2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Erkeklerde idrar yolu enfeksiyonu pek beklemeyiz kuzu ams olabilir kızlar daha müsait anatomileri itibariyle.
Bir de enfeksiyon bulgusu yok ateş vs şuan için izole kum gibi duruyor. Ama enfeksiyon da çıkabilir.

Oy sorma büyük adamlar acili inletirdi taşta oğlum da öyleydi tüm gün kurban olurum😞
Lusin sen doktormussun aa nasil sevindim 🤩

Erkeklerde idrar yolu enfeksiyonu pek beklemeyiz kuzu ams olabilir kızlar daha müsait anatomileri itibariyle.
Bir de enfeksiyon bulgusu yok ateş vs şuan için izole kum gibi duruyor. Ama enfeksiyon da çıkabilir.

Oy sorma büyük adamlar acili inletirdi taşta oğlum da öyleydi tüm gün kurban olurum😞
Doğrudur canım. Bilmiyordum. İnşallah geçici birseydir sıkıntı yoktur. Bizimde geçici olabillir dediler sence öyle midir 🙈 15 Şubat'ta usg randevumuz var

Ne yoğun bir gündü... Beyazları yıka ser, çocukları yıka, yıkamadan önce kafalarına zeytinyağı sür, konak tarağıyla tara, çocukların çamaşırlarını yıka ser, bulaşık mak boşalt, kahvaltı hazırla topla, akşam yemeği hazırla topla, çay yap servis et, çayları tazele, ütü yap, çocukların kreş çantasını hazırla, evi toparla, yarın temizliğe gelecek kadın paspasları makineye at ser balkon oturma grubunun kılıflarını çıkar yıka ser, nevresimleri değiştir bla bla bla ,, tabi bu arada gezmeyi de ihmal etmedim🤭
Her zamanli lariş farkı 🥰 maşallah 🧿
Ben bu işleri bir ayda yapamam. Hiç abartısız söylüyorum bir ay.

Kızlar ben bugün çok kötü bir gün geçirdim. Benim atlas bebem öğleden sonra çok büyük ağrı çeken çığlıklar atarak ağladı. Ben de ağladım çok.
Kolik ağrı dediğimiz bıçak saplanr tarzda ara ara gelen bir ağrı çekti tüm gün yavrum.
Hastaneye gittik. Babası karın ultrasonu yaptı.
Ben boğaz ve kulağına ve akciğerlerine baktım. Temiz.
Yarın sabah idrar testi vereceğiz ama sanırım kum döküyor olabilir böbrekte kristal gördük. Parol veriyorum 6 saatte bir çok ağlayıp yorgun düştüğnde uyuyabiliyor.
Kıyamam kuzuma çook geçmiş olsun inşallah basit bir şeydir hemencecik geçer 🙏🏻

Senin 5 benim 6 🤦🏼 mama yemek istese bir nebze dicem aç olduğu için uyandı. Alarm kurulmuş işe gitcek muamelesi yapıyor. 1 saat sonra geri uyuyup 10'da kalkıyor. Tabi o arada kız uyanıyor benim gece gündüz birbirine giriyor. Tek olsa bu kadar zorlamaz ya yine ikiz dezavantajı yaşıyoruz 🤷‍♀️

Valla corona gribe karıştı grip nezleye ne olduğumuzu kimse anlayamıyor. Allah sonumuzu hayretsin. 🤲
Bebelerin ne işi var, uyumayam, ağlayam, anamı uyutmayam. Altıma yapam 😆😆🥴
Yok anam kimseye vermem zorluk manyaklığımı 🤦🏼 Hiç bir işim kolay olmadı hayatımda bu zamana kadar şimdi kapışırsak hüsrana uğrarsın 😬😬

Bu arada benim rekor 5 gün uyumama 😂 Sonrasını hatırlamıyorum ama 🤷‍♀️
Aynı benim de hayatım kolay olmadi pek. İkizlerim olmasaydı herşey rahat olsaydı olmazdı zaten 😆 Allah acıdı da ucuz vermedi çok şükür. Yoksa transfer esnasinda birisi bölünür de yumurtaların ya üçüz olursa demişti. Neyse buna şükür. Herkes oh ne güzel tek seferde iki tane birden diyor ama gel de bize sor.
Yaa su magazalarda kullanilan ütüden almak lazım koy askıya ütüle 🤭
Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun kuzu benim adam bana acıdı senin tavsiye ettigin robottan aldı seni garanti gosterdim bak her yerlere ulasiyormus dedim
Ben de var kuzum,.A 101 de kiwi marka almıştım. Tişört falan güzel ütülüyor. Acil bisey olduğun da hemen onla üstünden geç çik. Baya pratik . Ya da hanı dolapta askıda buruşur bisey onu üşenirsin giymek istemezsin, hemen onla geç üstünden 2 dk da hazır. Ben seviyorum. Hem ucuz alınabilir bence yani. Bir de montları, ceketleri güzel ütülüyor.
Ben bu işleri bir ayda yapamam. Hiç abartısız söylüyorum bir ay.

