2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Doğumdan sonra dişleri ile ilgili sorun yaşayan var mı?? Nedir bunun sebebi ya öncesinde veya hamilelik sırasında hiçbir sorun yoktu doğumdan sonra eski bir kanal tedavimi yenilemek zorunda kaldım bir çürük nedeniyle dolgu yaptırdım şimdi yine başka bir çürük çıktı ve uyuşturucu iğneler antibiyotikler derken emzirme süreci çok zor oluyor ilaçtan sonra 2 saat emzirme sonra sağ sağdığın sütü dök öyle emzir ee zaten iki bebeye süt yetiştiremiyoruz bir de süt sağıp dökmek çok gücüme gidiyor tekrar dişçiye gidip aynı şeyleri yapmak istemiyorum diş ağrısı için her türlü tavsiyeye açığım şuan parol alıyorum ama malum pek etkisi olmuyor

2 bebekli hamilelik ve emzirme dönemi kalsiyum depomuz boşaldığı için dişler çok etkileniyor diye düşünüyorum.
Bence arveles alıp emzirip dökmeyebilirsin. Yani benim geçen ay kistim olduğunda gittiğim kadın doğum profu al demişti.
Onun dışında covid sebepli katarin aldım tylol aldım ve sağdığım sütü verdim zaten az bişey alıyorlar diye kıyamadım atmaya.
Cipro mesela asla bebeğe süte geçmemeli ama arveles dikloron gibi ilaçlar için tek seferlik durumlarda çok katı olunmuyor kuzum.

L lusin sana sorayım hamileliğim boyunca sonlara doğru daha çok burun tıkanıklığı ve sonlarda sürekli sabahları ve gece yatacağım vakitlerde hapşırma ve burun akıntısı yaşadım ama böyle su gibi beni çıldırtıyordu. Doğum olursa geçer dedim geçmedi hala belirli aralıklarla fışır burun ard arda hapşırma sanki sürekli karabiber kokluyorum öyle bir his. Musluktan akan su gibi burun akıntısı. Bugün öğleden beri hiç kesilmedi korkum nezle filan mı oldum onunla mı birleşti. Bebekleri emzirirken peçete tıkıyorum burnuma çıkarınca bu kez yedi sekiz kez hapşırıyorum ard arda beynim dökülüyor sanki. Neyse baya derdimi anlattım. Alerji heralde diye birkaç hafta önce göğüs doktoruna gittim. Alerji için kanda bir değere baktı normal dedi ama her alerjiyi yakalamıyor yüzde seksen alerji yok dedİ. Akciğer filminde bir şey çıkmadı. Sinüslerin dolu dedi. Kronik sinüzit ama ilaç veremem emzirdiğin için tek sefere mahsus kortizon iğnesi seni biraz rahatlatır dedi yazdı. Pek geçmez süte dedi ama yaptırmadım iğneyi duruyor aldım. Kronik sinüzit ise daha kıvamlı akıntı oluyormuş filan içime sinmedi. Alerji mi onu da bilmiyorum tabii. Ya ben KBB ye mi gitsem tekrar yarın görüneyim dedim. Uyuyamıyorum resmen çıldıracağım. Burnumu kesip atasım var. Bugün saniye elimi ayırmadım burnumdan sürekli sil sil hapşu hapşu. Önce en azından sabah olup geçiyordu ya da gece olup geçiyordu bütün gün kafayı yedim. Bebekleri aşıya götürdüm bir yandan korkuyorum başka bir şeyle birleşti mi nezle miyim ayrıca Allah korusun Covid miyim bebeklere geçer mi öyle ise. Maske taktım duramadım maske ile. Nefesim kesildi burun sürekli akıyor ağızdan nefesi de zorlaştırınca yok emzirme süresince dahi takamadım boğulacak gibi hissettim. Ben hangi branşa gideyim onu düşünüyorum. Alerji uzmanına gidemem ama. Memleketteyim burada üniversite de var gördüğüm kadarıyla özelde göremedim haftasonu zaten bir de salgında üniversite hastanesine gitmek istemiyorum. Psikolojim bozuldu resmen çökmüş hissediyorum şu an. Uyuyamamak yorgunluk endişe fış fış burun sile sile yara oldu sızlıyor. Bilsem böyle olacak geçmeyecek hastanede yatarken hazır görünürdüm hamile iken. Bu kez hamilelik hormonları kaynaklı diyeceklerdi diye düşündüm doğumu bekledim bugün yarın derken geçmedi bir türlü bugün aşırı yoğun çok kötüyüm.

Lokal anestezi süte geçmiyor denildi bana bi kaç doktora da sordum üstelik
Emzirdim ben dişten sonra

Günaydın kizlar berabat bir geceydi benim soguk bisiler icmistim bademciklerimi unutarak agridan inleyerek bir gece gecirdim. Yavrulara esim baktim onlari kaldiracak gucum kuvvetim bile olmadı kollarımda

Günaydın kizlar berabat bir geceydi benim soguk bisiler icmistim bademciklerimi unutarak agridan inleyerek bir gece gecirdim. Yavrulara esim baktim onlari kaldiracak gucum kuvvetim bile olmadı kollarımda
Geçmiş olsun kuzum. Dillendirmek istemiyorum ama covid olmayasın bende de boğaz ağrısı olarak başladı gıcık ve burun akıntısı olarak devam ediyor

Günaydın uyuyarak
Günaydın Sanki iyi gibiydi ben de durumlar Sadece mama için uyandılar halen uyuyorlar ben de yataktayım bu gün uyanmadım erkenden
Günaydın canım uyuyarak geçti çok şükür
Maşallah maşallah her geceniz güzel geçer inşallah.
Günaydın ağlamalı zırlamalı tabi ki
Bizim de biraz öyle
Çok geçmiş olsun , bol bol limon portakal takviyesi yapın. Bir de tavuk çorbası çok iyi geliyor bol karabiberli.

Rego bal zencefil ye. Sirkeli su ve ılık adaçayı gargarası yap. Kronik faranjit ve tonsilit hastası bir insandan en doğal çözümler gelsin sana Geçmiş olsun kuzum

Canım antibiyotik verince direkt sağıp dök diyor dişçiler anlamadım iki kez mastit oldum o zaman da kadın doğumcu sef diye bir antibiyotik vermişti sütünü sağıp dök dememişti mesela alveres de alıp bir deneyeyim ağrılarım azalsın kalsiyum azalması için de calcimax vermişlerdi ama fırsat mı oluyor ilaçları içmeye…
Lokal anestezi süte geçmiyor denildi bana bi kaç doktora da sordum üstelik
Emzirdim ben dişten sonra
Canım hem anestezide hem de antibiyotikten sonra 2-3 saat emzirme sonra sağıp dök sonra emzir dediler bana eziyet gibi içim acıdı o dökülen sütlere hep

Rego bal zencefil ye. Sirkeli su ve ılık adaçayı gargarası yap. Kronik faranjit ve tonsilit hastası bir insandan en doğal çözümler gelsin sana Geçmiş olsun kuzum
Sagolasin kuzum aynen kronik faranjitum var benimde dikkat etmem gerekiyordu etmeyince hal bu hasta hasta bebelere bakmak zormus bide ikiside beni istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…