- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- Konu Sahibi incikartanesi
- #35.821
GünaydınGünaydın can yoldaşlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınGünaydın can yoldaşlarım
Size de çok geçmiş olsun canım. Dalman verdi bana da doktor sabahları bir puf. Hap verebilsem daha çabuk geçerdi ama uygun değil emziren anne için dedi. Bu gece yorganımı yastığımı filan değiştim uyuyabilmişim en azından.Kızlar covidim negatifleşti :) çocuklar şimdilik iyi inşallah bişey çıkmaz
Kilya alerjik rinitten ben de çok çektim dalman ve iliadin damla dönüşümlü kullandım bir hafta biri bir hafta biri. Çok kötü olduğunda buhar makinası rahatlattı beni bol bol serum suyu sıktım hala da çekerim alışıyorsun.
@Avataravatar suyu sormuşsun kuzu. Valla benim bebelere de babaları bi sürü içiriyor gıcık oluorum ama yapacak bişey yok. Doktorumuz bişey olmaz dedi ama bence fazla içince mamayı az içiolar.
Anlaştık hayatım yarın ilk günümüz nasipse . Salı iş başı yapacağımdan yarın gün içinde önce yarım gün yanlarında duracağım sonra kademeli uzaklaşacağım. Hızlandırılmış kademeli uzaklaşma bakalım nasıl olacakLaRisaCca kuzum kreş işini ne yaptın ?
Geçmiş olsun canımZ zelvan tat ve koku bizde hiç gitmedi
Önce geniz akıntısı oldu
Sonra boğazım ağrıdı
Sonra 2-3 gün korkunç bir burun akıntısı oldu su gibi
Sonra kırgınlık halsizlik az öksürükle bitti.
Covid testi yapmamış olsaydım grip bu derdim hatta bayağı bir süre bu test yanlış ya bu grip covid değil modundaydım omikron bayağı grip gibi. Hatta ben domuz gribini çok daha ağır geçirdim
Günaydın kızlar oglanında atesi cıkmasyla sabahladık perisan durumdaym
Geçmiş olsun kuzumGünaydın kızlar oglanında atesi cıkmasyla sabahladık perisan durumdaym
SiZe de geçmiş olsun mi. Bizim de ilk gün öyleydi kafa hep daha sıcak.Sabah benim oğlanın da ateşi vardı. Ne oluyor bu çocuklara Koltuk altı 37,3 ölçtü ama kafa bildiğin 38,4 çıkıyordu.
Neden olduğunu çözebildin mi sen Rego?
Cidden noluyor boyle anlamadm kuzum yaSabah benim oğlanın da ateşi vardı. Ne oluyor bu çocuklara Koltuk altı 37,3 ölçtü ama kafa bildiğin 38,4 çıkıyordu.
Hayırlı olsun inşallah kuzum. Her şey gönlünce olsun.Anlaştık hayatım yarın ilk günümüz nasipse . Salı iş başı yapacağımdan yarın gün içinde önce yarım gün yanlarında duracağım sonra kademeli uzaklaşacağım. Hızlandırılmış kademeli uzaklaşma bakalım nasıl olacak
Not aldım kuzum sağ olasınGeçmiş olsun canım
Hafif gribal belirtiler var dediğim gibi
Kızlar öksürdükçe hapşırdıkça gerim gerim geriliyorum teste gidicem bu gün
Rinit için nasonex bulmaya çalışın artık tr de yok
Almanyadan gelen giden birileri olursa isteyin
Ablam için sürekli getirtiyoruz
Başka spreyler fayda etmiyor
Kilya
Sagolasın kuzumGeçmiş olsun kuzum
SiZe de geçmiş olsun mi. Bizim de ilk gün öyleydi kafa hep daha sıcak.
Geçmiş olsun kuzum
Cidden noluyor boyle anlamadm kuzum ya
Bizimde öyle kafa daha sıcak. Dün doktor sadece kizima bakti ve doktordaken oglanin atesi yoktu olsa bari onu da gosterirdim. Ama kizin bogazi enfekte olmus. Israrci ates devam ederse test verin dedi ama simdilik oyle gorunmuyor derken aksam oglan kizdan daha beter ateslendi. Bide doktorumuz dediki 3 noktayi ölcekmisiz. Tam alninin ortasi, gobeginin ortasi ve sirtinin ortasi. Hangisi daha sıcakda onu baz alcakmisiz.