Kızlar ben bugün çok kötü bir gün geçirdim. Benim atlas bebem öğleden sonra çok büyük ağrı çeken çığlıklar atarak ağladı. Ben de ağladım çok.
Kolik ağrı dediğimiz bıçak saplanr tarzda ara ara gelen bir ağrı çekti tüm gün yavrum.
Hastaneye gittik. Babası karın ultrasonu yaptı.
Ben boğaz ve kulağına ve akciğerlerine baktım. Temiz.
Yarın sabah idrar testi vereceğiz ama sanırım kum döküyor olabilir böbrekte kristal gördük. Parol veriyorum 6 saatte bir çok ağlayıp yorgun düştüğnde uyuyabiliyor.
Çok geçmiş olsun kuzum, ülkecek kırılıyoruz yeniden hastalıktan. Eskisehirde biz olduğumuz zaman kovit patlaması olmuş, şimdi biz atlattık şehir olarak diğer illere geçti demek ki.
Bu aralar depressif hissediyorum biraz da yorgun 😥
Hep ayniyiz, hep yorgun. Bu uykusuzluk ve yorgunlukla nasıl ayakta durup dayanabiliyorum diye şaşırıyorum kendime

Aynı benim de hayatım kolay olmadi pek. İkizlerim olmasaydı herşey rahat olsaydı olmazdı zaten 😆 Allah acıdı da ucuz vermedi çok şükür. Yoksa transfer esnasinda birisi bölünür de yumurtaların ya üçüz olursa demişti. Neyse buna şükür. Herkes oh ne güzel tek seferde iki tane birden diyor ama gel de bize sor.

Ben de var kuzum,.A 101 de kiwi marka almıştım. Tişört falan güzel ütülüyor. Acil bisey olduğun da hemen onla üstünden geç çik. Baya pratik . Ya da hanı dolapta askıda buruşur bisey onu üşenirsin giymek istemezsin, hemen onla geç üstünden 2 dk da hazır. Ben seviyorum. Hem ucuz alınabilir bence yani. Bir de montları, ceketleri güzel ütülüyor.

Çok geçmiş olsun kuzum, ülkecek kırılıyoruz yeniden hastalıktan. Eskisehirde biz olduğumuz zaman kovit patlaması olmuş, şimdi biz atlattık şehir olarak diğer illere geçti demek ki.

Hep ayniyiz, hep yorgun. Bu uykusuzluk ve yorgunlukla nasıl ayakta durup dayanabiliyorum diye şaşırıyorum kendime
Senden başka yorumumu görmüyor kimse cewap wermiyor😕

Aa kiwininde var mi bakayim o zaman. Aynen utu masasini acmaya usendgmz seylere pratik olur

Prednol uygun dozda efsane ilaçtır. Bayılıırım kendisine.
Sizin için neden uygulanmıştır?
Bronşlarda genişleme yapar nefes almayı kolaylaştırır. Bronşit astım ve zatürrenin bazı türlerinde keza covidte de
Ateş düşürücü etkisi vardır
Anti imflamatuar özellik gösterip baskılama özelliği ile sitokin salınımını azaltır yani covidin çok ilerlemesine müsade etmez
İlaçların pirlerindendir prednol
Bilmiyorumdum bu özelliklerini , gerçekten de fayda etti o zaman . Onu verdiklerinden sonra uyuyabiliyordu mesela .

Bu aralar depressif hissediyorum biraz da yorgun 😥
Yorgunluk zaten hiç geçmiyor hayat kalitem düşmüş gibi ama bazen o depresif ruh fena basıyor bana da . Bebeklerden bile sıkılıyor gibi oluyorum . Sonra kendimi suçlu hissediyorum. Annelerin bebeklerden ayrı bir kaç saat kendine zaman ayırmasına gerçekten ihtiyaç var ama ben hiç yapamıyorum 6 ay oldu . Bazen boğuluyorum seslerini filan kafam götürmüyor . Yaştan mı diyorum , daha önceden rahat yaşamaktanmı ya da anaç ruhlu olmamamdan mı bilemedim

Kızlar covidim negatifleşti :) çocuklar şimdilik iyi inşallah bişey çıkmaz🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kilya alerjik rinitten ben de çok çektim dalman ve iliadin damla dönüşümlü kullandım bir hafta biri bir hafta biri. Çok kötü olduğunda buhar makinası rahatlattı beni bol bol serum suyu sıktım hala da çekerim alışıyorsun.
Avataravatar Avataravatar suyu sormuşsun kuzu. Valla benim bebelere de babaları bi sürü içiriyor gıcık oluorum ama yapacak bişey yok. Doktorumuz bişey olmaz dedi ama bence fazla içince mamayı az içiolar.
Sevindim iyi olmanıza

Kullandıktan sonra kendide iyiki almışım diyecek 😂 Benim adam gibi toz takıntısı varsa 🤭
Ahey ben de aldım buradaki tavsiyeler üzerine . Yalnız seninkinden değil bundan aldım indirime düşmüştü . 3. Kızım oldu 😂😂😂
6AE98690-D3C5-4DD0-BFF2-C0BD1B7F4B2F.jpeg

Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun bütün topige Fadik abla edinirdi allah razı olsun🤣

😂😂 moda tas ogrt moda tas ogrt kiwisinden sonra benim Xiaomi reklamı oldu. Gidip firmadan reklam ücreti talep edeyim bari 🤭 Hem o fadik abla değil Fatiş Abam Fadik olan bunların ki 🙈 İzle kesin 😂 Antalyalılar(yörükler) ablaya aba derler 😉

X