- 22 Aralık 2020
- 2.701
- 5.908
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #35.801
İnşallah balımInsallah degildir kuzumpeki bogaz bademciklerin sismiydi senin
Off bebelerle cok zor ya Allahtan annemde var mama bile veremedim o kadar etkilediİnşallah balımValla doktora gitmedim ama 2 gün boğazım ağrıdı. Dün geceden beri gıcık var ne öksürtüyor ne geçiyor. Bugün de burun akıntım başladı. Eşimde direk burun akıntısı olarak başladı.
Sagolasin kuzum aynen kronik faranjitum var benimde dikkat etmem gerekiyordu etmeyince hal buhasta hasta bebelere bakmak zormus bide ikiside beni istiyor
Tam olarak dediğin gibi başlıyor canım malesefKızlar covid belirtileriniz kendinizde ve bebeklerde nelerdi
Tribe girmiyorsam sanırım aldım virüsü
Boğazım gıcıklanıyor
Öksürmek ile öksürmemek arasında git geller var
Burnum da akmaya başladı
Aynı bekirtiler canım maalesefKızlar covid belirtileriniz kendinizde ve bebeklerde nelerdi
Tribe girmiyorsam sanırım aldım virüsü
Boğazım gıcıklanıyor
Öksürmek ile öksürmemek arasında git geller var
Burnum da akmaya başladı
Geçmiş olsun kuzum ya şuan covidden dolayı burun tıkanıklığı ve akıntısı yaşıyorum bi nebze anlıyorum seni çok zor. Ne işe yarar bilmiyorum kiHep hastalık hep hastalık bugün kbb ye su gibi akan burnum için gittim. Bütün gece zerre uyumadım burun çekmekten beynim şişti. Çok kötü anlatamam. Sürekli damlayan bir burun ard arda hapşırma atakları. Alerjik rinit dediilaç kullanamıyorum. Sprey sadece o da ne zaman etki eder kim bilir. Kafayı yiyecek gibiyim fikri bilgisi olan var mi? Sinir uçlarımı okşuyor resmen
Sizede çok geçmiş olsun niceAynı bekirtiler canım maalesef
Geçmiş olsun kuzum ya şuan covidden dolayı burun tıkanıklığı ve akıntısı yaşıyorum bi nebze anlıyorum seni çok zor. Ne işe yarar bilmiyorum ki
Sagolasın kuzum benimOnun halsizliğide hiç birşeye benzemiyor tez vakitte iyi ol güzelim Allah şifa versin
Sagolasın kuzum benim
Doktordan geldik bogazda enfeksiyon var dedi. Takipte kalacakmisim buru lar temzlencek bogaz spreyi sıklcak en son eger ates yukselirse antibiyotik dedi bakalim. Insallah gerek kalmaz yavrum 250 gr da zayflamis
Doktorda kiloya takma cocugu rahat birak dediİnşallah ateşsiz biter salgın çok fazla. Eve girip çıkan da olunca hastalık kaçınılmaz malesef
Kiloyu takma kafana alırlar geri. Böyle geçecek hayatımız diş zamanıda verecekler hastalıkta verecekler. Bizde daha kanımızdalarken yaptığımız gibi aldırmaya çalışacağızSen güçlü ol gerisi hallolur
Tesekkurler canımHasta olan arkadaşlarım çok geçmiş olsun hepinize acil şifalar diliyorum Allah kolaylıklar versin bebişlerle
Kızlar çok geçmiş olsunGünaydın kizlar berabat bir geceydi benim soguk bisiler icmistim bademciklerimi unutarak agridan inleyerek bir gece gecirdim. Yavrulara esim baktim onlari kaldiracak gucum kuvvetim bile olmadı kollarımda
Çok şükür ki iyisini z kuzumZ zelvan tat ve koku bizde hiç gitmedi
Önce geniz akıntısı oldu
Sonra boğazım ağrıdı
Sonra 2-3 gün korkunç bir burun akıntısı oldu su gibi
Sonra kırgınlık halsizlik az öksürükle bitti.
Covid testi yapmamış olsaydım grip bu derdim hatta bayağı bir süre bu test yanlış ya bu grip covid değil modundaydım omikron bayağı grip gibi. Hatta ben domuz gribini çok daha ağır geçirdim