- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #35.761
Kuzum Covid ne durumda nasıl oldunuz ?Dogru diyorsun kuzum Allah sabir versin sana da ben 3 cocukla telef oldum ve istekleri de yok yani kizim sadece anne süt ver diyor anne çikolata istiyorum diyor senin oglanlar buyuk olunca istekleri de ona gore sekilleniyor iste, ve bence erkek coxuk daha zor bakma acisindan. Senin yazininokuyunca dedim kizim sen bi sus, allah bebelere sqglik sihhat versin ama cocuk bwkmqk zor cidden ya.
Amin canım aminHayırlısı neyse o olsun hakkında. İnşaAllah beklentınden daha iyi çıkar
Amin canım benim şimdi birinden çıktım diğerine gidiyorumGuzel haberlerle gel kuzuminsallah icine siner biri.
Evet canım 8 şubatta iş başıyım kısmetseKuzum kaçırmışım iş başı mı yapacaksın ? Ne kreşi ? Umarım dilediğin gibi olur
Hayırlısı olsun kuzum benim içinde ne yapacağım sorusu var. Haklarımı sonuna kadar kullanıp iki yıl gitmek istemiyorum bir yandan da ihtiyaçlar. Zor valla. Çalışsam da kazandığımı bakıcıya veririm diyorum tek bakıcı da yetmez şimdi çalışmasam daha iyi diyorum filan bilmiyorum kafalar karışık. Kreş olayını düşünmedim açıkçası bebekler için olduğunu bilmiyordumAmin canım amin
Amin canım benim şimdi birinden çıktım diğerine gidiyorum
Evet canım 8 şubatta iş başıyım kısmetse
Canım sen öğretmen miydin? Nedense öyle kalmış ama yanlış da hatırlıyor olabilirimHayırlısı olsun kuzum benim içinde ne yapacağım sorusu var. Haklarımı sonuna kadar kullanıp iki yıl gitmek istemiyorum bir yandan da ihtiyaçlar. Zor valla. Çalışsam da kazandığımı bakıcıya veririm diyorum tek bakıcı da yetmez şimdi çalışmasam daha iyi diyorum filan bilmiyorum kafalar karışık. Kreş olayını düşünmedim açıkçası bebekler için olduğunu bilmiyordum
Fitille düsürdük kuzum ama zaten az olan istahi iyice azaldı yarın doktora götürcezRegen_ geçen yüksek ateş var demiştin ne oldu kuzum nasılsınız ?
Cok sevindim kuzum icinize sinmesi önemliKızlar geldim , düşündüğüm gibi korkunç manzaralar görmedim ajite olmadım aksine motivasyonu m yükseldi. Görüştüğüm yerlerden biri sadece para odaklıydı diğeri bana daha çok güven verdi orada hep yapılanlardan bahsettik ve tabiki para odaklı olmayan yeri tercih edeceğimizi düşünüyoruz. Birazdan eşimle tekrar bir kahve içip konuşacağız ama kararımız belli gibi
Bende durumlar karışık canım ..koca sürekli yok zaten biliyorsun .. annem kayınvalidem dönüşümlü destek olacaklardı ..Kayınvalidem CA 4.evre teşhis aldı ..kemoterapi ışın ted. başladı kendi sağlığıyla uğraşıyor görümcemde öyle ..yani onlardan destek sıfır ..güzelim evimi bıraktım annemlere yürüme mesafesi yakın olmak için eski bir Apt.a taşındık gündüz yardımcı var ama ben onu bebeklerle tek bırakamıyorum iyi niyetli ama pek tecrübeli değil zaten kızımda oğlumda ateşli hasta ..annem sürekli gece kalmaktan kronik hastalıkları alevlendi .. 2 sini de gece yanıma alıyorum çok ağlarsa annemi kaldırıyorum ..bu arada gündüz gece tüm bakımları beslenmeleri üzerimde.. yoruluyorum ve uykusuz kalıyorum ..yatılı yardımcı bulsam diye düşündüm çocukları gece yanına veremem aklım çıkar ..zaten yabancı Türkmen bakıcılardan 3 arkadaşımda memnun kalmadı ya sorunlular ya da 1 ay olmadan kendileri gidiyorlar Filipinli Nepal’iyle de para yetmiyorsen ne durumdasın kuzu?
