2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Nerelerde kullanıyorsun bunları canim, ben de gördüm de nerde kullanacağımı bilmediğim için almadım.

Bizimkiler de akşam 6 da brokoli ve havuclu pure yediler.bir de yoğurt . Kahvaltı tarifiniz var mı kuzum ya, ne yapacagimi hiç bilemiyorum. Sabah yumurta sarısı labneli bisey yaptım ama hep kuStular fazla geldi galiba.
Bu arada baya çorba gibi mi yaptın sulu ? Yoksa katı mi oldu?
Püre kıvamında yaptim canım çok sıvı olunca hem yedirmesi zor oluyo çok dökülüyor. Kahvaltılarımız fix bizim cnm labne cici bebe 1 tane ceviz pekmez yumurta sarısı ondan sıkılmasınlar diye bazen 1 küçük olgunlaşmış muz ya da yarım avakado ekliyorum seviyorlar yiyorlar 🙂 yada kaşık maması muz ve pekmez ekliyorum içine öyle yiyorlar canım artık kahvaltı harici kendimize ne yapıyorsak onları bahratlandirmadan ve tuz atmadan kızlar için ayırıyorum ya çatalla eziyorum yada blendirdan geçiriyorum cnm

Allah yardımcın olsun canım ya. Ben de anca anca istek sıralıyorum 🙈 evlendigimiz de direk doğuya gittik. Yani eşim orda gorevdeydi. Burda da annesi ile altlı üstlü oturuyoruz. Kendimize burdaki evi düzüp oraya hazır eve gittik. İnan evimde buzdolabı bulaşık makinesi yoktu. Burda herşeyi yapmamıştık. Anca evin eksiklerini alıyoruz 😂🙈 sıra makineye geldi. Senin bir de okuyan çocuk olunca zor. Çok şükür bizim kira olmadığı için kendimizi ceviriyoruz şimdilik.

Bilgiler çok değerli çok teşekkür ederim. Nedense bende birşeyler urettikce terapi gibi olacağını düşünüyorum. Şuan açıkçası çok vaktim yok ama makineler de almış başını gitmiş 3 4 ay önce 800 TL olanlar şuan 1600 TL falan. Birşeyler alınacaksa ertelediğimiz her vakit zarardayiz. Bende şimdi elimiz biraz bollasınca hemen açığı kapatayım dedim 😂

Biçme konusunda da genel olarak el ayarım vardır ama iş başa gelince ne olur bilinmez. 🙂
Benim de tek avantajın evin bize ait olması 😁 guzel göreceğim güneşli günler diyerek her gelen gune merhaba diyorum 😁

Günaydınlar olsun annişler 🙋‍♀️ Eşim yurt dışına çıkacaktı dün Covid test yaptırdı akşam sonuç pozitif ..ben de apar topar yaptırdım pozitif çıktım ..Belirti yok şu an hem şaşkın hem endişeliyim bebişler için.. Allah hepimizin evlatlarını korusun 😌
Günaydın 🌞 geçmiş olsun kuzum. İnşallah hiç belirtisiz atlatırsınız. 🙏🏻

Bebelerin kriz dönemlerinde bende de o ruh hali oluşuyor ballı yalnız değilsin. Tahammül seviyem yerlerde oluyor. Eski rahat günlerimi özlüyorum. Ama Mari anaç ruhla ilgisi yok bunun. Benim aşırı aşırı anaç bir yapım olmasına rağmen çoğu zaman yapamıyorum. Yorulmak, uykusuzluk, sürekli ses sanırım bu hale getiriyor bizi.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Uslu olsunlar artık lütfeeeen 😢
Sabah oturdum kalkar kalkmaz sinirden ağladım anlaşmış gibiler gündüz sen eziyet et gece ben 😂 kalkar kalkmaz mızır mızır başlıyorlar . Uyku süreleri 30 dk bulmuyor daha ben oturamadan biri uyanıyor . Gece saat başı uyanmaya başladılar ne dertleri var onuda anlamıyorum . Gerçekten allah güç kuvvet versin hepimize .

Bana da yapıyor bu hainler 😄😄arada kaynıyor bazen ggaliba.Hain armutlar 😆😆😆

Bak kiwinin övecek birseyini daha buldum 🤣🤣🤣

Al benden de o kadar. Bazen diyorum her kez,çocuk önemli, çok gerekli bilmem ne diyor. Bana çok da değilmiş diyorum. Sonra da bizim ikiz olduğu için çok zorlanıyoruz o güzellik kısmına ne zaman geçicez acaba diyorum. Kafamda garip sorular. Gelecekten de korkmuyor değilim.

