- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #3.501
Kizlarin da gelecek kuzum biraz sabir sadece Rabbim boyle nasip etmis cok sukur ki guzel bi haftada dogdular kuzular. Benim arkadasin ikizleri de ayni dogdu hafta olarak simdi yasitlariyla ayni gelisimde 3 yasinda minnos kizlarBugün eve çıktım canım kızlarımı bırakıp geldim
İnşallah bizde sağlıkla o günlerini görürüz canım üzülmek istemiyorum şu an bana çok ihtiyaçları var süt göndermem lazım onlar için güçlü olmaya devam etmem lazım hala daha elim karnıma gidiyor çok tuhaf birşeyKizlarin da gelecek kuzum biraz sabir sadece Rabbim boyle nasip etmis cok sukur ki guzel bi haftada dogdular kuzular. Benim arkadasin ikizleri de ayni dogdu hafta olarak simdi yasitlariyla ayni gelisimde 3 yasinda minnos kizlar
Hayrolsun bütün yaşadıkların inşallah,güzel günlerde gelecek birazcık sabır cnm... tekrardan geçmiş olsun...İnşallah bizde sağlıkla o günlerini görürüz canım üzülmek istemiyorum şu an bana çok ihtiyaçları var süt göndermem lazım onlar için güçlü olmaya devam etmem lazım hala daha elim karnıma gidiyor çok tuhaf birşey
Çok teşekkür ederim. Rabbim kimseye yaşatmasın herkesin evladını bağışlasınHayrolsun bütün yaşadıkların inşallah,güzel günlerde gelecek birazcık sabır cnm... tekrardan geçmiş olsun...
Merhabalar öncelikle hayırlı, uğurlu olsun, bir yakınım 30. Haftada doğurdu ikizlerini, 15 gün küvezde kaldılar, şu an 2 yaşındakar ve yaşıtlarından daha tombikler ve de çooook güzellerİnşallah bizde sağlıkla o günlerini görürüz canım üzülmek istemiyorum şu an bana çok ihtiyaçları var süt göndermem lazım onlar için güçlü olmaya devam etmem lazım hala daha elim karnıma gidiyor çok tuhaf birşey
Gozlerim doldu son cumleni okuyunca. Rabbim evlatlarini sana bagislasin canim gececek bu gunler sen guclu ol yeter kizlarin senden guclulerİnşallah bizde sağlıkla o günlerini görürüz canım üzülmek istemiyorum şu an bana çok ihtiyaçları var süt göndermem lazım onlar için güçlü olmaya devam etmem lazım hala daha elim karnıma gidiyor çok tuhaf birşey
Canım benim iyi taraflarına odaklan sen kızlarına süt yolla onlar sana sağlıkla gelsin inşallah. Bu günler geçecek güzel günler gelecekİnşallah bizde sağlıkla o günlerini görürüz canım üzülmek istemiyorum şu an bana çok ihtiyaçları var süt göndermem lazım onlar için güçlü olmaya devam etmem lazım hala daha elim karnıma gidiyor çok tuhaf birşey
Amin inşallah dualarınız için Allah razı olsunMerhabalar öncelikle hayırlı, uğurlu olsun, bir yakınım 30. Haftada doğurdu ikizlerini, 15 gün küvezde kaldılar, şu an 2 yaşındakar ve yaşıtlarından daha tombikler ve de çooook güzellerhiç sıkmayın canınızı, doktorunuz sorun yok diyorsa yoktur, olmayacak da, sağlıkla evinize gelicekler
3 sene bekledim Rabbim nasip etti sıkıntılı geçti yine de çook şükür Rabbime daha hamilelikten birşey anlamadan bir anda tekrar yeni bir imtihanım var olsun sonunu güzel eylesin Rabbim bu günleri nasip eden Allah inşallah kuzularımı da nasip eder banaGozlerim doldu son cumleni okuyunca. Rabbim evlatlarini sana bagislasin canim gececek bu gunler sen guclu ol yeter kizlarin senden gucluler
Amin canim guzel olacak icini ferah tut bol dua et3 sene bekledim Rabbim nasip etti sıkıntılı geçti yine de çook şükür Rabbime daha hamilelikten birşey anlamadan bir anda tekrar yeni bir imtihanım var olsun sonunu güzel eylesin Rabbim bu günleri nasip eden Allah inşallah kuzularımı da nasip eder bana
Biliyorum kucağında evine dönmek çok isterdin ama şükür hayattalar sağlık durumları iyiBeklemekten başka şu an bir durum yok canım eve gelince kendimi çok kötü hissettim karnım boş ama evim de boş
Rabbim tez zamanda kızlarını alıp eve gelmeyi nasip etsin canım senin kızların çok güçlü annelerinin sütü ile daha da iyi olacaklar canım.3 sene bekledim Rabbim nasip etti sıkıntılı geçti yine de çook şükür Rabbime daha hamilelikten birşey anlamadan bir anda tekrar yeni bir imtihanım var olsun sonunu güzel eylesin Rabbim bu günleri nasip eden Allah inşallah kuzularımı da nasip eder bana
Amin canımBiliyorum kucağında evine dönmek çok isterdin ama şükür hayattalar sağlık durumları iyigeçecek bugünler bitanem sabır.Onlar mucize minikler çok güçlüler.
Allah'ım acılarını gostermesin.
İnşallah canım inşallahRabbim tez zamanda kızlarını alıp eve gelmeyi nasip etsin canım senin kızların çok güçlü annelerinin sütü ile daha da iyi olacaklar canım.
Hayirli olsun canim insallah. Bulantilar bu aralar hafiflemeye baslar bi kac haftaya insallah birden kesiliyor. Doktoruna danisman daha dogru olur bu konuda mahsur gorur mu bilmem de klozet kullanman sanki daha dogruMerhaba arkadaşlar. Herkesin bebeğini Rabbim sizlere bağışlasın. Allah nasip ederse ikizlerime hamileyim. 13. haftama girdim. Sizlere sorularım olacak. Aşırı mide bulantılarım devam ediyor. Ne zaman hafifler?
Şimdiye kadar klozet kullandım, şimdi alafranga tuvalet kullanmak istiyorum. Bunun gebeliğe etkisi olur mu?
Benim hiç bulaştım yoktu Allah nasip ederse iki kızım olacakKizlar bende tup bebekle ikizlere hamileyim 7.haftaya girdim ama hic bulantim yok hic bulanti yaşamayanlar bebeklerinizin cinsiyeti ne oldu acaba
Kacinci haftadasınız acaba hic mi olmadı bulantinizBenim hiç bulaştım yoktu Allah nasip ederse iki kızım olacak
canim sabirli ol, guclu ol, sutunun 1 damlasi bile azalmasin, cok degerli bebeklerin icin. inan ki hepsi geride kalacak, dilerim en kisa zamanda kavusacaksiniz, aramizdaki en tecrubeli ikiz annesi sen olacaksin Allah'in izniyle,hep sana sorucaz icinden cikamadigimiz herseyi:)))3 sene bekledim Rabbim nasip etti sıkıntılı geçti yine de çook şükür Rabbime daha hamilelikten birşey anlamadan bir anda tekrar yeni bir imtihanım var olsun sonunu güzel eylesin Rabbim bu günleri nasip eden Allah inşallah kuzularımı da nasip eder bana