Yok kuzum kiskanmadi cok sukur, bazi seylerin farkinda olmamasina bagliyorum, emzikleri dusunce veriyor sariliyor opuyor cok sukur o korkum gecti, inşallah sende de olmaz kiskanclik. Gecen okuldan dogumbyapan bi arkadasim aradi buyuk kizi 5 yasinda, ayyyy ciglik atiyor ben kardesimi dovcem oldurecem diye, kadini cigrindan cikardi mecbur kapadik telefonuyok gece mamasini 8 aylikken birakti ama mutlaka beni görmek sarılmak istiyor. yanina yatarak uyutuyorum. gece kalkinca neden gittin diye soruyor ona onu sevdiğimi ama kendi yatağımda uyumak istedigimi anlatıyorum yatagimi da sev diyor :)
kizin bebekleri kıskandı mi hic bahsetmiyorsun
Test yapilmadi canim neyiz ne degiliz bilmiyorum soguk alginligi dedi drKuzum Covid ne durumda nasıl oldunuz ?
masallah masallah. benimkinin kiskanacagini ama sınırlı kalacağını düşünüyorum. annem çomak sokmaz ise eğer... şimdiden sanki kıskansın diye uğraşıyor öyle cümleler kuruyor ki. bebekler dogunca annen onlara bakcak sana kim bakcak diyor mesela eşeğin aklina karpuz kabuğuYok kuzum kiskanmadi cok sukur, bazi seylerin farkinda olmamasina bagliyorum, emzikleri dusunce veriyor sariliyor opuyor cok sukur o korkum gecti, inşallah sende de olmaz kiskanclik. Gecen okuldan dogumbyapan bi arkadasim aradi buyuk kizi 5 yasinda, ayyyy ciglik atiyor ben kardesimi dovcem oldurecem diye, kadini cigrindan cikardi mecbur kapadik telefonu
Biberonla veriyorumEk gıdaya başlayan anneler bebişlerinize suyu neyle veriyorsunuz? Kasıkla, biberonla, küçüçüğe yakın bardakla verdım olmadı. Nasıl su içirebilrim?
Dur bak yine ağlarım şimdiBende durumlar karışık canım ..koca sürekli yok zaten biliyorsun .. annem kayınvalidem dönüşümlü destek olacaklardı ..Kayınvalidem CA 4.evre teşhis aldı ..kemoterapi ışın ted. başladı kendi sağlığıyla uğraşıyor görümcemde öyle ..yani onlardan destek sıfır ..güzelim evimi bıraktım annemlere yürüme mesafesi yakın olmak için eski bir Apt.a taşındık gündüz yardımcı var ama ben onu bebeklerle tek bırakamıyorum iyi niyetli ama pek tecrübeli değil zaten kızımda oğlumda ateşli hasta ..annem sürekli gece kalmaktan kronik hastalıkları alevlendi .. 2 sini de gece yanıma alıyorum çok ağlarsa annemi kaldırıyorum ..bu arada gündüz gece tüm bakımları beslenmeleri üzerimde.. yoruluyorum ve uykusuz kalıyorum ..yatılı yardımcı bulsam diye düşündüm çocukları gece yanına veremem aklım çıkar ..zaten yabancı Türkmen bakıcılardan 3 arkadaşımda memnun kalmadı ya sorunlular ya da 1 ay olmadan kendileri gidiyorlar Filipinli Nepal’iyle de para yetmiyoroynatmaya az kaldı
İnşallah diş kaynaklıdır kuzumFitille düsürdük kuzum ama zaten az olan istahi iyice azaldı yarın doktora götürcez
İnşallah kısa sürede atlatırsınız canım ya herkes hastaTest yapilmadi canim neyiz ne degiliz bilmiyorum soguk alginligi dedi drhamileyken olmustum ama öksürük oluyor bende aylarca korona olunca, gecen sene de oldugumuzda oksuruk 3 ay gecmemisti
Üniversitedeyim kuzum. Doğru sayılırCanım sen öğretmen miydin? Nedense öyle kalmış ama yanlış da hatırlıyor olabilirim
Çok emin değilim ama sanırım belli yaşın altında çocuk olunca gündüz bakım evi oluyor ve aile bakanlığına bağlı oluyor diğer türlüsü kreş olup mebe bağlı oluyor sanırım
Benim kızım da kusuyor dr bizede önerdi thickener. Nasıl uyguladınız. Kizim emen bir bebek sutumde fazla siz anne sütü ile mı verdiniz her öğün öncesi mı biberonla miKızlar reflülü bebekler için muhteşem öneri ile geldim. Benim kızım artık kusmuyor
Bebelac Ar Gold thickener
Iste bazen bos konusuyolar, benim annem de sen peyniri yemezsen kardesine veririm kardesin yer diyo, bu ve benzeri seyler iste.. Benim kiz kendine cok ilgi gosteremeyince kardesimi emzirme gel kitap okuyalim falan diyo, en ileri seviyemiz bu simdilik inşallah da otesi olmazmasallah masallah. benimkinin kiskanacagini ama sınırlı kalacağını düşünüyorum. annem çomak sokmaz ise eğer... şimdiden sanki kıskansın diye uğraşıyor öyle cümleler kuruyor ki. bebekler dogunca annen onlara bakcak sana kim bakcak diyor mesela eşeğin aklina karpuz kabuğu
Merhaba ben emzirmiyorum 100 ml mamanın içine kendi kaşığı ile 1 silme kaşık yani bir ölçek koyuyorum bu kadarBenim kızım da kusuyor dr bizede önerdi thickener. Nasıl uyguladınız. Kizim emen bir bebek sutumde fazla siz anne sütü ile mı verdiniz her öğün öncesi mı biberonla mi