışlar şaka gibi.
Ben olsaydım orda ah başlarında bekleseydim.
Bi de bana deseydiler ne çok eşyan varmış diye.
Bunlar biraz hadsiz olabiliyorlar bazen akılları sıra çok çalıştık yorulduğa getiriyorlar . Bana da bir defasında birisi “Ne müsrif bir kadınsın sen “ demişti . Çok şaşırdım 😅 Güldüm gerçi ben çok takılmadım .

Ben bu hastalik doneminde biraktm surup falan icmiyorlar bide damlayla ugrasmayayim diye ama dikkat edeyim
Ocean d vit 1 fıs. Çok kolay no damla 😅
Ya şuan acayip korktum. Senin mesajı okuduktan sonra YouTube dan araştırdım baya sıkıntılı bir durummuş. Ve bu bilgiyi bilmiyordum teşekkür ederim. Bende dikkat edeyim. Ara ara hafif ateşleri oluyor korktum 😔
Korkma canım evel allah sıkıntısız atlatırız inşallah hepimiz 🥰

Ya o d vitamini taş ve kum da yapıo böbrekte of yani.
Şuan Haftada 3-4 veriyorum ben yazın vermicem dışarı çıkarcam.
Offf benim bu transfer oncesi hem tas hem kum yapmisti nasıl kötüydü😑 lusin yavrulara o kadar yuksek oranda d vitamini iceren bir takviye vermemislerdr dimi eger oyleyse vermeyeyim ya

Çok memnunum kız . Tabiki süpürgenin yerini tutmaz ama çocuklu ve çalışan annelere çok iyi bir icat vallaha sırada kurutma makinası var onu da yaza doğru alacağım çamaşır asma derdinden kurtulayım . Bir de çamaşır katlama makinası yokmudur acep 😂😂
Kızlar katlama makinası buldum 😂😂varmış gerçekten 8 bin gibi bir fiyatmış yav bu Çinliler ne kadar akıllı insanlar video sunu izleyin bi çok güzel çamaşır katlıyor . Yattı benim aklıma iyice bir araştırayım hele 😂

1C7380B4-2113-45A7-888E-C5866EDDF0CE.png

X