Altini falan actgnda hem sirt hem gobek olcersin insallah distendir kuzu. Ben ellerini cok agzlarina götüyorlar ya ne kadar silsemde mikrop mu kapti diyorum. Bide bizimkilere ellerinden opmeyin diyorum dinlemiyorlar cocuklar o eli agzlarina goturuyor nesini anlamiyorlar anlamiyorumSadece sabah çıktı ateş hemen calpol verdim 5 saat geçti şimdilik tekrar çıkma olmadı. Acaba dişten mi dedirtti banada tekrar çıkmaması. Ama alta bakıyorum yok diş filan Bir daha ölçerken sırtını göbeğinide ölçeyim bakalım ne olacak Olmazsa hepsinin ortalamasını alalım
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınızGünaydın kızlar oglanında atesi cıkmasyla sabahladık perisan durumdaym
Geçmiş olsun canım hayırdır böyle grupta herkes de bir kırılma varSabah benim oğlanın da ateşi vardı. Ne oluyor bu çocuklara Koltuk altı 37,3 ölçtü ama kafa bildiğin 38,4 çıkıyordu.
Nasıl oldunuz canım daha iyi misiniz bugünGeçmiş olsun kuzum
Amin canım teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah kuzum. Her şey gönlünce olsun.
3 ile çarp 5'e böl olmazsaSadece sabah çıktı ateş hemen calpol verdim 5 saat geçti şimdilik tekrar çıkma olmadı. Acaba dişten mi dedirtti banada tekrar çıkmaması. Ama alta bakıyorum yok diş filan Bir daha ölçerken sırtını göbeğinide ölçeyim bakalım ne olacak Olmazsa hepsinin ortalamasını alalım
Sabah yine atesimiz cıktı fitil verdim simdi düstü insallah tekrar yükselmez. Oglumunda istahi gitti mama yemiyor ikidir bogazlari agriyor belli kiGeçmiş olsun canım şimdi nasılsınız
Geçmiş olsun canım hayırdır böyle grupta herkes de bir kırılma var
Nasıl oldunuz canım daha iyi misiniz bugün
Amin canım teşekkür ederim
3 ile çarp 5'e böl olmazsa
Altini falan actgnda hem sirt hem gobek olcersin insallah distendir kuzu. Ben ellerini cok agzlarina götüyorlar ya ne kadar silsemde mikrop mu kapti diyorum. Bide bizimkilere ellerinden opmeyin diyorum dinlemiyorlar cocuklar o eli agzlarina goturuyor nesini anlamiyorlar anlamiyorum
Haklisin kuzum bizimde tanidik titizlik hastasiydi kizi dizanteri oldu doktor bu cocuk pislikten dizanteri olmus diyince bayilmisti. Sonra asiri titiz oldugunu soyleyince o zaman hic mikropla tanismamaktan olmus dedi. Tabi boyle olsun istemem vucutlari tanisin mikroplari mucadele etsin.Bu konularda fazla dikkatli olma.
Hatta mikrop alsınlar bırak. Ablam küçükken annem temizlik hastasıymış ne kadar dikkat edebileceğini düşün. Ne zaman dışarı çıksa hemen hastalanırmış bu yüzden. Doktora gittiklerinde doktor kızmış sen bu çocuğu hiç mikropla tanıştırmadın mı diye. Toza, toprağa koy bundan sonra taş yesin gerekirse demiş. Ablamın hala bağışıklık sistemi düşüktür. Zaten lenfoma hastası oldu sonrasında da. Yani kanserli hücre nerde zayıf noktası olduğunu bildi orada bitti.
Demem o ki çocukların bağışıklığı için lazım onlar. Hasta olacaklara olsunlar kuvvetlensin bağışıklık sistemleri
Geçmiş olsun canım hayırdır böyle grupta herkes de bir kırılma var
3 ile çarp 5'e böl olmazsa