2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İnşallah canım size de çok geçmiş olsun..bebişlerin iyi olmasına da sevindim .. d vitamini bende duydum aksatmadan vermeye devam edeceğim 😉
Benim gibi olmaz inş ben hergün verdim covidken sonra oğlum kum döktü hüngür hüngür ağladım. Bence sen de ablaya danış kuxu haftada 4 falan daha mı ideal acaba.

Ben senin gibiyim canım 20 dakika uyuyorlar uyandıklqrı zaman da başlıyorlar ağlamaya tekrar tekrar aynı döngü ama benimkiler gece daha iyiler gündüze göre bu kadar sık uyanmıyorlar .
Gece bizim 3 saati bulmuyor 😔😔😔😔
Ya bu nasıl bir şey gerçekten. Hastalıktan sonra çocuklar bir şey verince sımsıkı yapıyorlar ağzı biberon ya da emzik olduğunu anlayınca açıyor. Ek gıda zorlamaya başladı o yüzden kaşığı ilaç sanıyorlar .
Biz de de devam etti. Anca biraz yemeye başladılar. Covidden önce düzeni oturmuştm ama şimdi sıfırdan başladık nerdeyse..
Teşekkür ederim kuzum çok saolasin.

Çok yorgunum çok. Bugün elim ayağım tutmadı resmen. Kafam bi milyon.

Benimkindenmis, bugün annene bunun tepesi olmayanini sipariş ettik, koltukların altına sığar belki diye. Bakaim nasıl olcak.

Yapma elo deme öyle 260 inci günler böyle olmamalı ☹☹🤯🙈🙈
Her çocuk bir değil. Masalim01 Masalim01 halinden bayamemnun mesela. Ya belki de ben beceremiyorum bilmiyorum. Ama artık sinir krizlerim var. Önceden böyle değildi. Artık konussalar da ne istediklerini söyleseler. Neyse sonuç olarak sağlıklı olsunlar da bu halleri geçecek napalim 😬😬

Kizlar mama değiştirmeyi düşünüyorum sütümün artık tamamen doğurabileceğini zannetmiyorum takviye vermeye karar verdim kilo alımını güzel sağlayan sevebilecekleri bi mama önerin aptamil disinda

Gece bizim 3 saati bulmuyor 😔😔😔😔

Biz de de devam etti. Anca biraz yemeye başladılar. Covidden önce düzeni oturmuştm ama şimdi sıfırdan başladık nerdeyse..

Her çocuk bir değil. Masalim01 Masalim01 halinden bayamemnun mesela. Ya belki de ben beceremiyorum bilmiyorum. Ama artık sinir krizlerim var. Önceden böyle değildi. Artık konussalar da ne istediklerini söyleseler. Neyse sonuç olarak sağlıklı olsunlar da bu halleri geçecek napalim 😬😬
Kiz benimkiler de yetiskin degil bebek 😂 ben kendim sakin kaliyorum sakinligi ogrendim pozitif bakiyorum 7 ay boyunca koliklerdi surekli agladilar benimkiler kizim halen ara ara yasiyor sanci, suan oyun oynamalari vs hayal gibi onca zor zamandan sonra ben bu yuzden diyorum daha iyiye gidecek diye oyle cunku 9 aydan sonra daha farkli hersey ama bebek ne kadar kolay olabilir mesela en yakin ornek vereyim pazar gece oglum cook sık uyandi agladi yat kalk yat kalk sabah kalktim okula gittim 8 saat ders😂

Kiz benimkiler de yetiskin degil bebek 😂 ben kendim sakin kaliyorum sakinligi ogrendim pozitif bakiyorum 7 ay boyunca koliklerdi surekli agladilar benimkiler kizim halen ara ara yasiyor sanci, suan oyun oynamalari vs hayal gibi onca zor zamandan sonra ben bu yuzden diyorum daha iyiye gidecek diye oyle cunku 9 aydan sonra daha farkli hersey ama bebek ne kadar kolay olabilir mesela en yakin ornek vereyim pazar gece oglum cook sık uyandi agladi yat kalk yat kalk sabah kalktim okula gittim 8 saat ders😂
Yaaaa. Sabırlı insanın hali diyelim o zaman 😅 ya da kabullenislik 🙂 benim de biraz daha kabullenmem lazım bunların bebe olduğunu ve uyuyamiyacagimi 😂 bu arada sizin bir yaşa çok az kalmış ya 😍😍

