2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Off bebelerle cok zor ya Allahtan annemde var mama bile veremedim o kadar etkiledi
Burun akıntım falan yok simdilik

Kızlar covid belirtileriniz kendinizde ve bebeklerde nelerdi
Tribe girmiyorsam sanırım aldım virüsü
Boğazım gıcıklanıyor
Öksürmek ile öksürmemek arasında git geller var
Burnum da akmaya başladı

Hep hastalık hep hastalık bugün kbb ye su gibi akan burnum için gittim. Bütün gece zerre uyumadım burun çekmekten beynim şişti. Çok kötü anlatamam. Sürekli damlayan bir burun ard arda hapşırma atakları. Alerjik rinit dedi ilaç kullanamıyorum. Sprey sadece o da ne zaman etki eder kim bilir. Kafayı yiyecek gibiyim fikri bilgisi olan var mi? Sinir uçlarımı okşuyor resmen

Boğazım gıcıklanıyor
Burnum da akmaya başladı
Tam olarak dediğin gibi başlıyor canım malesef titremeyle birlikte gelen ateş oluyor sonrasında. Yani benim 3 gün öyleydi. Boğazim ise anca iyileşti.

Boğazım gıcıklanıyor
Burnum da akmaya başladı
Aynı bekirtiler canım maalesef
Geçmiş olsun kuzum ya şuan covidden dolayı burun tıkanıklığı ve akıntısı yaşıyorum bi nebze anlıyorum seni çok zor. Ne işe yarar bilmiyorum ki

Aynı bekirtiler canım maalesef

Geçmiş olsun kuzum ya şuan covidden dolayı burun tıkanıklığı ve akıntısı yaşıyorum bi nebze anlıyorum seni çok zor. Ne işe yarar bilmiyorum ki
Sizede çok geçmiş olsun nice Emziremiyorum bile tıkıyorum burnumu bu kez hapşırma atağı geliyor tıkayınca. Silmekten oluşan yaranın sızısını söylemiyorum bile. Hamilelik ile ortaya çıktı bende önce yoktu böyle bir şey. Çok kötü bir şeymiş ne yapacağımı bilemiyorum. Doktor ancak bir haftaya biraz rahatlatır bu spreyler dedi İki ay kullan muhakkak dedi günler bir an önce geçsin diye bakıyorum şu an

Onun halsizliğide hiç birşeye benzemiyor tez vakitte iyi ol güzelim Allah şifa versin
Sagolasın kuzum benim
Doktordan geldik bogazda enfeksiyon var dedi. Takipte kalacakmisim buru lar temzlencek bogaz spreyi sıklcak en son eger ates yukselirse antibiyotik dedi bakalim. Insallah gerek kalmaz yavrum 250 gr da zayflamis

Sagolasın kuzum benim
Doktordan geldik bogazda enfeksiyon var dedi. Takipte kalacakmisim buru lar temzlencek bogaz spreyi sıklcak en son eger ates yukselirse antibiyotik dedi bakalim. Insallah gerek kalmaz yavrum 250 gr da zayflamis

İnşallah ateşsiz biter salgın çok fazla. Eve girip çıkan da olunca hastalık kaçınılmaz malesef
Kiloyu takma kafana alırlar geri. Böyle geçecek hayatımız diş zamanıda verecekler hastalıkta verecekler. Bizde daha kanımızdalarken yaptığımız gibi aldırmaya çalışacağız Sen güçlü ol gerisi hallolur

Doktorda kiloya takma cocugu rahat birak dedi saglikli olsunlarda kilo alinir tabi analari simdi 70 kilo olduysa genetik belli ki.
Allah bizlere güç versin kuzum

Günaydın kizlar berabat bir geceydi benim soguk bisiler icmistim bademciklerimi unutarak agridan inleyerek bir gece gecirdim. Yavrulara esim baktim onlari kaldiracak gucum kuvvetim bile olmadı kollarımda
Kızlar çok geçmiş olsun Kilya umarım çabucak atlatırsınız Kilya covid olmamana sevindim canım daha kötü de olabilirdi

Kızlar covidim negatifleşti :) çocuklar şimdilik iyi inşallah bişey çıkmaz
Kilya alerjik rinitten ben de çok çektim dalman ve iliadin damla dönüşümlü kullandım bir hafta biri bir hafta biri. Çok kötü olduğunda buhar makinası rahatlattı beni bol bol serum suyu sıktım hala da çekerim alışıyorsun.
Avataravatar suyu sormuşsun kuzu. Valla benim bebelere de babaları bi sürü içiriyor gıcık oluorum ama yapacak bişey yok. Doktorumuz bişey olmaz dedi ama bence fazla içince mamayı az içiolar.

Z zelvan tat ve koku bizde hiç gitmedi
Önce geniz akıntısı oldu
Sonra boğazım ağrıdı
Sonra 2-3 gün korkunç bir burun akıntısı oldu su gibi
Sonra kırgınlık halsizlik az öksürükle bitti.

Covid testi yapmamış olsaydım grip bu derdim hatta bayağı bir süre bu test yanlış ya bu grip covid değil modundaydım omikron bayağı grip gibi. Hatta ben domuz gribini çok daha ağır geçirdim

Çok şükür ki iyisini z kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…