- 22 Aralık 2020
- 2.701
- 5.908
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #35.981
Sağol canım iyiyiz. Burun akıntısı var işte hepimizde geçecekCanım geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatırsınız. Bebişlerinize bulaşmadan inşallah
nicecream siz nasıl oldunuz kuzu toparlayabildiniz mi?
Çok şükürGünaydın canım. Cok sükür cigere inmemis demek kio neymis ya kendisi yetmiyor bu hastalıgın bide tetikledikleri mi var
Ayy dikkat edeyim o zaman d vitaminineSağol canım iyiyiz. Burun akıntısı var işte hepimizde geçecek
Çok şükürevet ya daha tam neleri tetiklediği bilinmiyor ama kesin iyi gelen bir şey var sa o da d vitamini dedi. Onu sakın aksatmayın çok önemli. Etkisi kanıtlandı dedi.
Teşekkürler Mi ..inşallahCanım geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatırsınız. Bebişlerinize bulaşmadan inşallah
nicecream siz nasıl oldunuz kuzu toparlayabildiniz mi?
Sağol canım iyiyiz. Burun akıntısı var işte hepimizde geçecek
Çok şükürevet ya daha tam neleri tetiklediği bilinmiyor ama kesin iyi gelen bir şey var sa o da d vitamini dedi. Onu sakın aksatmayın çok önemli. Etkisi kanıtlandı dedi.
Annem hep söyler her disinize 3 gün sabahladm diyekuzu sanırm her diste cekilecek bu
Teşekkürler Mi ..inşallah
Ayy dikkat edeyim o zaman d vitaminine
Teşekkür ederim . bizde yokmus şükur4 gun hic dusmeyen ates, halsizlik vardi, baska biseyi vardiysa da söyleyecek takati yoktu o derece, gecmis olsun size de
Ben bu hastalik doneminde biraktm surup falan icmiyorlar bide damlayla ugrasmayayim diye ama dikkat edeyimİlk defa düzenli hiç aksatmadan yaptığım birşey faydalı olacak galibaD vitaminini 2.aydan beri hergün mutlaka verdim tek bir gün bile unutmadan hadi inşallah nicecream
Ya şuan acayip korktum. Senin mesajı okuduktan sonra YouTube dan araştırdım baya sıkıntılı bir durummuş. Ve bu bilgiyi bilmiyordum teşekkür ederim. Bende dikkat edeyim. Ara ara hafif ateşleri oluyor korktumGünaydınlar. Bebeleri kontrole götürdük covid için. Hafif öksürük vardı ama ciğerler temiz çok şükür geniz akıntısından dolayı nebülazatör verdi. Bebeleri kovid olan arkadaşlar aklınızda olsun 6-8 hafta sonra sebepsiz ateş kusma ishal olursa doktora gelin mis c diye bir hastalık varmış onu tetiklediği düşünülüyor covidin dedi.
Ya o d vitamini taş ve kum da yapıo böbrekte of yani.Ayy dikkat edeyim o zaman d vitaminine
Laris kreş hakkındaki tecrübelerini yazsın valla düşünüyorum başlamayı ya
Xiaomi canim al hiç pişman olmayacaksınHayırlı olsun yavrum markası nedir ? Bana da lazım evin tek kızı olacak şimdilik
Çok memnunum kız . Tabiki süpürgenin yerini tutmaz ama çocuklu ve çalışan annelere çok iyi bir icat vallaha sırada kurutma makinası var onu da yaza doğru alacağım çamaşır asma derdinden kurtulayım . Bir de çamaşır katlama makinası yokmudur acepOo hayırlı olsun bol bol çalışsın inşallahYorumlarını bekliyoruz bakalım sende memnun kalacak mısın?
Bunlar biraz hadsiz olabiliyorlar bazen akılları sıra çok çalıştık yorulduğa getiriyorlar . Bana da bir defasında birisi “Ne müsrif bir kadınsın sen “ demişti . Çok şaşırdımSinirlerim bozuldu şuraya içimi dökeyim affedin uzun olabilir
Eşim yeni eve iki tane kadınla anlaşmış temizleyip eşyaları yerleştirmeleri için.
Neyse gelmişler temizlemişler gitmişler buraya kadar sorun yok.
Çıkarken eşime abi ne çok eşyanız var dolaplara sigdiramadik demişler.
50 metrekare lojmanda yaşıyordum ne eşyası ya?
Altışar tane çorba kasesi, yemek tabağı, servis tabağı vardı, altışar tane de catal-kasik.
Tatlı kaşığım bile yoktu düşünün yer yok diye almamıştım.
Su bardaklarım bile 6 tane değil kırılmıştı tasincam diye yenisini almamıştım.
Yorgan yastıkları zaten hiç saymıyorum, misafir için bir tane bile yok sadece kendi kullandığımız yorgan ve yastıklar var.
Fazla eşya diyebileceğim sadece dikiş malzemelerim onlar da dikis makinesi, overlok makinesi, yedek iğneler, ipler ve makine aksesuarları.
Dikiş dikiyorum diye kıyafetim fazla sanmayın
Yeni dikip eskileri kıyafet kumbaralarina atıyorum, kardeşime veriyorum.
Ben bir bohça eşyayla gelmişim, hepsini 50 metrekare lojmana sigdirmişim, 200 metrekare evde 6 tane tabağı koyacak yer bulamamışlar şaka gibi.
Ben olsaydım orda ah başlarında bekleseydim.
Bi de bana deseydiler ne çok eşyan varmış diye.
Ocean d vit 1 fıs. Çok kolay no damlaBen bu hastalik doneminde biraktm surup falan icmiyorlar bide damlayla ugrasmayayim diye ama dikkat edeyim
Korkma canım evel allah sıkıntısız atlatırız inşallah hepimizYa şuan acayip korktum. Senin mesajı okuduktan sonra YouTube dan araştırdım baya sıkıntılı bir durummuş. Ve bu bilgiyi bilmiyordum teşekkür ederim. Bende dikkat edeyim. Ara ara hafif ateşleri oluyor korktum
Offf benim bu transfer oncesi hem tas hem kum yapmisti nasıl kötüydüYa o d vitamini taş ve kum da yapıo böbrekte of yani.
Şuan Haftada 3-4 veriyorum ben yazın vermicem dışarı çıkarcam.
Ocean d kullaniyoruz kuzum bizde. Ama surup vercem sanip agizlarini acmiyorlar bizimkilerOcean d vit 1 fıs. Çok kolay no damla
Korkma canım evel allah sıkıntısız atlatırız inşallah hepimiz
Kızlar katlama makinası buldumÇok memnunum kız . Tabiki süpürgenin yerini tutmaz ama çocuklu ve çalışan annelere çok iyi bir icat vallaha sırada kurutma makinası var onu da yaza doğru alacağım çamaşır asma derdinden kurtulayım . Bir de çamaşır katlama makinası yokmudur acep