Yaaaa. Sabırlı insanın hali diyelim o zaman 😅 ya da kabullenislik 🙂 benim de biraz daha kabullenmem lazım bunların bebe olduğunu ve uyuyamiyacagimi 😂 bu arada sizin bir yaşa çok az kalmış ya 😍😍
Aynen kuzum bak biraz kabullen ve pozitif ol farki gore vallahi bak keyif almaya calis her anlarindan diyorumya ilk 7 ay surekli aglar mi bebek surekli agladilar abartmiyorum ama ben sakin oldukca onlara da yansidi ve surekli aglayan bebekler buyudu cok sukur her donemim zorlugu ayri ama inan daha iyiye gidiyor hic merak etme 😊
Ay teyzesi evet nasil da hizli zaman demi 🌸🌸

Kizlar mama değiştirmeyi düşünüyorum sütümün artık tamamen doğurabileceğini zannetmiyorum takviye vermeye karar verdim kilo alımını güzel sağlayan sevebilecekleri bi mama önerin aptamil disinda
Canım bu zamana kadar sadece anne sütü mü verdin maşallah ek gıdaya başladın mı neden aptamil dışında dedin ben doğduklarından beri aptamil veriyorum kilo aldırımı da güzel bence

Aynen kuzum bak biraz kabullen ve pozitif ol farki gore vallahi bak keyif almaya calis her anlarindan diyorumya ilk 7 ay surekli aglar mi bebek surekli agladilar abartmiyorum ama ben sakin oldukca onlara da yansidi ve surekli aglayan bebekler buyudu cok sukur her donemim zorlugu ayri ama inan daha iyiye gidiyor hic merak etme 😊
Ay teyzesi evet nasil da hizli zaman demi 🌸🌸
Tamam bundan sonraki mottomuz bu 😍 yani inşallah ara ara deniyorum ama olmuyor
Evet ya zalim zaman..

Canım nasıl geçti ilk iş gününüz yaa adapte olabildiniz mi anlatsanıza biraz 😄 LaRisaCca LaRisaCca
Yaa benim ilk günüm çok güzel geçti ben nakilden sonra ohss geçirdiğim için sonrasında da rapor ücretsiz izinle bitirdim gebeliğimi ve bir yıldır evdeydim. O kadar iyi geldi ki bana çalışmak anlatamam. Acil de yoğundu yani bizim hastaneye göre ama güzel geçti. Herkes covid ben de atlattım ya ay be keyifli çalıştım korkmadan. Özlemişim çalışmayı çok. Çocuklarım da kurban olurum sorunsuz bi gün geçirdiler rahat uyudular ben yoktum ya eşşekler😂 kameradan takip ettim ara ara seslendim falan annemle bakıcı ablamız güzel idare ettiler.
Sonra Eve geldik oynadık sarıldık🥰❤️
6. Ayları bitene kadar salı-perşembe
7.aylarından itibaren salı çarşmba perşembe çalışcam
11 aylıklen salı çarş perş cuma çalışırım giderek artırcam bir aksilik çıkmazsa🙏🏻

Hayat bana kimseye eyvallah etmemeyi öğretti avatar
Millet cazgırsa sen daha cazgır olacaksın
Bizim evi eşimin akrabasının elemanları taşıdı.
Kirk kere sen taşı demiş adama kendi taşımamış yeni haberim oluyor
Televizyonu kırmışlar taşırken.
Neden çalışanlara taşıtacağım demesine rağmen başka bi şirketle anlaşmadın diyorum
Akraba ayıp olur diyor.
Sanki adamın yaptığı ayıp olmadı
Neyse bundan sonra benim evimi temizlemek zor mu geliyor, git başkasının evini temizle kardeşim.
Camları silerken söyleniyor musun, gelme benim evime o zaman.
Aynı işi yapan milyon tane insan var
Gider başkasına yaptırırım, bari eşyam zarar görse el adamı der geçerim.
Senin için köyü bir deneyim olmuş canım ya geçmiş olsun üzüldüm tv içinde inş çok masraf çıkarmaz . Evet biraz eyvallah dememek lazım sesin çıkaracaksın zaman zaman . Sen böyle anlatınca eşim geldi aklıma . Şöyle der her zaman işinin başında durmadın mı hiç kimse işini düzgün yapmaz . El elin eşeğini türkü söyleyerek arar . Bazen evde çalışanlara bağırıp çağırıyor . Ben de kızıyorum abartma diye . O da diyor ki bilmiyorsun yapmıyorlar işlerini doğru düzgün aldığının hakkını versin . Keşke bi şirketle anlaşsaydın temizlik için . Profesyonel çalışıyorlar çoğu gerçekten . Mesela taşıma şirketleride kırılan dökülenin garantisini vererek taşıma yapıyor . Televizyon senin için sorun olmayacaktı . Gerçi sizin orada nasıl onu bilmiyorum da zannımca böyle olması gerektiğini tahmin ediyorum . Neyse artık canım çok canını sıkma olmuş artık bir kere yapacak bir şey yok . Keşke herkes işini düzgün yapsa da kimse zarar görmese 😞

