-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #35.781
Ben emzirdigim için bebeğim biberon hiç bilmiyor anne sutunu sağol icine karıştırmam lazım epey zahmetli oluyor kaşıkla tam yiyemiyor.Merhaba ben emzirmiyorum 100 ml mamanın içine kendi kaşığı ile 1 silme kaşık yani bir ölçek koyuyorum bu kadar
Insallah kuzumİnşallah diş kaynaklıdır kuzum
2 bebekli hamilelik ve emzirme dönemi kalsiyum depomuz boşaldığı için dişler çok etkileniyor diye düşünüyorum.Doğumdan sonra dişleri ile ilgili sorun yaşayan var mı?? Nedir bunun sebebi ya öncesinde veya hamilelik sırasında hiçbir sorun yoktu doğumdan sonra eski bir kanal tedavimi yenilemek zorunda kaldım bir çürük nedeniyle dolgu yaptırdım şimdi yine başka bir çürük çıktı ve uyuşturucu iğneler antibiyotikler derken emzirme süreci çok zor oluyor ilaçtan sonra 2 saat emzirme sonra sağ sağdığın sütü dök öyle emzir ee zaten iki bebeye süt yetiştiremiyoruz bir de süt sağıp dökmek çok gücüme gidiyor tekrar dişçiye gidip aynı şeyleri yapmak istemiyorum diş ağrısı için her türlü tavsiyeye açığım şuan parol alıyorum ama malum pek etkisi olmuyor
Lokal anestezi süte geçmiyor denildi bana bi kaç doktora da sordum üstelikDoğumdan sonra dişleri ile ilgili sorun yaşayan var mı?? Nedir bunun sebebi ya öncesinde veya hamilelik sırasında hiçbir sorun yoktu doğumdan sonra eski bir kanal tedavimi yenilemek zorunda kaldım bir çürük nedeniyle dolgu yaptırdım şimdi yine başka bir çürük çıktı ve uyuşturucu iğneler antibiyotikler derken emzirme süreci çok zor oluyor ilaçtan sonra 2 saat emzirme sonra sağ sağdığın sütü dök öyle emzir ee zaten iki bebeye süt yetiştiremiyoruz bir de süt sağıp dökmek çok gücüme gidiyor tekrar dişçiye gidip aynı şeyleri yapmak istemiyorum diş ağrısı için her türlü tavsiyeye açığım şuan parol alıyorum ama malum pek etkisi olmuyor
GünaydınGünaydın güzel ikiz anneleri
Nasıl geçti geçeniz
Nasıl geçti geçeniz
Günaydın canım uyuyarak geçti çok şükürGünaydın güzel ikiz anneleri
Nasıl geçti geçeniz
Nasıl geçti geçeniz
Geçmiş olsun kuzum. Dillendirmek istemiyorum ama covid olmayasınGünaydın kizlar berabat bir geceydi benim soguk bisiler icmistim bademciklerimi unutarak agridan inleyerek bir gece gecirdim. Yavrulara esim baktim onlari kaldiracak gucum kuvvetim bile olmadı kollarımda
Günaydınuyuyarak
GünaydınSanki iyi gibiydi ben de durumlar Sadece mama için uyandılar halen uyuyorlar ben de yataktayım bu gün uyanmadım erkenden
Maşallah maşallah her geceniz güzel geçer inşallah.Günaydın canım uyuyarak geçti çok şükür
Bizim de biraz öyleGünaydınağlamalı zırlamalı tabi ki
Çok geçmiş olsun , bol bol limon portakal takviyesi yapın. Bir de tavuk çorbası çok iyi geliyor bol karabiberli.Günaydın kizlar berabat bir geceydi benim soguk bisiler icmistim bademciklerimi unutarak agridan inleyerek bir gece gecirdim. Yavrulara esim baktim onlari kaldiracak gucum kuvvetim bile olmadı kollarımda
Günaydın güzel ikiz anneleri
Nasıl geçti geçeniz
Günaydın kizlar berabat bir geceydi benim soguk bisiler icmistim bademciklerimi unutarak agridan inleyerek bir gece gecirdim. Yavrulara esim baktim onlari kaldiracak gucum kuvvetim bile olmadı kollarımda
Canım antibiyotik verince direkt sağıp dök diyor dişçiler anlamadım iki kez mastit oldum o zaman da kadın doğumcu sef diye bir antibiyotik vermişti sütünü sağıp dök dememişti mesela alveres de alıp bir deneyeyim ağrılarım azalsın kalsiyum azalması için de calcimax vermişlerdi ama fırsat mı oluyor ilaçları içmeye…2 bebekli hamilelik ve emzirme dönemi kalsiyum depomuz boşaldığı için dişler çok etkileniyor diye düşünüyorum.
Bence arveles alıp emzirip dökmeyebilirsin. Yani benim geçen ay kistim olduğunda gittiğim kadın doğum profu al demişti.
Onun dışında covid sebepli katarin aldım tylol aldım ve sağdığım sütü verdim zaten az bişey alıyorlar diye kıyamadım atmaya.
Cipro mesela asla bebeğe süte geçmemeli ama arveles dikloron gibi ilaçlar için tek seferlik durumlarda çok katı olunmuyor kuzum.
Canım hem anestezide hem de antibiyotikten sonra 2-3 saat emzirme sonra sağıp dök sonra emzir dediler bana eziyet gibi içim acıdı o dökülen sütlere hepLokal anestezi süte geçmiyor denildi bana bi kaç doktora da sordum üstelik
Emzirdim ben dişten sonra
Insallah degildir kuzumGeçmiş olsun kuzum. Dillendirmek istemiyorum ama covid olmayasınbende de boğaz ağrısı olarak başladı gıcık ve burun akıntısı olarak devam ediyor
Cok tesekkurler canım biraz meyveyi ihmal etmistim vucut direncim düstü sanirimMaşallah maşallah her geceniz güzel geçer inşallah.
Bizim de biraz öyle
Çok geçmiş olsun , bol bol limon portakal takviyesi yapın. Bir de tavuk çorbası çok iyi geliyor bol karabiberli.
Sagolasin kuzum aynen kronik faranjitum var benimde dikkat etmem gerekiyordu etmeyince hal buRego bal zencefil ye. Sirkeli su ve ılık adaçayı gargarası yap. Kronik faranjit ve tonsilit hastası bir insandan en doğal çözümler gelsin sanaGeçmiş olsun kuzum