2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İşte herşeyin fazlası zarar hesabı. Tabi git mikroba sok demiyorum ama bırak o öptü ondan oldu bu yüzüne hohladı hastalandı hesabı yaparsan asıl sen hastalanırsın

Allah yardımcımız olsun hep kolay atlatalım inşallah

Tahmin etmiştim çocuk doktorları daha hassas olurlar diye ama yapacak bişey yok kullandık bile Tabi artık vermiyorum ama sünnet sonrası mecburdum calpol etki bile etmiyordu acısına

Kizcesi olup kulak deldirenler nerede deldirdi acaba birde dikkat etmemiz gereken bişey var mı ?

Kizcesi olup kulak deldirenler nerede deldirdi acaba birde dikkat etmemiz gereken bişey var mı ?
Eczanede deldirdim. Kulağa soğutucu sprey sıkmadan delmesinler ve teramisin merhem al canım sabah akşam kulağa sür küpeyi oynat yani çevir ki yapışmasın daha hızlı iyileşir yara yapmaz. Bizim 1 haftada iyileşti 10 gün sonrasında kızıma kendi küpesini taktım

Merhaba bende bebegimde koronadan supheleniyorm . belirtileri neydi bebeklerinizin ? Cok geçmiş olsun bu arada

Nosking canım ne yaptınız taşınma işini bitti mi ?
Bitmedi kuzum yeni başladık desem yeridir.
Eşim halletmeye çalışıyor tek başına.
Ben annemlerdeyim eşim gitti eşyalarla beraber biraz yerleştirmiş dün evi temizletip.
Az önce konuştum halıları yıkamaya vermiş
Biz de perşembe günü gidiyoruz bebeklerle inşallah.
Bana sadece ufak tefek eşyalar kalıyor onları da yavaş yavaş yaparım artık

Peki ilk 10 gün küpe takilmicak sadece içinde oynayacam öyle mi ? Sağol bu arada
Allah yardımcınız olsun gerçekten. Bizim de tayin işi yazın oldu. Biz kurulu eve gitmiştik. Mayıs'ta da doğum olunca eşim halletti hepsini sattı geldi. Eşlere baya iş düşüyor bu zamanlarda. Başlamak bitirmenin yarısı derler. Sizin de bitti sayılır

Doktor enfeksiyona 7.ay itibarı ile açık hale gelıyorlar dedı

Zaten küpe olacak kulağında. Küpeyle delinecek. O küpeyi çıkarma 10 gün. Sonra iyileşmiş olur. Belki de tenden tene değişir iyileştiğini gördüğün an başka küpe takabilirsin sünnet bile bir haftada iyileşiyor kulak memesi daha erken iyileşir diye düşünüyorum

Günaydın modacım her saat başı biri için uyandığım kötü bir geceydi benim için Gözlerin faltaşı gibi olduğu ve birbirlerini gereksiz uyandırdıkları korkunçlu film çevirdik
Bizim de oğlan sabah 5 te uyanmayı adet edindi. Illa uyanacak, mama yicek , azcık bakıncak napcam bilmem .1 saat onu uyutmaya çalış bir daha. Gün geçtikçe değişik değişik şeyler görüyoruz
Sabah benim oğlanın da ateşi vardı. Ne oluyor bu çocuklara Koltuk altı 37,3 ölçtü ama kafa bildiğin 38,4 çıkıyordu.
Neden olduğunu çözebildin mi sen Rego?
Kuzum diğer gruplara da bakıyorum da arada , herkesin çocuğu kendisi hasta. Herkes ateşli. Corona fena sardı heryeri.
Bizim eczacı, bu artık grip gibi olacak, her sene bir kez olucaz demişti. Sanırım ona döndü artık. Bakalım sonumuz hayrolsun.

Kafa sıcak oluyo ya dişte
Bende anlamadım ya diş çıkarken kafası sıcaktı bebeğin aşıda olmuştu o yüzden sandım dişmiş

Kızlar covid belirtileriniz kendinizde ve bebeklerde nelerdi
Tribe girmiyorsam sanırım aldım virüsü
Boğazım gıcıklanıyor
Öksürmek ile öksürmemek arasında git geller var
Burnum da akmaya başladı
Canım bizde yoktu ama benim kızda ilk ateş başladı ve çok mız mızdı muhtemelen bir yerleri ağrıyordu. Sonra inanılmaz burun akıntısı vardı genzi çok tıkalıydı ardından öksürük başladı . Boğulur gibi nefes alamıyordu sesi değişti zaten ses telleri ödem olmuş. Hastaneye gittiğimiz sabah artık baygın gibiydi el kol kalkmıyor ve inliyordu. Bizim ki ağır geçirdi tabi . Genelde bir iki gün ateş oluyor geçiyor diyorlar .

Senin 5 benim 6 mama yemek istese bir nebze dicem aç olduğu için uyandı. Alarm kurulmuş işe gitcek muamelesi yapıyor. 1 saat sonra geri uyuyup 10'da kalkıyor. Tabi o arada kız uyanıyor benim gece gündüz birbirine giriyor. Tek olsa bu kadar zorlamaz ya yine ikiz dezavantajı yaşıyoruz

Valla corona gribe karıştı grip nezleye ne olduğumuzu kimse anlayamıyor. Allah sonumuzu hayretsin.

Kafa sıcak oluyo ya dişte
Bende anlamadım ya diş çıkarken kafası sıcaktı bebeğin aşıda olmuştu o yüzden sandım dişmiş

Vallaha diştense yandım daha erken gibi geliyordu. Aşırı huzursuzluğu cabası İştahıda yok zaten atak zamanındayız annenin gittiğini anladıkları Sinir uçlarıma kadar yorgunum

Şey ben küpe verdiklerini bilmiyordum tamam şimdi anladım. Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…