Hangi tipini aldin kuzum kaça aldin? Anneme de alıcaz da kaça düşmüş indirimde?

kiwinin Övecek biSeyini daha buldum ya 😆😆😆 ütüsü 🤣🤣

Bizim doktor maden suyuyla sıkın demişti, karbonat kimyasalmis. Ama ben de bir iki sildim baktım zor oluyo, sonra kendi kendine geçti zaten.

50 metrekare mi , anam çok küçükmüş ya, nefi mesleğin nerdeki lojmanları bunlar kuzum ?

Bir giyim öğretmeni olarak tavsiye vereyim. Sanayi makinesi çok ses yapar, her zaman kullanamazsın hani apartamnda oturuyorsan alttaki şikayete gelebilir. Başlangıç için en basitinden bile alsan işini görür. Singer güzeldir servisi, yedek parçası falan kolay bulunur.
Cidden gelecektende korkmaya başladım . Artık nasıl düzen kuracağımı şaşırmış durumdayım . Bugün sabah ilk kez açtım tableti koydum biraz sussunlar diye ses sadece 5 dk kesildi . O bile kar etmiyor . Uykuya direnme başladı . Saçma sapan saatlerde uyuyakalıyorlar bu sefer

Günaydınlar. Bebeleri kontrole götürdük covid için. Hafif öksürük vardı ama ciğerler temiz çok şükür geniz akıntısından dolayı nebülazatör verdi. Bebeleri kovid olan arkadaşlar aklınızda olsun 6-8 hafta sonra sebepsiz ateş kusma ishal olursa doktora gelin mis c diye bir hastalık varmış onu tetiklediği düşünülüyor covidin dedi.

Nays
Günaydınlar. Bebeleri kontrole götürdük covid için. Hafif öksürük vardı ama ciğerler temiz çok şükür geniz akıntısından dolayı nebülazatör verdi. Bebeleri kovid olan arkadaşlar aklınızda olsun 6-8 hafta sonra sebepsiz ateş kusma ishal olursa doktora gelin mis c diye bir hastalık varmış onu tetiklediği düşünülüyor covidin dedi.
Geçmiş oldu hamd olsun 💕

Sabah oturdum kalkar kalkmaz sinirden ağladım anlaşmış gibiler gündüz sen eziyet et gece ben 😂 kalkar kalkmaz mızır mızır başlıyorlar . Uyku süreleri 30 dk bulmuyor daha ben oturamadan biri uyanıyor . Gece saat başı uyanmaya başladılar ne dertleri var onuda anlamıyorum . Gerçekten allah güç kuvvet versin hepimize .

Bizde bu ara ateş ve huysuzluk var ama öyle çok yüksek ateşler değil gece uykuları ve iştahlarıda yok Nos diş öncesi diyor sanırım diş muhabbetimiz başladı Mari. İlk oğlan yaptı 2 gün. Dünden beri ateşi yok sadece huzursuz şimdi kız ateş yaptı bakalım onu takipteyim. Her dişte böyle olacaksa işimiz var bizim 🤦🏼

Günaydınlar olsun annişler 🙋‍♀️ Eşim yurt dışına çıkacaktı dün Covid test yaptırdı akşam sonuç pozitif ..ben de apar topar yaptırdım pozitif çıktım ..Belirti yok şu an hem şaşkın hem endişeliyim bebişler için.. Allah hepimizin evlatlarını korusun 😌

Canım geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatırsınız. Bebişlerinize bulaşmadan inşallah 🤲
nicecream nicecream siz nasıl oldunuz kuzu toparlayabildiniz mi?

Günaydın canım. Cok sükür cigere inmemis demek ki 🙏🏻 o neymis ya kendisi yetmiyor bu hastalıgın bide tetikledikleri mi var 🤦🏻‍♀️

Bizde bu ara ateş ve huysuzluk var ama öyle çok yüksek ateşler değil gece uykuları ve iştahlarıda yok Nos diş öncesi diyor sanırım diş muhabbetimiz başladı Mari. İlk oğlan yaptı 2 gün. Dünden beri ateşi yok sadece huzursuz şimdi kız ateş yaptı bakalım onu takipteyim. Her dişte böyle olacaksa işimiz var bizim 🤦🏼
Annem hep söyler her disinize 3 gün sabahladm diye 😥 kuzu sanırm her diste cekilecek bu

X