Canım nasıl geçti ilk iş gününüz yaa adapte olabildiniz mi anlatsanıza biraz 😄 LaRisaCca LaRisaCca
Canım benim. O kadar özlemişim ki ofisimi... Ben kalabalık ortamlara hergün farklı insanlar ile dolu dolu iletişimlere okadar çok alışmışımki sanki hapisteydim özgürlüğe kavuştum. Çok iyi hissediyorum. Bebişler kreşte. Gün boyu fotoğraf ve videoları geliyor, görüntülü arıyorum, kızım beni kırmızı balık videosu sanıyor 😂 işin iyi tarafı şu, o kadar özleyerek alıyoruz ki onları kreşten sanki geçirdiğimiz vakit şuan daha verimli. Onlar da gün boyu yorulduklarından 20:30 gibi derin uykuya geçmek istiyorlar. Bu da bize akşam eşimle iki çift laf edebilme ve dinlenebilme zamanı verdi. Şimdilik, bebekler mutlu olduğu sürece keyfimiz yerinde olacak ❤️❤️❤️

Senin için köyü bir deneyim olmuş canım ya geçmiş olsun üzüldüm tv içinde inş çok masraf çıkarmaz . Evet biraz eyvallah dememek lazım sesin çıkaracaksın zaman zaman . Sen böyle anlatınca eşim geldi aklıma . Şöyle der her zaman işinin başında durmadın mı hiç kimse işini düzgün yapmaz . El elin eşeğini türkü söyleyerek arar . Bazen evde çalışanlara bağırıp çağırıyor . Ben de kızıyorum abartma diye . O da diyor ki bilmiyorsun yapmıyorlar işlerini doğru düzgün aldığının hakkını versin . Keşke bi şirketle anlaşsaydın temizlik için . Profesyonel çalışıyorlar çoğu gerçekten . Mesela taşıma şirketleride kırılan dökülenin garantisini vererek taşıma yapıyor . Televizyon senin için sorun olmayacaktı . Gerçi sizin orada nasıl onu bilmiyorum da zannımca böyle olması gerektiğini tahmin ediyorum . Neyse artık canım çok canını sıkma olmuş artık bir kere yapacak bir şey yok . Keşke herkes işini düzgün yapsa da kimse zarar görmese 😞
Dikiş makinelerini ısrarla sen götür dedim diye eşimle kavga ettik bi de
Iyi ki onları adamlara taşıtmamışım paramparça olurlardı kesin.
Bu iş profesyonellikten çok uzaktı.
Neyse olan olmuş artık eşim de ders çıkartmıştır inşallah ne diyeyim 🤷‍♀️

Her çocuk bir değil , bir de her çocuğun anı anını tutmuyor. Cidden bir kızım bir oğlum var çok farklılar. Diyorum ki bunların ikisini de biz yetistirmiyoruz sanki. Oğlan ne kadar hircinsa kız o kadar sakin.
Aman hasta olmasın hiç bir bebek inşallah.
Biz epeydir humana ve bebelac gold beraber kullanıyoruz. 2 numaraya geçtik. Bebelac gold çok güzel kokuyor bisküvi gibi 😆

Canım bu zamana kadar sadece anne sütü mü verdin maşallah ek gıdaya başladın mı neden aptamil dışında dedin ben doğduklarından beri aptamil veriyorum kilo aldırımı da güzel bence
Anne sütü aldılar cnm hala emziriyorum ama ek gidaya 4. Ayda başlattım ben formül mamayı geceleri 1 kez veriyordum uyuduktan sonra uyandıkları zaman hemen emzirip yatırıyorum bi kızımın kg alımı çok güzel diğeri kucağıma alınca bile cok hafif geliyor zayıf olan mama içiyor gün için de de ek gıda benide emiyor ama mama daha çok kilo aldırır ama fos kg derler halk arasında buna rağmen aşırı kg aldığını gözlemlemedim ben aptamil kullanıyorum o yüzden bu markadan hariç istedim cnm

Her çocuk bir değil , bir de her çocuğun anı anını tutmuyor. Cidden bir kızım bir oğlum var çok farklılar. Diyorum ki bunların ikisini de biz yetistirmiyoruz sanki. Oğlan ne kadar hircinsa kız o kadar sakin.
Aman hasta olmasın hiç bir bebek inşallah.

Biz epeydir humana ve bebelac gold beraber kullanıyoruz. 2 numaraya geçtik. Bebelac gold çok güzel kokuyor bisküvi gibi 😆
Kg alımı nasil sence ve aptamil biraz şekerli gibi ya onun tadı nasıl anneyiz illaki tadım yapmışızdır 😂👌

X